- Konu Sahibi kissnookums
-
Merhaba öncelikle geçmiş olsun şuan aslında yolun büyük bir kısmını geçmiş durumdasınız çok az bir kısmı kaldı, bende aynı duyguları yaşadım. Öğrendikten sonra ondan öç almaya nefretimi kusmaya çalıştım ama onunla irtibat haline her geçtiğimde anladım ki herşeyi bilmeme rağmen beni manipüle etmeye başlamıştı ve bunu anladığım an korkuya kapıldım telefonu kapadım ve bir daha ona ulaşmadım. Siz bu evreye henüz geçmediniz ona acıyorsunuz tam olarak idrak edip kabullenmiş değilsiniz. Çünkü acınacak biri değil onlar aksine ona inanan kurbanlarını acınacak hale getirirler. herneyse bunu zamanla anlayacaksınız. Size tek tavsiyem numaranızı değiştirmeniz onunla irtibata hiçbir şekilde nefret kusmak isteseniz bile geçmeyiniz çünkü yine sizi kandırmak manipüle etmek için elinden geleni yapacaktır. Okuduğum bir kitabı tavsiye etmek istiyorum bu süreçte size bir rehber gibi olacaktır. Kitabin adı: Psikopatın Pençesinden Kurtulmak Yazar: Aud Dalsegg, Inger Wesche Ayrıca birşey sormak isterseniz yada konuşmak özelden mesaj atabilirsiniz . Bundan sonra daha güzel günler sizi bekliyor.
inşallah... bazen çuvaldızı kendisine batırmalı insan. şu hayatta biz izin vermediğimiz sürece kimse bizi etkileyemez sonuçta.Kesinlikle çok doğru bir noktadan bakıyorsunuz eminim bu bakış açısıyla çok kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız hayatınızdaki zararlı insanlardan..
Ben de böyle bi adamla 14 yıldır evliyim ve 3 cocugum var 2 aydir cocuklarimla beraber ailemin yanindayim anlasmali bosanmayi kabul etti ve dava acildi ama surekli karar degistiyo cocuklari vericeksin diyo bosanmiycam diyo ertesi gun bosanicam evlenicem diyo dengemi altust etti.santaj var tehtit var anlasmali bosanicaz diyerek bana sikayetlerimi geri aldirdi sonra da sokagin ortasinda darp etti ne yapicagimi şaşırmış durumdayim daha bi sürü rezillik de var bi arkadasin bahsettigi durum baska erkege sunma yargilamadan bunlari yasamis olanlar benim durumumu daha iyi anliycagi icin buraya yaziyorum aslinda kurtulmayi nasil basardiginizi merak ediyorum
Elimde olsa cocuklarimi da alip gidicem biyere ama kardeslerime anneme babama bulaşır diye onu da yapamıyorum
Nihan hanım sizi o kadar iyi anlıyorum ki sınırları yok.sikistigi yerde iftira atmaları şiddet uygulamaları ve hep hakli olan onlar oluyor.ben kaçıp başka bir şehire gittim iyi bir isim vardı bıraktım napti biliyormusunuz gelip eve pompali ile saldırdı.korktum aileme bisey yapacak diye tekrar gorusmeye başladım.isin garibi o kadar tecavüz etmesi darp etmesi öldüresiye dövmesi evi ve isyerimi defalarca basması kız arkadasimi kaçırıp beninle zorla gorusmesi ve defalarcasi için sikayette bulunduk sonuç hep kaybeden biz olduk her seferinde daha büyük bir intikamla geri geldi(tabii önce gerçekten pişman rolleri yaparak) mahkrmeler hiç ceza vermedi.son olarak bende oyun oynadım ailemle kustugumu söyledim baska bir eve taşındım tüm yalanların yüzüne vurdum iyi gecindim arkadaslariyla dost oldum(biliyorsunuz arkadaslarida kendi gibi pislik oluyor)benim hakkımda söylediği herşeyi o..pu,fah....e gibi sözlerini duymazdan geldim ve her gorustugumizde farketmeden her konustugunu kamera kayıtı ses kayıdı yapıp başkaları hakkinfa dediğini onlara dinlettim ama çaktırmadan polise gidip işbirliği yaptım mafya isleride vardı artık bana güveniyor silahların yerini filan söylüyordu sonuç ailem baska yere taşındı o hapise girdi ve beni kimseye karalayamadi.cok uyanık olmalısınız ben onu 20 yasimda tanidim 10 yıl hayatımı mahvetti.gorustigum arkadaşları ve ailesine polisle nidanlandihimi söyledim tekrar bulasmasin diye ayrica birçok emniyet mudur v.b.komsum olduğunu soyledim.bikac kez aradı asla ve asla muhatap olmadım.arabami kaçırmıştı parasını