mutsuz olan arkadaşlarımm..! birazcık tebessüme ne dersiniz :)

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
hep üzüntü,dert,tasa,keder,acı ve bitmeyen sıkıntılar buyrun sizi minicik prensesimle tanıştırayım azıcık tebessüm edelim hep birlikte
:40:

Eklentiler

• $Fotoðraf0166.jpg
    $Fotoðraf0166.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $Fotoðraf0167.jpg
    $Fotoðraf0167.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 63
  • $pire.jpg
    $pire.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $SAM_0757.jpg
    $SAM_0757.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Maşallah subhanallah :nazar:
Allah nazarlardan saklasın :nazar:
Hayırlı yazgıları olsun inşallah..

Buarada konu yanlış bölümde :26:

Bir insanın hayatında böyle bir mutluluk olduktan sonra dert tasa kalır mı ki ya allah hepimize nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:...maşallah ben onu yerim öperim severim dünya güzeliii:54::54: allah analı babalı büyütsün canım senin gibi herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bir insanın hayatında böyle bir mutluluk olduktan sonra dert tasa kalır mı ki ya allah hepimize nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:...maşallah ben onu yerim öperim severim dünya güzeliii:54::54: allah analı babalı büyütsün canım senin gibi herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

bende bol bol öpüyorum ama inşallah :) ama o benim yeğenim.yinede evladım sayılır tabi

Mis gibi kokuyordur o şimdi.. Yavrum benim ya, maşallah Rabbim nazarlardan korusun :nazar: kim bilir ne güzel bir duygudur :16: Yüzümün gülümsemesini sağladı bu minik melek :101:

Son düzenleme:
Mis gibi kokuyordur o şimdi.. Yavrum benim ya, maşallah Rabbim nazarlardan korusun :nazar: kim bilir ne güzel bir duygudur :16: Yüzümün gülümsemesini sağladı bu minik melek :101:

amacı gülümsetmek zaten başardığımıza sevindik :) evet ya bi kokusu var melek ya o yüzden heralde :17: amin..

Öncelikle maşallah.
Ama hem burası yeri değil hemde bebeğinizin resmini herkesin göreceği böyle yerlere koymayın.
Maşallh demeden geçen olur, nazarla bakan olur....

haklısınız ya.nazar filan :S nasıl kaldırabilirim bu konuyu? bulamadımda yardımcı olan varsa eğer?

40 bin kere MASALLAH..
ay ben yerim bunu yaaaa cok tatli
Hayirli olsun canim..

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Back