- 13 Mart 2015
- 82
- 19
- 33
-
- Konu Sahibi sevgi-cicegi
Allah kucagınıza almayı nasip etsin canım..Evet bir ruya gibi aynı. Hamile oldugumu ilk ogrendigimde tarifsiz bir mutluluk vardi. Hepimizde olmustur dimi. Gunleri aylari sayarak onunla ilgili hayaller kurarak zamani gecirdim. Vee simdi az kaldi 1 ay sonra ailemizin yeni uyesi nese kaynagimiz bize katilacak . Sabirsizlikla bekliyoruz.
Eee sizin ne kadar kaldi bu mutluluga? Yada bu mutlulugu yasayali ne kadar oldu??
Evet oyle senin ne kadar varAllah kucagınıza almayı nasip etsin canım..
Çok heyecanlı bi süreç gerçekten :)
Zaman geçmek bilmiyor, bir an önce büyü de gel artık diyor insan :)
Benim de oğlum olacak ben de günleri sayıyorum ama çok var daha
17 haftalığız biz daha :)Evet oyle senin ne kadar var
Daha yolun basinda ha allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin canm. Zaman hem hizli geciyor hemde bazen gecmiyor gibi hele son zamanlarda yanimda olsa da sevsem diyorsun. Kiyafetlerine bakip icinde onu dusunuyorsun . Cinsiyetini ogrendiniz mi peki17 haftalığız biz daha :)
Sagol canim. Darisi basiniza artikBende az önce kocama çocuk yapalımmı diye msj attım o da ho!?! yazdı
Bir yanım cok istiyor mantıgım engel oluyor.
Sağlıkla kucağınıza alın insallah:)
gerçekten de en güzel heyecan hamilelik heyecanı. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın asıl en büyük mutluluğu o zaman yaşayacaksın. o mutluluğu iki kez yaşadım biri dokuz biri de bir yaşında iki oğlum var.Evet bir ruya gibi aynı. Hamile oldugumu ilk ogrendigimde tarifsiz bir mutluluk vardi. Hepimizde olmustur dimi. Gunleri aylari sayarak onunla ilgili hayaller kurarak zamani gecirdim. Vee simdi az kaldi 1 ay sonra ailemizin yeni uyesi nese kaynagimiz bize katilacak . Sabirsizlikla bekliyoruz.
Eee sizin ne kadar kaldi bu mutluluga? Yada bu mutlulugu yasayali ne kadar oldu??
Amin sagol canim. Seninde mutlulugun daim olsun. Uzun omurleri olsungerçekten de en güzel heyecan hamilelik heyecanı. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın asıl en büyük mutluluğu o zaman yaşayacaksın. o mutluluğu iki kez yaşadım biri dokuz biri de bir yaşında iki oğlum var.
Evet canim insan sabirsizlaniyor icimde masallah kipir kipir bu donemleri de guzel. ama gecior zaman ya . Saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallhNe guzeeeeelbizde 24 haftadayiz bende bekleyemiyorum artik cok sabirszlaniyorum....
Saglikla kucagina al insallah bebegini... darisida biz bekleyenlerin basina :)
Insallah canim insallah :)Evet canim insan sabirsizlaniyor icimde masallah kipir kipir bu donemleri de guzel. ama gecior zaman ya . Saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallh
Amiin canım. Ay neden korkuyorsun bebegine kavusacaksin ne guzellBende haftaya persembe sezeryan olacagim Allah kismet ederse. Ama korkudan baska birsey dusunemiyorum maalesef. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
O acilari ve agrilari cekmekten cok korkuyorum. Nasil dayanacagim.Amiin canım. Ay neden korkuyorsun bebegine kavusacaksin ne guzell
Allah verir sabrini sen merak etme bak sezaryen değilde normal bir ameliyata girecek gibi düşün tabii normal ameliyatlarda kolay değil ama en azından doğum kelimesini aklından çıkarırsin. Uyuyacaksin ve Uyanacaksin melegin yaninda:) ne güzel demi ağrı olacak elbette ama hep olumlu dusuneceksin dikkatini bebegine vereceksin. Normal doğum olsa napardin kız sen:) olumlu dusunursen olumlu olur unutma korkma akışına bırak herkesin ki veya bazılarının doğumu zor geçti diye seninde zor olacak hali yokya bak üç hafta sonra nasıl dusuneceksin. Bolca dua et sabır et allah hayırlı doğumlar nasip etsin istekli ol bebeğini düşün yemisim ağrıyı de kendi kendine:) ilk çocuk sa eğer bunu yapman lazimO acilari ve agrilari cekmekten cok korkuyorum. Nasil dayanacagim.