verecem demis arkadaşıma su an isim var deyip kendi arkadaşımın suratina kapatyim ve bir daha asla kimse ile onun hakkinfa konusmadim bazen Facebook dan etiket yapıyorum İstanbul dayım ankatadayim filan gibi bulunduğum şehirde olduğumu bilmesin diye..onunla konusmadim ama her gece her gündüz kendimi kaybettim ugradigim iftiralar oyunları kaldırmak çok zordu.namaz kildim meditasyon yaptım deli gibi ağladım krizlere girdim.ama geçti size tavsiyem onlar aslında çok korkak hicbir şekilde korkmayın asla muhatap olmayın siz muhatap olmazsanız sizi suçlayıp eve de gelemez.direk gelip evi basarsa da deşifre olacağını bilir hiçbir psikopat desifre olmak istemez.adana ruh sağlığı hastanesinde gitmediğim psikolog psikiyatrist kalmadi.hicbiseden anlamıyorlar beninle barismak ve intikam almak icin kaç kere hastaneye yatmayı bile istedi goturrum elimle yatirdim.ama onlar şizofren dediler askerde anti sosyal kişilik bozukluğu teshisi konulmasaydi brnde hala onu şizofren sanıp kurban olmaya devam edecektim.sizi sizden iyi kimse anlamaz kendinizi iyilestirin iyi insanlarla gorusun mutlaka kurtulacaksaniz.hicbir kötülük iyiliği yenemez fakat omrunuz boyunca uyanık kalmak zorundasınız unutmayın siz çok iyi ve merhametli olduğunuz için ona kurban edildiniz.siz hala iyisiniz Ve Dünya Kötülere Bırakılmayacak Kadar Güzel...Evet yasatti ve yasatmaya da devam ediyor dediginiz gibi güç savasina girdim ve oyle seyler yapti ki kendimi tamamen savunmasiz hissediyorum. Beni darp ettiginde bi cocuk cok ustune gitti onla bile iliskim oldugunu soyledi artik bir seytanla karsi karsiya oldugumu dusunuyorum soyledigi iftiralarin haddi hesabi yok artik. Dediginiz kitabi bulmaya çalışıcam tesrkkur ederim
Pes edicek mi dersiniz ben de cok istiyorum ama bizim 3 tane cocugumuz var. cekip gitmeyi ben de cok dusundum ama ailem kardeslerim var onlara zarar vermesinden korkuyorum hatta burayi okuyosa bile tirsiyorum artik onunla iletisime kesinlikle girmiyorum ama buyuk oglumu aradiginda istemsizce titremeye basliyorum. ozelden konusabilir miyizNihan hanım sizi o kadar iyi anlıyorum ki sınırları yok.sikistigi yerde iftira atmaları şiddet uygulamaları ve hep hakli olan onlar oluyor.ben kaçıp başka bir şehire gittim iyi bir isim vardı bıraktım napti biliyormusunuz gelip eve pompali ile saldırdı.korktum aileme bisey yapacak diye tekrar gorusmeye başladım.isin garibi o kadar tecavüz etmesi darp etmesi öldüresiye dövmesi evi ve isyerimi defalarca basması kız arkadasimi kaçırıp beninle zorla gorusmesi ve defalarcasi için sikayette bulunduk sonuç hep kaybeden biz olduk her seferinde daha büyük bir intikamla geri geldi(tabii önce gerçekten pişman rolleri yaparak) mahkrmeler hiç ceza vermedi.son olarak bende oyun oynadım ailemle kustugumu söyledim baska bir eve taşındım tüm yalanların yüzüne vurdum iyi gecindim arkadaslariyla dost oldum(biliyorsunuz arkadaslarida kendi gibi pislik oluyor)benim hakkımda söylediği herşeyi o..pu,fah....e gibi sözlerini duymazdan geldim ve her gorustugumizde farketmeden her konustugunu kamera kayıtı ses kayıdı yapıp başkaları hakkinfa dediğini onlara dinlettim ama çaktırmadan polise gidip işbirliği yaptım mafya isleride vardı artık bana güveniyor silahların yerini filan söylüyordu sonuç ailem baska yere taşındı o hapise girdi ve beni kimseye karalayamadi.cok uyanık olmalısınız ben onu 20 yasimda tanidim 10 yıl hayatımı mahvetti.gorustigum arkadaşları ve ailesine polisle nidanlandihimi söyledim tekrar bulasmasin diye ayrica birçok emniyet mudur v.b.komsum olduğunu soyledim.bikac kez aradı asla ve asla muhatap olmadım.arabami kaçırmıştı parasını verecem demis arkadaşıma su an isim var deyip kendi arkadaşımın suratina kapatyim ve bir daha asla kimse ile onun hakkinfa konusmadim bazen