• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum esimle

:KK57:
Bu sözün üzerine söylenecek bir şey yok ama yapılacak cok güzel bir şey var. :KK66:

Ayrilik mi? Böyle sordum onada. Nasil yani, ayrilmak mi istiyorsun dedim? Yüzünde böyle caresiz bir gülümseme vardi, birsey demedi. Olmuyorsa ayrilalim dedim. Sakindik ikimizde. Ses etmedi. Sustuk.

Bu arda ben cok sinirlendim sorumsuz hallaerine, ondan sonra oldu bu konusma.

Ayrilik mi? Böyle sordum onada. Nasil yani, ayrilmak mi istiyorsun dedim? Yüzünde böyle caresiz bir gülümseme vardi, birsey demedi. Olmuyorsa ayrilalim dedim. Sakindik ikimizde. Ses etmedi. Sustuk.
Bence sizin evliliginiz çoktan bitmiş.
Hayirlisi hakkinizda.
Bu adami bir ömür cekip kendinizi harap edeceginize, sizi mutlu eden ve sizi anlayan biri cokta uzak degildir diye düşünüyorum.
Hayatinizi mahvetmeesine izin vermeyin.

cok tesekkür ederim. Bu arada müsait oldugunuzda mutlu bir evliligin tanimini yapar misiniz, evlisiniz galiba? Biliyorum her evlilik farkli, ama cogu acaba benim ki gibi mi, ben mi abartiyorum evliligi kafamda diye merak ediyorum.
Tatlim evet bende evliyim iki yil olcak bebegimde oldu aslinda kisa oz soyliyim evlilik+mutluluk olmuyo tabi beraber bi yasantiyi sirtlanip bi insana katlaniyoruz onlarda bize herkesin cok farkli ama emin olki butun ciftlerde uyusmayan bi ywrler oluyo iyisini kotusune kotusunu iyisine katiyoruz cogu zaman hadi iyisin gene :KK48::KK48::KK48: cinsellik normalmis bizde.de o yok

Bence sizin evliliginiz çoktan bitmiş.
Hayirlisi hakkinizda.
Bu adami bir ömür cekip kendinizi harap edeceginize, sizi mutlu eden ve sizi anlayan biri cokta uzak degildir diye düşünüyorum.
Hayatinizi mahvetmeesine izin vermeyin.

Bende diyorum, acaba bitti de uzatmalari mi oynuyoruz diye? Ama duygularimdan emin olamadigim bir dönemdeyim
Kimseyle paylamiyorum bu durumu, yakinlarima anlatip üzmek istemiyorum kimseyi.
Kendisine de söyledim, senle evlendigim icin mutlu degilim dedim, bir tartisma esnasinda. Biraz kirilir gibi oldu. Ama duygularimi gizleyedim. Bilmesi gerekti, ögrendi.

Tatlim evet bende evliyim iki yil olcak bebegimde oldu aslinda kisa oz soyliyim evlilik+mutluluk olmuyo tabi beraber bi yasantiyi sirtlanip bi insana katlaniyoruz onlarda bize herkesin cok farkli ama emin olki butun ciftlerde uyusmayan bi ywrler oluyo iyisini kotusune kotusunu iyisine katiyoruz cogu zaman hadi iyisin gene :KK48::KK48::KK48: cinsellik normalmis bizde.de o yok
¨
Allah bagislasin. Orasi öyle tabi ki farkliliklarimiz olacak. Cinsellikten önce sevgi istyorum. Degerli oldugumu ve esimin aile reisi olbilecegni hissetmek. Ama ben kücük kaprisli bir cocukla beraber yasiyorum sanki:

Vallahi hic mutlu degilsiniz gordugum kadariyla.

Net konusun derim. Ya insan gibi davran beni mutlu et ya da bosanalim, net bir cevap bekliyorum diyin.

1. Erkek gibi davransin.

2. Cok ruhsuz ve mutsuz, ceset gibi. Depresyonda mi sorun, depresyondaysa doktora gitmesini sart kosun. Yok ben boyle ceset kivamindayim degisemem derse bence kacin. Cekilecek dert degil.

3. Dedigim gibi net cevap istein caba olacak mi olmayacak mi.

Cocuk yapmayin bence, kacamazsiniz sonra.

Bu adam normal değil, net.

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla zorla yürütülmeye çalışılan bir ilişki var o_O

Vallahi hic mutlu degilsiniz gordugum kadariyla.

Net konusun derim. Ya insan gibi davran beni mutlu et ya da bosanalim, net bir cevap bekliyorum diyin.

