mutsuzum!

P

pessimist.kız

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi pessimist.kız
ArkadaşLar ben bundan 5 sene önce yani Lise 1 e giderken öğr.nime aşık oLdum ve Lise sonun son günü ona söLedim. Karışımda güLdü, büyüyünce geçer dedi ama geçmiyor üsütnden 5 sene geçti ve şimdi beni görünce yoLunu değiştiriyor.. sözLendi diye duydum, yanına gitmek istiyorum ama ya gerçekse ya bnLe gene konuşmazsa diye korkuyorum.. ne yapıcam ben?¿?

oLmadı önce herkes çocukça bir heves dedi herkes çocukluk flan dedi (bu yüszden çocuk lafından nefret ederim ) ama geçmedi
onu unutmak için denemediğim yol kalmadı yapmadıım şey kalmadı ama olmuyorr:KK43:

o 1979 doğumlu bense 1989 yani 10 yaş var ama o büyük gösteriyor yaşına göre

açıköğ. üniv.1 öğrencisiyim dedim ya çok denedim ama unutamadım yani unmutmayı sağlıcak herşeyi yaptı giibi bişi
inş. unuturm dicem ama onu bile diyemiorum içimden.. zaten evlilik felan aklımdan bile geçmior artk
baskları oldu hoşlandıım ama sanki aldatıomuşum gibi geldi sanki kendime ihanet ediomuş gibi zaten öle 1 tane oldu ben bu şekilde düşününce artık o gözle bakamıorum kimseye

Son düzenleyen: Moderatör:
seni görünce o şekılde davranıyorsa zaten unutmak için geç bile kalmışsın demektir zaten şuan unutmakdan başka çaren yok gibi duruyor. ne demişler çivi çiviyi söker başka birisiyle birlikde ol hatta seni seven biriyle ki sana bunu unuttursun. bende yaşamıştım zamanında sevgılımden ayrıldım ve unutmak zorundaydım kendı kendıme başaramadım ama hayatıma gıren bır erkek bunu çok kolay başardı.a.s

seni görünce o şekılde davranıyorsa zaten unutmak için geç bile kalmışsın demektir zaten şuan unutmakdan başka çaren yok gibi duruyor. ne demişler çivi çiviyi söker başka birisiyle birlikde ol hatta seni seven biriyle ki sana bunu unuttursun. bende yaşamıştım zamanında sevgılımden ayrıldım ve unutmak zorundaydım kendı kendıme başaramadım ama hayatıma gıren bır erkek bunu çok kolay başardı.a.s

katılıyorum bu güzel bi yöntem..
bi de canım öğretmeninle beraber olduğunuzu düşün, şu an onu hiç tanımıyorsun ki.. yani bi kafeye gidip oturmuşluğun yok, bi telefonlaşmanız yok. uzaktan bi aşk. belki tutku ,hastalık vb. ama gerçek aşk olmama olasılığı yüksek..
unutmaya çalış sadece.. gerçek aşksa da değilse de tek yolun bu. kendini kurtarman lazım.

Canim sana birsey soylim.
Bu kesinlikle platonik bir ask, inan bana.
Bende 4 yil bir cocugu sevdim, haberi olsun istemedim, daha ufaktim cunku 16 yasindaydim, ask mesk cok erkendi benim icin, okulum vardi onumde, ama deli gibide seviyordum.. yada sevdigimi zannediyordum.
20 yasina kadar ona olan hayranligim (hayranlik diyorum cunku gercekten bir hayranlikmis sadece) bitmedi.
Ama sonra bi baktim unutmusum.
Karsima o donemlerde biride cikmamisti.
Yani baska birine asik olupta onu unutmadim, sadece zamanla unutuldu gitti.
Bazi arkadaslar gercek ask demisler.
Gercek ask karsiliksiz yasanmaz.
Gercek ask nedir.. gercek ask birbirini deli gibi seven, butun engellere ragmen, butun olumsuzluklara ragmen bir omur boyu bir arada olmayi basarmaktir gercek ask.

Inan bana unutursun. Hemde birden bire, hic beklemedigin bir anda.
Hatta sonra oturur gulersinde, hey gidi gunler diye:)
Emin ol bir yerlerde senin icin cok cok daha hayirli olan biri var.
Birgun cikacak karsina.. O da zamanini bekliyor.

Mutluluk pesini birakmasin canim.

canım benim aşk iki kişiliktir kendi yolunu çizmeye baksen emin ol yine seveceksin geçecek ama herşey sende bitiyor böyle kendini paralarsan asla geçmez silkelen ve kendine gel senle konuşmuyor bile daha ne bekliyorsun anlamadım .........:1closedeyes:

dıkkat edıyorum unutulamayan erkekler arasında yaşı buyuk olanlar ön sırada.bunun psikolojık nedenlerı varmış kadınların anlayış ve şefkat ihtıyacından dolayı buyuk ve olgun erkekler takıntı oluyormuş.olaya bıde boyle bak canım olabılır mı boyle bısey?

dıkkat edıyorum unutulamayan erkekler arasında yaşı buyuk olanlar ön sırada.bunun psikolojık nedenlerı varmış kadınların anlayış ve şefkat ihtıyacından dolayı buyuk ve olgun erkekler takıntı oluyormuş.olaya bıde boyle bak canım olabılır mı boyle bısey?

olabilir çnkü ona aşık olduğumu anladığım zamanda bazı sorunlarım vardı ama genede bilmiyorum... tek istediğim unutmak , gerçi onuda ne kadar istiyorum bilmiyorum,,

tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim..

Canım benim aşk ya da sevgi değil demiyorum ama ulaşamadığın için platoniik olmuş.Belki ulaşmış olsaydın yani çıkmış olsaydınız hoşlanmadığın bir davranışını görüp soğuyacaktın.Ulaşamıyınca kafanda o insanı büyütmüşsün.Bunu çoğumuz yaşamıştır.Atlatamıyacağın birşey değil, sakın geçmez falan deme canım..
Bir paylaşım yaşamadan,ilişki yaşamadan yolundan çekildiği için şanslı bile sayılırsın hayatım,belki öyle olsa daha çok üzülürdün..
Eminim senin değerini bilecek,sevecek birisi karşına çıkacak...:teselli:

a.s.

birşey diyemiyorum inş. unuturum birgün sizede haklıymışınız derim=)

Son düzenleyen: Moderatör:
X