Selam arkadaşlar o kadar Üzgünüm ki derdimi paylaşacak kimsem d3 yok . Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil diye bir laf var ya ,onuj için buraya anlatıp içimi dökeyim dedim . Nerden başlasam, küçük bir ilde çalışıyorum 3 sene önce iş arkadaş ım tanıştırmıştı eşimle. O sırada ailem sürekli birileri ilw gmrüştürmeye çalışıyor du .ben daha iyi 24 yaşındaydım üstelik ama evde kalkış muamele si yapıyorlardı resmen . Çok 8bunalmıştım ve arkadaşımın görüştürdüpü kişiyle telefondan görüşmeye başladım. Uzak bir şehir deydi ve daha işe başlamamış meğer bilmiyordum. Daha önceden hiç ilişkim olmadığı için iki tatlı söze kandım deyim .çok uzatmayayım yoksa bitmez . 2 kere görüştük çok iyi biri ydi ama evliliğe hazır olnadığını ve uzakken tanıyamayacapımı düşün0p hep ayrılmak istedim ama hep ağlayıp yalvardı. Bana niye ümit verdi n deyince kendimi köyü hissettim. Neyse bu arada annem gelsin istesinlet deyip bana baskı yapıyordu . Annemr ne evliliği dur bakalım dedim . Annemün bana dediği seni ne yapsın zaten ,o bırakm6ştır olunca sinir krizi geçirdim. Annem zatem ayrı bir yaradır .onunla ilişkşme hiç girmeyim yoksa bitmez) bu arada maddi olarak hep aile m için çalıştım. Yani onlara yük değil destek oldum. Neyse annemün lafından sonra aradım gelin isteyin diye hemen isteme nişan bir arada oldu. O sırada nişanlı m ailesiyle sorunları olduğınu herşeyi kendini n yapacağıj7 söyledi. Üzülmek yerine sevinmiştin çünkü ben de herşeyi kendim yapacak tım. Fakat ben manevi olarak oğullarına destek olurlar sandım en azından. Nişana misafir gibi geldi le4. Alışveriş dendi çıktık . Nişanlıma x deyin .x in cebinde 1 lira var . Meğer bu çalıştığını ailesi ne göndermiş .göndersin hiç sorun değik ama o zaman niye evlenmeyw çıktın demi ya dq bir bahane bul alışveriş i ertele demi. Yanımda halam ablası geldi sadece ne alınacak diye sordu halam dedi 2 bilezik .x bana bakıyo ,ablası valla biz Karışma yı dedi .ben zaman yok bahanesiyle iki yüzük alıp döndğk evde nişan oldu . Ben sonra öğrendim ki gelmeden abisine 2 bin vermiş masraf olur diye. Bir çiçek bile getirmedi le4. Sonra ben nasıl olacak dedim .sen 2 yıldır çalışıyorsun cebinde para yok .beniö gözüm yüksekte değil ama parasız olmuyo . Aileme gönderdim düğünü onlar yapar dedi .tamam çslgılı düğün istemem bir nikah yeter onun yerine eşya alırız dedim. Tamam çok iyisşb falan dedi. Neysr ailesi çalıştığım yere yarım saat mesafedr ilçede oturuyordu. Yanıma sadece bir kere geldiler onda da takıları konuşmak için kp ve kaynana bana diyo ki biz düğün yaparsa k takılat bizim. Ben dedin siz bişey takmadınız ki onlar kızdı xin ki de bizim . Ben dedim o dw bişey takmadı ki. Düğünde elbet takar dediler. Ben şok oldum tabi. Takı için değil de gelinle niye. konuşuyorlat diye.neyse o grçti derken tayin için erken nikah oldu resmen baba oğul birbirine girdi nijahtan önce. Annemi baba mı kovdu resmen kp anneme dedim fırsat işte gidelim yok yaşlı adam bişe olmaz dedi . Gururum yerlerde ağlaya ağlaya nikah oldu . Ailem den destek olmadığını görüncemşyice ezdiker. Erkek tarafı düğünee 2 tane hediye lik bilezik taktı sonra kp takıları alıp gitti . Misafirler ortada kaldı resmen. Ben de tüm arkadaş lara rezil oldum tabğ . Neyse düğün oldu bitti bix ortada kaldı k resmen.tayin olduğumuz yere geldik ev tuttuk sıfır eşya .dedim kredi çekip eşyaları alalım dedi ben zaten çektim 30 bin . Geriye 40 bğn ödeyeceği m . E dedim ne oldu para . Bizimkiler e güvendim verdim düğünü yapsınlar diye beni ortaea bıraktılat dedi . Artık psikolojim bızulmuştu şyice her g0n ağlıyordum . Taksitke aldık eşya am a dedim eşya önemli değil ama çok yüz göz olduk ayrılalım yol yakunken. Çünkü ben senin aileyle görüşemem aklıma gelir olanlar . Vurdu kırdı ayrılmam diye. Sonra ağladı benim zaten aikem yok sensin ailem diye. Ben yine son bşr ümitt anneme dedim ayrılayım anne bak yol yakınken . Kocanın yanı bizden rahattır otur yerinde iştebdedi.ben destek olmayınca yine kaldım . Bu üç yıl kavfa gürültü eksik olmadı. Ama b3n hep içime attım. Şöyle birşey ki kızlar benin eşim dışarı ya çok iyi görünür kibar efendü ama bir sinirlendi mi kırıp döker üste çıkar . Bunları kimseye anlatamadım, hep güçlü olmaya çalıştım. Etraftan arkadaşlar bilsr şaşarlar . Ama ben çok yoruldum. Bu arada bir oğlum oldu korunmama rağmen Rabbim şn hediyesi belji mutluluk verir dedim ama olmuyı kızlar. Erkek Milleti ona göre bişey olmadı ama brn unutamıyorum kızlar. Ben bu kadar değersiz biri miydim bunlar başıma geldi diyorum. İçim çok dolu artık yazamıyorum ama eşim geldi o varken giremwn belki cevap yazamam ama ne olur bşr akıl verin. İnsan unutur nu? Şansım düzelir mi...çook uzun ama elimde n geldiğince kusalltım hakkınızı helal edin. Yorumları okuyaxam yazamasam bile