Mutsuzlugunuzdan beslenen psikopatları tanıyın.

Evet mesela şu an tüm dünyaya o insandan uzak durmalarını haykırmak isterken ya da tüm insanların bu konuda bi şekilde bilinçlendirilmesi lazım, ne yapabilirim , feminist oluşumların etkinlik konularına dahil edilmesini sağlayabilir miyim, gündemlerine nasıl sokarız gibi şeyler düşünürken, bir yandan da asla telefonumu değiştirmeye, onun bana ulaşamamasına zemin hazırlamak istemem. sanki o istediğinde bana ulaşabilmeli gibi bir his.aslında istemiyorum ya da karşılık vermek de istemiyorum. ama öyle bir acıma ki, ya bana ihtiyacı olursa diye. kurbanlık durumu bu işte. sanırım altında kim bilir bir yüce gönüllülük de yatıyor olabilir. sitede yazdığı gibi davranmalıyım, bunu yapabilmeliyim. yani sitede kimseyi biz iyileştirmek zorunda değiliz yazıyordu. evet bu role bürünmeye de gerek yok.o iyileşmek istemiyor, bunları kendi hastalığı olarak görecek duyguları ve muhakeme yeteneği yok.bu durumda ne yapabiliriz ki onun için.olay bizi aşıyor.acıma hissi en son kalan bende diye düşünüyorum şimdilik.umarım atlatabileceğim. Çok teşekkür ederim, bahsi geçen kitapları okuyacağım, ki yüzleşebileyim, okumaktan, düşünmekten kaçmak daha da geriye itebilir travmatik halleri.çok teşekkür ederim tekrar:)

Sizi çok iyi anlıyorum bunları o kadar derin yaşadım ki onun etkisindeyken bensiz yaşayamayacağını bile düşünüyodum çünkü o bana bunu aşıladı her zaman en mağdur odur en yardıma muhtaç ve bunu öyle güzel inandırır ki herşeyi bilmenize rağmen içten içe hala ona yardım etmek istersiniz. Herşey çok taze kendinizi birşeylere zorlamayın sadece sakin olun daha çok bilgi edinmeye çalışın. Bir anda duygularınız pat diye değişemez zamanla olucak ama doğru yoldasınız. Bilinçlenme konusunda haklısınız bende bunu çok düşündüm. Belki bilgim olsaydı kanmazdım diye. Önemli olan şu psikopatiyi bilmeye bilirsiniz bu insanların ağına düşmemek için kendinizde güçlendirmeniz gereken yönler olmalı, mesela kendinize özgüveniniz olmalı , başkası için yaşamamalısınız önceliğiniz kendiniz olmalı ve çok fazla iyi olmamak gerekiyor herşeyin fazlası zararlıdır iyiliğinde. Bir şekilde sizdeki eksikliği görüp hayatınıza sızıyor bu insanlar bir virüs gibi sonra yavaş yavaş sizi hasta ediyor. Kendimizi sevmek güvenmek bildiğimiz doğrulardan şaşmamak bu insanlara karşı en iyi savunma yöntemidir. Zaten kullanamayacağını düşündüğü insandan koşarak uzaklaşırlar. Mesela benim hayatımdaki kişi bir daha asla aramadı numara değiştirmediğim halde çünkü artık gözümün açıldığının beni kullanmayacağının farkındaydı : )

bu insanlardan biri benim çevremde ve niyetinin kötü olduğunu en baştan sezinlemiş olsam da o şirin yüzüne yakıştıramıyordum bunu. ve kız o kadar iyi bir oyuncu ki ortak grubumuzun içindeki diğer 2 arkadaşıma bu konuyu biraz açsam "hayır ya onun kalbi temiz, bencil biri sadece ama içi iyi" diyorlar. tabii ki benim kadar zaman geçirmediklerinden çok normal. üstelik onlardan en ufak konularda bile intikam aldığını bilseler böyle düşünürler miydi bilmiyorum. ama arabozan olmamak için susuyorum sadece.