Cnm bu benim saglikli ikinci hamileligim. 8 yasinda kizim var Allaha sukur. Bundan uc sene once pespese iki tane dusugum oldu, biri 8, biri 9 haftalikti. İlkini dusurmek icin iki gun suni sanci verdiler, sonrasi kurtaj. İkincisid sanciyla kendi dustu ama bi parca kaldi yine kurtaj oldum. Bu hamileligimde 26 haftada kocaman iki tane basur cikti. Gecmedi ameliyat olmak zorunda kaldim oyle zor dayanilmaz acilardiki anlatamam. Herkes halime aciyordu. İki ay boyunca yatalak hasta gibi yattim, popomun ustune oturamadim. O yuzden inleyecek, off diyecek dermanim mecalim kalmadi. O yuzden rabbim iyi yazilar yazmis olsun cumlemize hayirlisiyla insallah.Allah verir sabrini sen mKizetme bak sezaryen değilde normal bir ameliyata girecek gibi düşün tabii normal ameliyatlarda kolay değil ama en azından doğum kelimesini aklından çıkarırsin. Uyuyacaksin ve Uyanacaksin melegin yaninda:) ne güzel demi ağrı olacak elbette ama hep olumlu dusuneceksin dikkatini bebegine vereceksin. Normal doğum olsa napardin kız sen:) olumlu dusunursen olumlu olur unutma korkma akışına bırak herkesin ki veya bazılarının doğumu zor geçti diye seninde zor olacak hali yokya bak üç hafta sonra nasıl dusuneceksin. Bolca dua et sabır et allah hayırlı doğumlar nasip etsin istekli ol bebeğini düşün yemisim ağrıyı de kendi kendine:) ilk çocuk sa eğer bunu yapman lazim
Amiin canım inşallah ozaman gayet normal çektiğin acıların etkisindesin hala. Tekrardan geçmiş olsun Allah yardimcin olsun hani ilk hamileliktir diyerekten konuştum tecrübe olmadığı için. Allah yavrularinizi sizlere bagislasin inş . Hepsi gelir geçer diğerleri nasıl geçtiyse. Basur hele ki hamileyken tahmin edebiliyorum çok zor. Dusuge gelince hep derler düşük doğum sancisinin 10 katı diye büyüklerimiz.Cnm bu benim saglikli ikinci hamileligim. 8 yasinda kizim var Allaha sukur. Bundan uc sene once pespese iki tane dusugum oldu, biri 8, biri 9 haftalikti. İlkini dusurmek icin iki gun suni sanci verdiler, sonrasi kurtaj. İkincisid sanciyla kendi dustu ama bi parca kaldi yine kurtaj oldum. Bu hamileligimde 26 haftada kocaman iki tane basur cikti. Gecmedi ameliyat olmak zorunda kaldim oyle zor dayanilmaz acilardiki anlatamam. Herkes halime aciyordu. İki ay boyunca yatalak hasta gibi yattim, popomun ustune oturamadim. O yuzden inleyecek, off diyecek dermanim mecalim kalmadi. O yuzden rabbim iyi yazilar yazmis olsun cumlemize hayirlisiyla insallah.