Umarım siz böyle olaylar yaşamak zorunda kalmazsınız.
Mutlu olun inşallah.
Evet biz ailemden hiçkimse istemiyorken çok zorladık anlattım ya..
Görücü usulü olsa, öncede ihtimal verseydim daha mı kolay atlatabilirdim acaba bilemiyorum...
Duygusal yönünüzden ziyade mantık yönüylede bakın olaylara lütfen ...
Eğer yeni başlangıç devresiyse lütfen iyi düşünün..
Aşk ,tutku maalesef ,Gözünüzü boyuyor, hayatın içerisinde olaylar,sorunlarla karşılaşınca kafa dank ediyor ama iş işten geçmiş oluyor..
Elbet o nasihat dönemlerinde bizim gözardı ettiğimiz bir şey var ; oda tecrübe
Bize karşı çıkanlar tecrübeleriyle konuşuyorlar zaman içinde maalesef haklı çıkyorlar..
En azından benim öyle oldu...Ama böyle bir tecrübe yaşamayı asla istemezdim..
Kendim ettim kendim buldum..
Ne acılar ,ne sessiz çığlıklar yaşıyoruz...
Bende sizi çok iyi anlıyabiliyorum.
Gece uykusuzlukları ,kabuslar çok iyi biliyorum..
Hiç kirpiğin kirpiğine değmeden olan sabahlar...Ağlamaktan kızarmış , uykusuzluktan şişmiş gözler..Hep soğuk çay pansumanı yapardım.
Sabah olunca yüzüme elgörümlük maske ifadesini takınır ,okula giderdim.
Anti depresan kullanıyorum canım, geçtiğimiz yıllardada arara kullandım,şimdide kullanıyorum.
Sizin durumunuz umarım bizimki gibi uzun süreçli,sancılı olmaz.
Şuan sorununuzu hallettiniz mi?
Akıllı davranın, kesin kararlı olun eşinize karşı.İnşallah eşiniz için büyük bir ders olur yinelemz ,evliliğin,sizin değerinizi bilir.:teselli:
Sevgilerle..
Evet maalesef ,evlilikte birbirini anlamaya çalışmaktan ziyade birbirini değiştirmeye uğraşılan zamanla geçiyor.Yazdıkların öyle içime dokundu ki .Bende 15 senelik evliyim.bizim öyele ipe sapa gelmez tatsızlıklarımız oluyor ki.şu an 15 gündür konuşmuyoruz.Evliliklerin probleminin altında yatan en büyük sebeplerinden biri bence ailelerin yetiştirme tarzı.Aileleler birbirine aşağı yukarı denk oldumu evlililik daha iyi yürüyor.Ama bir taraf hep karşı tarafı bastırmaya uğraşınca sallantılar başlıyor.Evlilikte en önemli şeyler karşındakinin de insan olduğunu,duyguları olduğunu,kırılabileceğini,dayanma sınırının olduğunu,vermeden almanın sadece allaha mahsus olduğunu bilmek,saygı duymak vs.vs. daha neler yazılabilir neler.Ben şimdi kendi iç huzurumu sağlamak için pisikolağa gitmeye başladım.İnşallah gelecek günler en azından huzur getirir.Hepimize mutlu günler..
siz çocuklarınızın ve eşinizin hayatı rahatı için kendi hayatınızı yakmışsınız.eşiniz değer bilmemiş umarım çocuklarınız bilir.benim annem de aldatıldı annem ki mükemmel bir kadındır.babam kültür olarak seviye olarak annemin çok çok aşağısında kalır severek tüm aile engellerine rağmen evlenmiş.babamın yapmadığı kalmadı.annemi çok üzdü 14 yıl aldattı.berbat çirkin iğrenç tam babamın dengi bir kadınla.annem sırf bizim için ayrılmadı.çocukluğuma dair hatırlamak istediğim hiçbir şey yok.babamın rezillikleri annemin çabaları annemin döktüğü gözyaşları dizinin dibinde onunla ağlayan ben.babamdan nefret ediyorum.o eve geldiği zaman salonda asla oturmam 28 yaşındayım ben de öğretmenim.şuan çıktığım biri var kısmetse evleneceğiz bu evden gitmeyi iple çekiyorum.babamın yüzünden annemin acizliğinden iki kez nişan attım çünkü erkeklere minetim yoktu onlar benim canımı yakamazdı ben annem gibi kenara pısıp ağlayan biri olamazdım.yeni yeni düzene girdi hayatım çok anlayışlı biriyle birlikteyim ve babamı ölene kadar affetmeyeceğim.umarım çocuklarınız değerinizi bilir.biz annemin değerini biliyoruz ama ben anneme bizim ve babam uğruna hayatını harcadığına hep kızmışımdır.
Uzuldum bu hikayede iyi olan şiddetin olmaması ve iyi bir baba olması.bu yetermi tabiki yetmez ama bardagi biraz doldurup onu gorerek yılları boşta olsa geçirir..Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
ınsan sabır ederek ,birbirini yıpratarak bir yere kadar gidiyorsun.
Bende işte artık dolu olduğum zamanları yaşıyorum.
Çocuklar biliyor mu diye bir arkadaşım sormuş,ılk olayın olduğu zamanlar büyük kızım sekiz yaşındaydı.
Asla şöyle oldu ,böyle oldu diye onları etkilemedim.Sadece gözönünde olan bir durum olmuştu o zaman babasının böyle bir olay yaşadığını öğrenmişti.Bir daha hiç konusu açılmadı.
Eşimle o konuda yaşadıklarımızı hiç belli etmedim,bilinçaltlarında etkilenmsinler istedim.
Çünkü benim eşim ama onların babası .....
Ailesi konusunda evet maalesef ...
Şimdi geriye dönük evliliğimizle özeleştiri yaptığımızda evet diyor kabul ediyor, yapamadım diyor.
Bakalım zaman bize neler gösterecek ...
2. hortlatmayı sen yapmışsınBir hortlama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?