ilk ne zaman net emin oldum böyle olduğundan? bir sebepten karşısında ağlarken yüzü gülüyordu sonra ağlamama sebep olan durum gidip ben çok sevindiğimde yüzünün bi anda değiştiğini gördüm. şok oldum. bu kadarını beklemiyordum. fiziksel bir zarar vermiyor bu kız ama bir şekilde sürekli dengemi bozuyor. iş buraya gelene kadar yaptıkları da var tabii ama artık mümkün olduğunca az iletişim kuruyorum. neden olduğunu anlamadığım üstünlük savaşında galip geldiğini sanmasına izin veriyorum. bana anlattığı sıkıntılarıyla eskisi kadar empati kurmuyorum(1 saat önce farklı duygularla anlattığı şeyi 1 saat sonra bambaşka duygularla anlatıp en son konuşmamızda kendi söylediği cümleleri ona söylediğimde verdiği tepkiler beni şok etmişti). kısacası ben bu insanla uzun bir süre daha muhattap olmak zorundayım ve bu süreyi minimum zararla atlatmaya çalışıyorum sadece.

berbat durumdayken beni aradığında, gel ben senin kafanı dağıtacağım dediğinde gidip masaya oturduğum andan itibaren kendi insanlar hakkındaki paranoyalarını anlatıp durdu ve daha bana ne oldu diye bile sormadan evlere dağıldık.

ondan uzaklaştığım ilk dönemde bahanem bunalımda olduğum kimseyle konuşmak istemediğimdi, bir şekilde onla konuşmak zorunda kaldığım ilk gün normal bir arkadaşın "nasıl oldun" diye sorması gerekirken o "x kişisi bana şöyle yaptı" diye kaldığı yerden devam etti.
sana yardım edeyim diye girdiği tüm projelerimde zerre rol almayıp başkasının yapabileceği yardımı da engelledi. bunların hiçbirisini yüzüne vurmadığımdan olsa gerek bundan dolayı aşırı yoğun geçen zamanlarımda "ben de çok uğraştım seninki ne ki" cümlelerini duydum ondan bol bol.

aslında büyük resme baktığımda bu kızın tek amacı ortamdaki tek başarısız, ortamdaki tek mutsuz olmamak. bundan daha büyük bir zararı olamaz bana büyük ihtimalle. bazı insanlar vardır ortamı ölçüp tartarlar ve buldukları ilk zayıf kişiyi manipüle eder etkilemeye çalışır kendine yoldaş yapar. düşününce de üzülüyorum aslında sahip olduğu o kadar güzel şeyler var ki, hiçbirinin değerini bilmeyip sürekli bir entrika peşinde koşması çok üzücü...

neden x değil y değil de biz, bunu da düşünmemiz lazım aslında. bu kadar kolay etkilenmemize, bu kadar kolay etkilemelerine izin vermemeliyiz. ben mesela kendime çok kızıyorum kocaman insansın 14 yaşında gibi bakıyorsun hayata diye ki ben 14 yaşında şu anki halimden çok daha olgundum, o zaman bunlara asla izin vermezdim. tekrar gücümüzü özgüvenimizi toplamamız gerekiyor bu insanları bu kadar içimize sokmamak için.

Kesinlikle çok doğru bir noktadan bakıyorsunuz eminim bu bakış açısıyla çok kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız hayatınızdaki zararlı insanlardan..

Kesinlikle çok doğru bir noktadan bakıyorsunuz eminim bu bakış açısıyla çok kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız hayatınızdaki zararlı insanlardan..
inşallah... bazen çuvaldızı kendisine batırmalı insan. şu hayatta biz izin vermediğimiz sürece kimse bizi etkileyemez sonuçta.

Ben de böyle bi adamla 14 yıldır evliyim ve 3 cocugum var 2 aydir cocuklarimla beraber ailemin yanindayim anlasmali bosanmayi kabul etti ve dava acildi ama surekli karar degistiyo cocuklari vericeksin diyo bosanmiycam diyo ertesi gun bosanicam evlenicem diyo dengemi altust etti.santaj var tehtit var anlasmali bosanicaz diyerek bana sikayetlerimi geri aldirdi sonra da sokagin ortasinda darp etti ne yapicagimi şaşırmış durumdayim daha bi sürü rezillik de var bi arkadasin bahsettigi durum baska erkege sunma yargilamadan bunlari yasamis olanlar benim durumumu daha iyi anliycagi icin buraya yaziyorum aslinda kurtulmayi nasil basardiginizi merak ediyorum

Gizli psikopat diye bir site var.ordan bakabilirsiniz Allah yardımcınız olsun.cok geçmiş olsun.kurtulmayi gerçekten isterseniz oluyor.ben 10 yıl mücadele ettim.