1. Erkek gibi davransin.

2. Cok ruhsuz ve mutsuz, ceset gibi. Depresyonda mi sorun, depresyondaysa doktora gitmesini sart kosun. Yok ben boyle ceset kivamindayim degisemem derse bence kacin. Cekilecek dert degil.

3. Dedigim gibi net cevap istein caba olacak mi olmayacak mi.

Cocuk yapmayin bence, kacamazsiniz sonra.

2. maddeyi sordum. Ben evliligin sorumluluklarini yerine getirmeyi beceremiyorum diye itiraf ettigi gün, genel olarak mutsuz bir insan oldugunu söyledi. Eskidende öyleydi. Mutsuz ve huzursuz. Depresyonda misin acaba dedim? Yok canim dedi, kabul etmedi, öyle birsey yok Allah'a sükür dedi. O dönemde isiyle ilgili bir problem vardi, canini sIkan kafayi ona takmisti, ondan böyle depresif takilirken birden acildi bir tartismamizin üzerine, konustuk öyle. Ama genelde de mutsuz bir insan. Hayat bana göre degil diyor. Sacma buluyormus hayati, gelip gecici birseymis.

Esimle cok konustum. Sonu hep tartismaya baglaniyor bizim konusmalarimizin. Ya da sessiz sedasiz kapaniyor, bir gelisme olmuyor. Dengesiz bir insan oldugunu kabul ediyor, ama kendini degistirmek icin bir caba sarfetmiyor da. Esimle 2 sene flört dönemimiz oldu ama uzaktik birbirimize, tam taniyamamisim simdi anliyorum. Haftada 1-2 kere görüsme imkanimiz olsaydi, evlenecegimizi düsünmüyorum artik.
Eskiden sevgisini cok belli ederdi. Ben esimi sadece sinirli biri biliyordum, evlendikten sonra aslinda sinirli degil kaprisli, benim dedigim olsun isteyen, paylasmayi bilmeyen, sorumluluk bilmeyen biri oldgunu anladim. Ama evlendikten sonra anladim :( Insan iliskilerinde ki basarisiz halide beni sinir ediyor. Aha simdi sununla tartisacak, aha sunun dedigini yanlis algiladi gicik oldu diye diken üstündeyim. Sayilir sevilir bir insan olsun istiyorum, ama daha cok huysuz diye bilinir.
genel yapisi bu yani.. bu hem kotu, zor biri cunku anlasilan.. hem de iyi, sadece sana yapsaydi daha cok kirilirdin..
cocuk filan istiyor mu peki?
ondan sogumaktan korktugunu ve cabalamazsa evliliginizin daha cikmaza girecegini soyledin mi?

2. maddeyi sordum. Ben evliligin sorumluluklarini yerine getirmeyi beceremiyorum diye itiraf ettigi gün, genel olarak mutsuz bir insan oldugunu söyledi. Eskidende öyleydi. Mutsuz ve huzursuz. Depresyonda misin acaba dedim? Yok canim dedi, kabul etmedi, öyle birsey yok Allah'a sükür dedi. O dönemde isiyle ilgili bir problem vardi, canini sIkan kafayi ona takmisti, ondan böyle depresif takilirken birden acildi bir tartismamizin üzerine, konustuk öyle. Ama genelde de mutsuz bir insan. Hayat bana göre degil diyor. Sacma buluyormus hayati, gelip gecici birseymis.

Madem evlilik ona gore degil evlenmeseymis?? Sizin hayati karartmaya ne hakki var?

Hayat ona gore degilse intihar etsin.

Depresyonsa eyvallah tedavi olsun normale donsun derdim ama bu adam normal degil, garip mutsuz bir tip. Bu adamla devam ederseniz siz de dibe batarsiniz bence. Mutsuz biriyle mutlu olmaya calismak zor, imkansiz.

Öyle gercekten. Araba yolun ortasinda dururda arkadan ittirmeye calisirsiniz ya calissin araba diye. Iste tam anlamiyla öyleyim.

bozuk arabayı ittirmeye kalkarsan araba gitmez olan sana olur boşa yorulmuş olursun bu arada da araban artık iyice çalışmadığı seni yarı yolda bıraktığı için nefret edersin. iki çözümü vardır ya arabayı tamirciye vermek ya da yenisini almak saygılar..

genel yapisi bu yani.. bu hem kotu, zor biri cunku anlasilan.. hem de iyi, sadece sana yapsaydi daha cok kirilirdin..
cocuk filan istiyor mu peki?
ondan sogumaktan korktugunu ve cabalamazsa evliliginizin daha cikmaza girecegini soyledin mi?

