mutsuz olmak :(

gggzzzmmm

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
65
4
31
Arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım.Eşim ve annesi hakkında..Kısaca özet geçiyim allah kimseye böyle bir kv vermesin. 35 milyonda tek bir insan.Saygı bekliyen ki saygısız hic bir harekette bulunmadigim halde bana saygısız diyen agzina gelen hakareti esime yazarak esimi doldurmaya calisan birisi..benden saygi bekliyen birisi banada o sekilde yaklasmali haksizmiyim.. butun dogrular onundur.. en son yasadigim bi olayi anlaticam sizlere abimin bir erkek arkadasi bize geldi abom falan esiminde cok samimi arkadaso bunu ogrenmisler neymis efendom ben varken eve nasil erkek girermis boyle bir laf edilirmi ya bunun bana aciklamasini kimse yapamaz.. sordugumdada aldigim cevapa gulermisin aglarmisin. Onlarin aileleri ole genis degolmis sadece babalar ve kardesler girebilirmis evlerine.. hani uygusalar gam yemiycem eve kendi erkek arkadasi giriyor hemde esi evde yoken ben borsey diyormuyum.. yada oglu evli bi kadinla takiliyor oda gelip kaliyor bumu onlardaki genis olmama hali.. nese bunun gibi bircok sey yasadik kvmle. Bende artik arayip sormuyorum oda bize gelmiyor.. ama bunlari yasarken yeni evli olmama ragmen iliskimize cok zararlar verdik.. esim eskisi gibi degil bana karsi anasi dolduruyor olmaliki hala kendi ailemide bana kotuler oldu alah icin ama aoleme iyi davtanoyor onlar yokken bana konusuyor.. bunu niye yapiyor bilemiyorm.. onun disinda seninle konusulmuyo beni bi tek ailem anliyor dedi bana bugun bende dayanamafim o lar gibi cirkinlesmemi gerekiyor sana ailene agzima gelen herseyi dememi gerekiyor degerli olmam icin dedim.. oda bana hayir ama en azindn beni anliyorlar dedi. Bende anlamis halleri bumu o yuzdenmi bana bu skldr davraniyorlr seni arada birakiyorlar dedim bu sklde yine tartistik aksam eve gelince konusalim dedi geldi ve hic birsey yokmus gini konsmadi bende acmafim konuyu pek onemsiyormus gibi olmak istemedom.. ve bana karsi iyi de olsa istedgm seyleri elinden geldigince yapsada bana karsi cok uzak bunu hisediyorum. Izin gunlerinde kahvalti yapip kardesinin vikisina gidiyor orda annesinin yanina.. bende geliyim seninle kardesinin yanina diyorum hyr diyo konusamiyorum sen varken gervktn kardesiyle oldugundan eminom bu arafa.. her seferinde konuscaklarimiz var diyor ve aramizda ne gecerse a dan zye herseyi ailesi biliyor. Tam duzeldik diyorum yine bi sorun yasiyoruz ve ben artik cok bunaldim bunlari yasamayi haketmiyorum.bende dogal olarak aileme anlatamiyorum cnku anlatsm ditek bosan diyvklerini biliyorum acikcasi bosanmakta istemiyorjm ama kendimi ezdirmekte. Artik esime biz aileyiz kavramini nasil anlaticm bilemiyorjm her turlu problem yasiyoruz iliskiye girmiyoruz ole artik uykularim kaciyor ne sekilde davranmam gerekiyor bilemiyorum artik yardimvi olursanz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…