Elimde olsa cocuklarimi da alip gidicem biyere ama kardeslerime anneme babama bulaşır diye onu da yapamıyorum

Elimde olsa cocuklarimi da alip gidicem biyere ama kardeslerime anneme babama bulaşır diye onu da yapamıyorum

Merhaba , öncelikle psikopatiyle başetmek için onu tanımanız gerekiyor daha çok kitap okuyup bilgi edinmelisiniz. Psikopatın pençesinden kurtulmak adlı kitap size yardımcı olabilir ayrıca psikiyatriye gitme şansınız varsa psikopatiden anlayan biriyle görüşmenizi tavsiye ederim çünkü ne yazık ki çoğu doktor bilmiyor. Aslına bakarsanız yaşamayan zor anlıyor. Önemli iki nokta var karşınızdaki kişiye olan öfkenizi kontrol altına alıp ondan kurtulmaya odaklanıp onunla güç savaşına girmemeniz gerekiyor çünkü duyguları olan hiçbir insan duygusuz cani bir robotla başa çıkamaz. Umarım bu cehennemden kurtulup özgürlüğünüze kavuşursunuz. Gerçekten dünyada cehennemi yaşatıyorlar insana, Allah yardımcınız olsun

Evet yasatti ve yasatmaya da devam ediyor dediginiz gibi güç savasina girdim ve oyle seyler yapti ki kendimi tamamen savunmasiz hissediyorum. Beni darp ettiginde bi cocuk cok ustune gitti onla bile iliskim oldugunu soyledi artik bir seytanla karsi karsiya oldugumu dusunuyorum soyledigi iftiralarin haddi hesabi yok artik. Dediginiz kitabi bulmaya çalışıcam tesrkkur ederim

Güzel bir yazı kaleminize sağlık. Mutlulukla ilgili yazılar için şu siteyi tavsiye ederim. Güzel yazılar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nihan hanım sizi o kadar iyi anlıyorum ki sınırları yok.sikistigi yerde iftira atmaları şiddet uygulamaları ve hep hakli olan onlar oluyor.ben kaçıp başka bir şehire gittim iyi bir isim vardı bıraktım napti biliyormusunuz gelip eve pompali ile saldırdı.korktum aileme bisey yapacak diye tekrar gorusmeye başladım.isin garibi o kadar tecavüz etmesi darp etmesi öldüresiye dövmesi evi ve isyerimi defalarca basması kız arkadasimi kaçırıp beninle zorla gorusmesi ve defalarcasi için sikayette bulunduk sonuç hep kaybeden biz olduk her seferinde daha büyük bir intikamla geri geldi(tabii önce gerçekten pişman rolleri yaparak) mahkrmeler hiç ceza vermedi.son olarak bende oyun oynadım ailemle kustugumu söyledim baska bir eve taşındım tüm yalanların yüzüne vurdum iyi gecindim arkadaslariyla dost oldum(biliyorsunuz arkadaslarida kendi gibi pislik oluyor)benim hakkımda söylediği herşeyi o..pu,fah....e gibi sözlerini duymazdan geldim ve her gorustugumizde farketmeden her konustugunu kamera kayıtı ses kayıdı yapıp başkaları hakkinfa dediğini onlara dinlettim ama çaktırmadan polise gidip işbirliği yaptım mafya isleride vardı artık bana güveniyor silahların yerini filan söylüyordu sonuç ailem baska yere taşındı o hapise girdi ve beni kimseye karalayamadi.cok uyanık olmalısınız ben onu 20 yasimda tanidim 10 yıl hayatımı mahvetti.gorustigum arkadaşları ve ailesine polisle nidanlandihimi söyledim tekrar bulasmasin diye ayrica birçok emniyet mudur v.b.komsum olduğunu soyledim.bikac kez aradı asla ve asla muhatap olmadım.arabami kaçırmıştı parasını verecem demis arkadaşıma su an isim var deyip kendi arkadaşımın suratina kapatyim ve bir daha asla kimse ile onun hakkinfa konusmadim bazen Facebook dan etiket yapıyorum İstanbul dayım ankatadayim filan gibi bulunduğum şehirde olduğumu bilmesin diye..onunla konusmadim ama her gece her gündüz kendimi kaybettim ugradigim iftiralar oyunları kaldırmak çok zordu.namaz kildim meditasyon yaptım deli gibi ağladım krizlere girdim.ama geçti size tavsiyem onlar aslında çok korkak hicbir şekilde korkmayın asla muhatap olmayın siz muhatap olmazsanız sizi suçlayıp eve de gelemez.direk gelip evi basarsa da deşifre olacağını bilir hiçbir psikopat desifre olmak istemez.adana ruh sağlığı hastanesinde gitmediğim psikolog psikiyatrist kalmadi.hicbiseden anlamıyorlar beninle barismak ve intikam almak icin kaç kere hastaneye yatmayı bile istedi goturrum elimle yatirdim.ama onlar şizofren dediler askerde anti sosyal kişilik bozukluğu teshisi konulmasaydi brnde hala onu şizofren sanıp kurban olmaya devam edecektim.sizi sizden iyi kimse anlamaz kendinizi iyilestirin iyi insanlarla gorusun mutlaka kurtulacaksaniz.hicbir kötülük iyiliği yenemez fakat omrunuz boyunca uyanık kalmak zorundasınız unutmayın siz çok iyi ve merhametli olduğunuz için ona kurban edildiniz.siz hala iyisiniz Ve Dünya Kötülere Bırakılmayacak Kadar Güzel...

