mutlyum cunku oğluşuma kavuşmama az kaldı :-) :-)

sevgi-cicegi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
82
19
33
Evet bir ruya gibi aynı. Hamile oldugumu ilk ogrendigimde tarifsiz bir mutluluk vardi. Hepimizde olmustur dimi. Gunleri aylari sayarak onunla ilgili hayaller kurarak zamani gecirdim. Vee simdi az kaldi 1 ay sonra ailemizin yeni uyesi nese kaynagimiz bize katilacak . Sabirsizlikla bekliyoruz.
Eee sizin ne kadar kaldi bu mutluluga? Yada bu mutlulugu yasayali ne kadar oldu??

Allah kucagınıza almayı nasip etsin canım..
Çok heyecanlı bi süreç gerçekten :)
Zaman geçmek bilmiyor, bir an önce büyü de gel artık diyor insan :)
Benim de oğlum olacak ben de günleri sayıyorum ama çok var daha

Bende az önce kocama çocuk yapalımmı diye msj attım o da ho!?! yazdı
Bir yanım cok istiyor mantıgım engel oluyor.
Sağlıkla kucağınıza alın insallah:)

Ne guzeeeeel bizde 24 haftadayiz bende bekleyemiyorum artik cok sabirszlaniyorum....
Saglikla kucagina al insallah bebegini... darisida biz bekleyenlerin basina :)

gerçekten de en güzel heyecan hamilelik heyecanı. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın asıl en büyük mutluluğu o zaman yaşayacaksın. o mutluluğu iki kez yaşadım biri dokuz biri de bir yaşında iki oğlum var.

Ne guzeeeeel bizde 24 haftadayiz bende bekleyemiyorum artik cok sabirszlaniyorum....
Saglikla kucagina al insallah bebegini... darisida biz bekleyenlerin basina :)
Evet canim insan sabirsizlaniyor icimde masallah kipir kipir bu donemleri de guzel. ama gecior zaman ya . Saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallh

İnan ilk 5 ay hiç anlamadım nasıl geçti gitti ama su son 3 ay geçmek bilmiyooo. Ay ne zorlaştı gerçekten son zamanlar geçmiyor diyorum koca 6 ayı bitirdim de bir 3 ayı geciremiyorum 26 haftaligim suan. Kendimce hesap yapıyorum herkes daha çok var diyor ama ben takmiyorum:) mesela diyorum Mart öyle geçti gitti bak diyorum kendi kendime şimdide nisan geçecek bir Mayıs kaldı mayısta heyecanla gecer gider haziran heran bekle ha geldi ha gelecek hazırlıklar yap:) kızlar sizde öyle yapın ben mayısla haziran i saymıyorum hazırlık aşaması bana göre heyecan. Bir nisan gecseydi. Mart gibi çabucak. Şubatta da Mart var daha ohoo diyordum aha oda gitti gidiyor gözümde büyütmuyorum ne doğum sevdalisiymisim:) hiç korku yok hiç şimdi olsa koşa koşa giderim allaaaah:) ama allah korusun bebeğim gelissin büyüsün zamanı gelince firt çıksın:) hepinize sabır diliyorum kızlar

Bende haftaya persembe sezeryan olacagim Allah kismet ederse. Ama korkudan baska birsey dusunemiyorum maalesef. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.

O acilari ve agrilari cekmekten cok korkuyorum. Nasil dayanacagim.
Allah verir sabrini sen merak etme bak sezaryen değilde normal bir ameliyata girecek gibi düşün tabii normal ameliyatlarda kolay değil ama en azından doğum kelimesini aklından çıkarırsin. Uyuyacaksin ve Uyanacaksin melegin yaninda:) ne güzel demi ağrı olacak elbette ama hep olumlu dusuneceksin dikkatini bebegine vereceksin. Normal doğum olsa napardin kız sen:) olumlu dusunursen olumlu olur unutma korkma akışına bırak herkesin ki veya bazılarının doğumu zor geçti diye seninde zor olacak hali yokya bak üç hafta sonra nasıl dusuneceksin. Bolca dua et sabır et allah hayırlı doğumlar nasip etsin istekli ol bebeğini düşün yemisim ağrıyı de kendi kendine:) ilk çocuk sa eğer bunu yapman lazim

Cnm bu benim saglikli ikinci hamileligim. 8 yasinda kizim var Allaha sukur. Bundan uc sene once pespese iki tane dusugum oldu, biri 8, biri 9 haftalikti. İlkini dusurmek icin iki gun suni sanci verdiler, sonrasi kurtaj. İkincisid sanciyla kendi dustu ama bi parca kaldi yine kurtaj oldum. Bu hamileligimde 26 haftada kocaman iki tane basur cikti. Gecmedi ameliyat olmak zorunda kaldim oyle zor dayanilmaz acilardiki anlatamam. Herkes halime aciyordu. İki ay boyunca yatalak hasta gibi yattim, popomun ustune oturamadim. O yuzden inleyecek, off diyecek dermanim mecalim kalmadi. O yuzden rabbim iyi yazilar yazmis olsun cumlemize hayirlisiyla insallah.

Amiin canım inşallah ozaman gayet normal çektiğin acıların etkisindesin hala. Tekrardan geçmiş olsun Allah yardimcin olsun hani ilk hamileliktir diyerekten konuştum tecrübe olmadığı için. Allah yavrularinizi sizlere bagislasin inş . Hepsi gelir geçer diğerleri nasıl geçtiyse. Basur hele ki hamileyken tahmin edebiliyorum çok zor. Dusuge gelince hep derler düşük doğum sancisinin 10 katı diye büyüklerimiz.

Ayyy hamilelik çok güzel aynı zamanda da çok heyecanlı bir süreç insan bian önce dogsun istiyor bi an önce ona kawusmak istiyor çok şükür ben atlattım bu sureci ve kizima kawustum iki ay önce darısı sizlerin başına insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…