Bana kasti olmadigini biliyorum, genel olarak öyle. Ama genel olarak öyle olmasindan rahatsizim, cünkü ben kendimi degersiz hissediyorum, disardaki birinden hic bir farkim yok gibi.
Söyledim, birsey demiyor. Ayrilmak istemiyor, istese yapabilecek biri, ama bu kervan böyle gitsin, sen benim bu hallerimi kabullen istiyor. Ben degisemiyorum, elimde degil, sen beni idare et istiyor.
Nisanliyken hemen evlenir evlenmez cocuk istiyordu. Ben istemiyordum. Evlendik, ev kirasi, fatura sudur budur derken cocuk fikrinden vazgecti, ama su an istiyor.

Madem evlilik ona gore degil evlenmeseymis?? Sizin hayati karartmaya ne hakki var?

Hayat ona gore degilse intihar etsin.

Depresyonsa eyvallah tedavi olsun normale donsun derdim ama bu adam normal degil, garip mutsuz bir tip. Bu adamla devam ederseniz siz de dibe batarsiniz bence. Mutsuz biriyle mutlu olmaya calismak zor, imkansiz.

Dogru. Kesinlikle öyle. Esim birseyi yasamadan anlayan bir insan degil ama. Her konuda öyle o. Bazilari bilir, ben evlilige hazir degilim yapamam der. Biz esimle nisanliyken onun kafa yapisina göre hemen ev, arabada, at, yat aliyor hemen cocuk yapiyorduk. Fazla ucma diyordum, gercekler öyle degil. Yasayinca anladi.

Benim psikolojimi cok bozdu zaten. Mutlu, hayat dolu biriydim. Suan doktor hafif bir depresyon geciriyorsun psikologa git dedi. Gitmedimde.

Bana kasti olmadigini biliyorum, genel olarak öyle. Ama genel olarak öyle olmasindan rahatsizim, cünkü ben kendimi degersiz hissediyorum, disardaki birinden hic bir farkim yok gibi.
Söyledim, birsey demiyor. Ayrilmak istemiyor, istese yapabilecek biri, ama bu kervan böyle gitsin, sen benim bu hallerimi kabullen istiyor. Ben degisemiyorum, elimde degil, sen beni idare et istiyor.
Nisanliyken hemen evlenir evlenmez cocuk istiyordu. Ben istemiyordum. Evlendik, ev kirasi, fatura sudur budur derken cocuk fikrinden vazgecti, ama su an istiyor.
skntilariniz hallolmadan cocuk fikri bana sicak gelmiyor.. Allah en dogrusunu bilir.. cocuk olunca bi sevecenlik mi gelir adama, yoksa o halde yalniz mi birakir ve o hali bu kez sana daha mi cok dokunur bilinmez..

bozuk arabayı ittirmeye kalkarsan araba gitmez olan sana olur boşa yorulmuş olursun bu arada da araban artık iyice çalışmadığı seni yarı yolda bıraktığı için nefret edersin. iki çözümü vardır ya arabayı tamirciye vermek ya da yenisini almak saygılar..

Tamda bu noktada kitlendim kaldim. Sonsuza kadar arabayi terketmek, pismanlik yaratacak mi bilemiyorum.

Tamda bu noktada kitlendim kaldim. Sonsuza kadar arabayi terketmek, pismanlik yaratacak mi bilemiyorum.

bozuk istemeyen arabanın terk edilmesi pişmanlık yarattığı görülmedi. ama kendinizi iyice ölçüp tartın gerçekte ne istiyorsunuz çevrenize bakın değerlendirin tamam herkesin kendine has davranışları olabilir ama yüzde 99 sizi mutsuz ediyorsa ortada sorun vardır. her insan birbiri ile uygun olamaz uyum sağlayamaz bu uyumu sağlamak aslında bir beceridir eğer karşınızdaki sizinle bir uyum içinde değilse birbirinize uygun insanlar değilsiniz demektir yanlış düşünüyor olabilirim. ama önemli olan sizin düşünce ve duygularınız karar vermeden önce bütün ayrıntıları düşünün ortada çocukta yok. çocuk yapın asla diyemem çünkü bu ortamda doğan bir çocukta mutsuz olacaktır onlar anne karnında hissetmeye başlıyor her şeyi o yüzden bütün olasılıkları düşünerek karar verin

Back
X