Çok aydınlatıcı bir yazı olmuş, kitapları da edindim bile. Ben şimdiye kadar bir adam için arkadaş arasında "abi psikopattı yaa" diyordum zaten, ama bunu herhangi bir yere dayandıramıyordum. Okuduğum her şey onu ve onunla ilişkimi tanımlıyor. İlkel haset olsun, ilişki bitince girdiği karalama kampanyası olsun. Çok da üzülüyordum, ne kadar kötü bir insanmışım ki bunları söylüyor arkamdan diyordum. Bir taraftan da belki de içten içe çok pişmandır ve bunu bastırmak için beni karalıyordur diyordum. Biz henüz küs değilken beni aşağılama çabalarını da onun espri anlayışına ve belki de bana hissettiği (hissetmesini istediğim) şeylere yoruyordum. Ha bu arada, biz ilk tanıştığımızda melek gibi bir adamdı kendisi. Öyle sevdim zaten, yoksa ne işim olur. Şimdi anlıyorum ki, o melek gibi adam gerçekten bir personaymış, ne duygusu varmış, ne yaptıkları için bir pişmanlığı. Ben ne zaman iyi olsam mutlaka bir yerden başını uzatıp keyfimi kaçırması da cabası. Tekrar çok teşekkür ederim içerik için. Elinize kolunuza sağlık. Umarım böyle bir şeyin kurbanı olmuş her insan bunu görür ve karşı taraftan bir hareket beklemekten vazgeçer. Daha da dönecek mi acaba diye falcı falcı gezmem

Pes edicek mi dersiniz ben de cok istiyorum ama bizim 3 tane cocugumuz var. cekip gitmeyi ben de cok dusundum ama ailem kardeslerim var onlara zarar vermesinden korkuyorum hatta burayi okuyosa bile tirsiyorum artik onunla iletisime kesinlikle girmiyorum ama buyuk oglumu aradiginda istemsizce titremeye basliyorum. ozelden konusabilir miyiz

Tabii ozelden konusabiliriz.size elimden geldiği kadar yardımcı olurum.bu arada korkmayın aslinda çok ozguvensiz ve korkaklar biraz zeki davranıp uyandiginizi gosterirseniz deşifre olmamak icin yaklasmayacaktir.aman deyim bu arada açık vermeyin korkuyorsaniz adınızı burdan değiştirin.sosyal medya en cabuk ulaşabildiği yerler.Allah yardımcınız olsun.kolay değil ama çocuklarınız icin ve kendinizi iftira ile birgun herhangi bir yolda atili bulmak istemiyorsanız uzaklaşmak ve guclu olmak zorundasınız.
Zaten onun sevme gibi bir duygusu olmadığını öğrendikten sonra herşeyin oyun olduğunu anladiginizda bu cok kolay oluyor.lutfen sikistikca yazın yalnız kalma korkusu ile tekrar dönmeyin.

Ahhh ahhh o falcilar evet dönecek evet seviyor diye umut verenler aslinda seviyordu senin hatandan dolayi uzaklaşmış diye yalan satanlar...su an yaşadıklarımı yazmissiniz evet ilk yıllar melek gibiydi bana olsun aileme olsun.bende hep kendimi kötü sanıyordum.para vermez ise girerim isyerimi basar aaa seviyor derim..aylarca bes kurussuz gezerim o yine bana atacak bir suc bulur ve beni terk eder.sonra tam iyi bir is bulurum hayatım düzelir pat yine gelir mahveder...
Ahhh ahhh yillarca aynı oyun ayni cildirmalar...
Allahima cok şükür namaza başladım her namazda dua ettim Allahim neden böyle bana sebebini gosterirmisin diye yalvardim
Tesaduf askerde aldığı anti sosyal kişilik bozukluğu kağıdını buldum hemde onun bile haberi yok.arastirdim ve altından bu çıktı.
Bulmasaydim Allah yardım etmeseydi,ben kötü kadın o iyi adam daha kaç yil kurban olacaktim.
Bayanlar hepiniz benim kadar şanslı oynayabilirsiniz önceden konmus bir hastaligi olmayabilir.benimkine doktor a gittiğimizde şizofren tanısı koydu mesela :)
Tanisi yoksa da sizi üzen herkimse hayatınızdan atin gitsin..

