• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

lalelli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
6
0
36
Bartın
o kadar kötü dumdayımki şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hayatım o kadar karısıkki.....eimin iş durumu çok kötü ona yardımcı olmayı cok isterdim... artık geceleri uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum cocugumla ilgilene miyorum artık bıktım bu hayattan ölmek istiyorum ama yapamam eşimin ve cocugumun bana ihtiyarcı var bu durumdan nasıl kurtulcam lütfen yardımcı olun bi akıl verin bana.....

nemi her sey eşimin ailesi borçları beni istemiyolar halbuki baslarda öle degildi seviyolardı beni sonradan gercek yuzlerini gösterdiler iftiralar attılar düşüne biliyomusunuz hırsızlık damgası yedim ama sabrettim eşim için en sonunda kurtuluyorum sandım tasıncaktık burdan ama eşim geldi bu aksam gidemicez dedi oda yetmiyormus gibi onların sölediği bişyi söledi bana demişlerki seni kandırdı gitmek için gitme o giderse gitsin yani anlıcanız bosa gitsin demişler 4 yıl kocaman dört yıl size bi torun verdim bunu nasıl sölersiniz allahtan eşim onlara kanmıyor yoksa ne yapardım ben çok mutsuzum canım cok yanıyor eşimi üzmemek için ağlayamadım bile zaten borcları yuzunden kafayı yicek anlata bilmişimdir umarım.....

Haklısınız, bir sürü zorluk üstüste gelmiş.
Ama burada çok önemli bir şansınız var; eşiniz durumun farkında. Önemli olan eşiniz. Bırakın eşinizin ailesi ne düşünürse düşünsün. Karşınızdaki kişinin davranışı sizin davranışınızın yansıması olmaz her zaman. Siz ne kadar iyi davranırsanız, davranın o kişinin davranışları kendi dinami ile ilgilidir.
Şimdi yapmanız gereken bir psikiyatra başvurarak ilaç kullanımına başlamanız. İlaç önce sizi bir dengelesin ki, kaybetmiş olduğunuz serinkanlılığa kavuşun. Kavuşun ki, algı ve değerlendirme mekanizmanız akılla bağlansın. Şimdi duygu ile bağlı.
Unutmayın, başkalarının ne dediği değil, sizin hayatı nasıl algıladığınızdır yaşamınızı şekillendiren.

Back