Facebook dan etiket yapıyorum İstanbul dayım ankatadayim filan gibi bulunduğum şehirde olduğumu bilmesin diye..onunla konusmadim ama her gece her gündüz kendimi kaybettim ugradigim iftiralar oyunları kaldırmak çok zordu.namaz kildim meditasyon yaptım deli gibi ağladım krizlere girdim.ama geçti size tavsiyem onlar aslında çok korkak hicbir şekilde korkmayın asla muhatap olmayın siz muhatap olmazsanız sizi suçlayıp eve de gelemez.direk gelip evi basarsa da deşifre olacağını bilir hiçbir psikopat desifre olmak istemez.adana ruh sağlığı hastanesinde gitmediğim psikolog psikiyatrist kalmadi.hicbiseden anlamıyorlar beninle barismak ve intikam almak icin kaç kere hastaneye yatmayı bile istedi goturrum elimle yatirdim.ama onlar şizofren dediler askerde anti sosyal kişilik bozukluğu teshisi konulmasaydi brnde hala onu şizofren sanıp kurban olmaya devam edecektim.sizi sizden iyi kimse anlamaz kendinizi iyilestirin iyi insanlarla gorusun mutlaka kurtulacaksaniz.hicbir kötülük iyiliği yenemez fakat omrunuz boyunca uyanık kalmak zorundasınız unutmayın siz çok iyi ve merhametli olduğunuz için ona kurban edildiniz.siz hala iyisiniz Ve Dünya Kötülere Bırakılmayacak Kadar Güzel...
Tabii ozelden konusabiliriz.size elimden geldiği kadar yardımcı olurum.bu arada korkmayın aslinda çok ozguvensiz ve korkaklar biraz zeki davranıp uyandiginizi gosterirseniz deşifre olmamak icin yaklasmayacaktir.aman deyim bu arada açık vermeyin korkuyorsaniz adınızı burdan değiştirin.sosyal medya en cabuk ulaşabildiği yerler.Allah yardımcınız olsun.kolay değil ama çocuklarınız icin ve kendinizi iftira ile birgun herhangi bir yolda atili bulmak istemiyorsanız uzaklaşmak ve guclu olmak zorundasınız.Pes edicek mi dersiniz ben de cok istiyorum ama bizim 3 tane cocugumuz var. cekip gitmeyi ben de cok dusundum ama ailem kardeslerim var onlara zarar vermesinden korkuyorum hatta burayi okuyosa bile tirsiyorum artik onunla iletisime kesinlikle girmiyorum ama buyuk oglumu aradiginda istemsizce titremeye basliyorum. ozelden konusabilir miyiz
Ahhh ahhh o falcilar evet dönecek evet seviyor diye umut verenler aslinda seviyordu senin hatandan dolayi uzaklaşmış diye yalan satanlar...su an yaşadıklarımı yazmissiniz evet ilk yıllar melek gibiydi bana olsun aileme olsun.bende hep kendimi kötü sanıyordum.para vermez ise girerim isyerimi basar aaa seviyor derim..aylarca bes kurussuz gezerim o yine bana atacak bir suc bulur ve beni terk eder.sonra tam iyi bir is bulurum hayatım düzelir pat yine gelir mahveder...Çok aydınlatıcı bir yazı olmuş, kitapları da edindim bile. Ben şimdiye kadar bir adam için arkadaş arasında "abi psikopattı yaa" diyordum zaten, ama bunu herhangi bir yere dayandıramıyordum. Okuduğum her şey onu ve onunla ilişkimi tanımlıyor. İlkel haset olsun, ilişki bitince girdiği karalama kampanyası olsun. Çok da üzülüyordum, ne kadar kötü bir insanmışım ki bunları söylüyor arkamdan diyordum. Bir taraftan da belki de içten içe çok pişmandır ve bunu bastırmak için beni karalıyordur diyordum. Biz henüz küs değilken beni aşağılama çabalarını da onun espri anlayışına ve belki de bana hissettiği (hissetmesini istediğim) şeylere yoruyordum. Ha bu arada, biz ilk tanıştığımızda melek gibi bir adamdı kendisi. Öyle sevdim zaten, yoksa ne işim olur. Şimdi anlıyorum ki, o melek gibi adam gerçekten bir personaymış, ne duygusu varmış, ne yaptıkları için bir pişmanlığı. Ben ne zaman iyi olsam mutlaka bir yerden başını uzatıp keyfimi kaçırması da cabası. Tekrar çok teşekkür ederim içerik için. Elinize kolunuza sağlık. Umarım böyle bir şeyin kurbanı olmuş her insan bunu görür ve karşı taraftan bir hareket beklemekten vazgeçer. Daha da dönecek mi acaba diye falcı falcı gezmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?