How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

mutsuzum....

fatma.k1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
45
0
96
44
bugün oğlunu hastaneye götürdük..
1. si - oğlum ayaklarına elletmiyo ağlamaya başlıyo hafif şişlik var doktorumuz ortapediye götürün ama ultrason çekecekler tüm vücudu radyosyon alacak biraz bekleyin dedi... çok moralim bozuldu ayağına ne olmuş olabilir.. ???
2.si - 2 ay 7 günlüğüz ve 5 kilo olmuş oğlum doktor kötü değil ama çokta iyi değil dedi..
3. sü ve en kötüsü 8 aylık hamileyken bi parazit vakası geçirmiştim 3 hafta sürmüştü sürekli kusuyor ve ishaldim yediğim bi sebzeden geçmiş şimdi oğlumda belirtiler var doktor geita testi istedi bugün veremedik 4 saat hastanede bekledik yarın yaparsa götürecem.... sürekli kusuyor dehşet gaz sancıları çekiyorduk oysaki kadın doğum doktorum ama bebeğe geçmez demişti.....

paylaşmak istedim.. yine mutsuzum..... :ecrin_bebek:

canım ikiay iki günlük bir bebeğim bugün tartıldı beş kilo geldi kötü değil yani ..........ortapediye götürdünmü belki incimiş olabilir benim kızım dokuz aylıkken eli çatlamış ve haberimiz bile olmamıştı sonra bir şüpe üzerine film çekildi ki çatlamış yerine kaynamış bile olur bebeklerde radrasyon olayına gelince Allah beterini vermesin bir film çekerler anlaşılır oğlundaki kusma için idrar tahlilide ver bence sendeki mide yada bağırsak hastalığı bebeğine geçmez onunki başka bir şeydir üzme kendini

Son düzenleme:
doktor geçebilir dedi.... 1-2 gün ayağını takip edicem olmazsa pazartesi götürürüm otapediye... allah büyük hastalık vermesin bunlarda geçecek ama yinede insan kafasına takıyo...
sanada ççoookkkk büyük geçmiş olsun.....

öncelikle çok geçmiş olsun:(

insanın evladı söz konusu olunca çok zor , hele hele minicik bir yavruysa...

bence pazartesi siz mutlaka götürün dr.a...

ne kadar süredir ayağına elletmiyor? vardır mutlaka bir sebebi:( peki bezi değiştirirken de elletmiyor mu?:(

...ya yakınınızda üniv. hastanesi varsa şimdi bile röntgen çekilebilir ( ki benim oğluma da çekilmişti 9 aylıkken koltuktan düşünce burnu kanamıştı ve kafatasında birşey var mı diye çektiler- çok şükür birşey yoktu)

kilo konusuna gelince kaç kilo doğmuştu oğlunuz? bence 2 aylık bir bebek için 5 kilo gayet iyi...

kakasını yapınca yarım saat içinde tahlil edilmesi gerekiyor...umarım yakınızda tahlil yapabileceğiniz hastane vardır...hava ile temas etmeyecek ...bezi olduğu gibi götürün...

çok çok geçmiş olsun...

bebişi doktora götürünce doktor ne dedi buraya yaz canım tekrar geçmiş olsun

canım r ayakla ilgili sorunuuz bencede geçer biraz dha bekle 2 cis, 2 aylık bi bebket o kilo çok çok ii bu doktorlarıda nalmıyorum artık ne diim ya ne olucak 2 aylık çoçuk 10 kilomı benki de 2 ykıken o kadrdı şimdi yaşına gircek 9500 kilo sakın bunu kfana takıpta sütünü etkilme canım

kızlarrrr sizi seviyorum yaa ne sorunum olursa yardım ediyosunuz yaaa bitanesiniz... yarın kakasını götürecem mutlaka yazarım benimki ağlamaya başladı yarın görüşürüz....

canım,seni anlıyabiliyorum onlar iyi ve mutlu olsun diye ne gerekiyorsa yapıyoruz.Ama bazem böyle ekstra durularda oluşuyor,kolay değilmiş işte anne olmak diye düşünüyorum.Tabiki bebeğin iyi olucak iyleşicek ama böyle durumlar yaşıyacağız.Sen mutsuz olma hisseder ve üzülür,onlar herşeyi hissediyor.
Çok geçmiş olsun.

iyi akşamlar arkadaşlar....
gece emzirmelerimizi artırmaya karar verdik kilosu için...
ayakları takip altında tekrar olursa röntgen çekilecek...
kaka olayına gelince doktorumuz flagyl diye bi şurup verdi mukus çıktı kakasında...
normalde ishal olması gerekirken bizim çocuk 2 gündür yapmıyo... neden böle olduğunu anlamdım
bugün çok huzursuz... büyük halam diyoki.. bu devirde doğna bebekler hep mutsuz yaaa ne oluyo onunda torunu oldu yenile... :)))

Back