Gerçekten çok faydalı bir site olmuş uzun zamandır takip ediyordum sizi hatta burda yazilanlari okuyarak aci mi hafiflettim yada iletişime geçmemek için kendime engel oldum bile diyebilirim burda yazılan 20,25 yılları görünce belki benim yaşadığım 5 ay size basit gelicek ama 20 yaşında olduğumu dolu dolu bir 5 ay gecirdigimide belirtmek istedim burda hep eşinden yada sevgilinin psikopat çıkmasından bahşedilmiş benim evleneceğim adam psikopat çıktığı gibi onun ailesi de tam bir psikopat çıktı ilk annesi beni gözüne kestirdi ve tam bir yıl peşinden koştu ben ve ailem ne dediysek kadın vazgecmedi univeriste 2 ye gidiyordum bekleriz dedi en son dayanamadik ısrarlara ve aileminde izniyle görüşmeye başladım çocuk assubaydi basta hep mesleki statüsüne bağladım burdakilerin hepsini yaşadım ama her seferinde kendimi suçlu hissettim ailemden uzaklaştım arkadaşlarımdan uzaklastirildim belkide beni sahipsiz sandılar yuklendikce yüklendiler ama bunu öyle bir yaptilar ki sonunda tüm suçu yine kendimde hissettim takı baskılarına tehditlerine tepkisiz kalana dek ben alttan almayıp özür dilemedikce o dozunu arttırdı bir gün tesadüf eseri ablam mesajları gördü kendini oldurmek tehdit etti ağlıyordu üstelik komik bir nedenden 7 de değilde 8 de gittiğim için buluşmaya diyeceğim o ki gerçekten çok korkak oluyorlar sonra ablam enisteme diyince enistemde onu tehdit etti ve o çok seven çok isteyen kişi ailesi bir anda istenmeyen kişi ben oldum şimdi kendimi zor tutuyorum iletişime geçmemek için çünkü okuduğum kadarıyla eğer gecersem hayatım mahvolucak ..çünkü geçmem için herşeyi yapıyor önce iftira attı karalama kampanyası yaptı sustum sonra whatsap durumlarından göndermeler yaptı yine sustum ama çok özlüyorum ve bir tarafım burdaki herşey uymasina rağmen acaba diyor duzelirmiydi yada olmaya bilir mi ?? Bu durumda ne tavsiye edersiniz yasimin kucuklugundende dolayı yanlış bişey yapmak istemiyorum

Canım okumadin mi psikopatinin tedavisi yok. Bence burdakilerin hepsini degil 5 ini bile yaşasan uzaklas.Ailen ne olursa olsun arkanda durur sen onlarin canisin lütfen hata yapma eminim vicdanli ve merhametli birisin her kurban gibi,yolun başında vazgec bi ablan olarak ve 14 yılını böyle biriyle yaşamış biri olarak soyluyorum lütfen kurtul ondan

Evet ailem durdu arkamda biz kizimiza güveniyoruz benim evlencek kızım yok okuycak kızım dediler ama annemle annesi aynı işyerinde çalıştığı için ister istemez etkilerinden kurtulamadık annesi yalan yanlış birsuru şey anlatmış bize tamam daha fazla uzamasin anlaşarak ayrıldı diyelim dedi biz öyle derken o etrafta ben ayırdım annesi şöyle kızı şöyle diye anlatiyormus çok üzüldüm çok ağladım çünkü hiç birini hak etmedik şimdide başka kızla evlendirceklermis Allah yardımcısı olsun o kızın keşke bu ilişkiler yaşanmadan önce insanlar buraya baksada bilgilense ben görüyorum ki sansliymisim 5 ayda gördum çok şükür eğer gormesedim hayatım okulum herşeyim mahvolucakti çünkü beni somurme aşamasına yeni geçmişti daha önce hepinizinde bildiği gibi her alanında herşeyini verdi belki o yüzden ozlemim ağır basiyor ama çok haklısınız kendimi tutucam sabırla geçmesini bekliycem tepkisiz kalarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…