muz diyeti

• Konu Sahibi Konu Sahibi ena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar muz diyetini blirsiniz heralde son moda diyetlerden biri. her öğünden önce muz yiyorsun ve snra istediğin şeyi yiyebiliyorsun.. Ne kadar doğru bilmiyorum ve bu yüzden size soruyorum ne kadar doğru :D ? deneyenlerinz varsa bizi engin bilgileriyle aydınlatabilirler mi ?? tşk ederim :)..

muz diyet listelerindeki yasak meyvelerden biri degil midir?? bir de ben ogrenciyim ve yalniz yasiyorum. o yuzden bir ara kahvalti yerine evden cikmadan bir muz yiyordum. sonra noldu?? bagirsak tembelligi yasadim yani kabiz oldum bi de kilo aldim... o yuzden ben hic mantikli buladim. muz diyetini..

muz diyet listelerindeki yasak meyvelerden biri degil midir?? bir de ben ogrenciyim ve yalniz yasiyorum. o yuzden bir ara kahvalti yerine evden cikmadan bir muz yiyordum. sonra noldu?? bagirsak tembelligi yasadim yani kabiz oldum bi de kilo aldim... o yuzden ben hic mantikli buladim. muz diyetini..

haklısın canım ben de öyle biliyorum muz diyet listelerinde yasak bi meyve malum bir tanesi 100 kalori.. ama bu diyette mz yedikten sonra mutlaka arkasından yemek yemen gerekiyormuş belki bu yüzden sende etki göstermemiş olabilir.

evet bencde size katılıyorum fakat deneyen arkadaşlar varsa deneyimlerini yazablirler mi ?

muz kilo aldırır ve sindirimi zordur ayrıca bağısak sorunu yaşayabilirsiniz günde 3 kez muz yerseniz..kabız gibi :1closedeyes: herşey,n fazlası zarardır..

ben muz diyeti ile bi ara kilo vermistim. kardesim de muz diyeti ile kilo verdi. ee tuvalete gidiyosun sürekli is orda yatiyo zaten...

Back
X