-
- Konu Sahibi sevgi-cicegi
Cnm cevaplarin icin cok sagol, hayirlisiyla kurtulayim tecrubelerimi paylasirim insallah..Amiin canım inşallah ozaman gayet normal çektiğin acıların etkisindesin hala. Tekrardan geçmiş olsun Allah yardimcin olsun hani ilk hamileliktir diyerekten konuştum tecrübe olmadığı için. Allah yavrularinizi sizlere bagislasin inş . Hepsi gelir geçer diğerleri nasıl geçtiyse. Basur hele ki hamileyken tahmin edebiliyorum çok zor. Dusuge gelince hep derler düşük doğum sancisinin 10 katı diye büyüklerimiz.
Slm arkadaşlar mutluluğunuzu aynı şeyleri yaşamış biri olarak paylaşıyorum ben de ağustosta doğum yaptım ışığım oğluma kavuştum şuan 8 aylık olduk merak etmeyin zaman o kadar hızlı geçiyoki bi bakmışsınız kucağınızda bide bakmışsınız dişler çıkıyo bi bakmışsınız emekliyo :) benden siZe tavsiye bıl bol uyuyun deliksiz bebek gibi uykular çekin işte onları çok özlüyorsunuzCnm cevaplarin icin cok sagol, hayirlisiyla kurtulayim tecrubelerimi paylasirim insallah..
Inşallah canım ne demek birbirimize destek oluyoruz işte azda olsa rahatliyoruz.Cnm cevaplarin icin cok sagol, hayirlisiyla kurtulayim tecrubelerimi paylasirim insallah..
Geçmiyor anam geçmiyor 3 ay var daha:)Slm arkadaşlar mutluluğunuzu aynı şeyleri yaşamış biri olarak paylaşıyorum ben de ağustosta doğum yaptım ışığım oğluma kavuştum şuan 8 aylık olduk merak etmeyin zaman o kadar hızlı geçiyoki bi bakmışsınız kucağınızda bide bakmışsınız dişler çıkıyo bi bakmışsınız emekliyo :) benden siZe tavsiye bıl bol uyuyun deliksiz bebek gibi uykular çekin işte onları çok özlüyorsunuz
Geçerrr geçerrrr şimdi öyle gelir ama ilerde inanamicakdın zamanın nasıl hızlı aktığına hem bu gğnlerinin tadını çıkar yeri gelicek keşke karnıma tekrar sokabilsem diceksin çünkü :)))) ama ne olursa olsun onlarsız bi hayat düşünemiyorumGeçmiyor anam geçmiyor 3 ay var daha:)
Inşallah canım yaa:) ne güzel dedin öyle öldüm öldüm nisan bile gelmedi daha gelse 2 ay:) çok merak ediyom nasıl bisey olacak kime benzeyecek gözleri hangi renk olacak eşim yeşil eşim taraf renkli hep mavi yeşil :) dogumuda atlatirsak tamam önemli olan o zaten. Korkum yok valla bekliyorum başıma neler gelecek . Ozaman ogrenecez. Inan akşam deliksiz uyuyorum sabah bi açıyorum gözümü uyku yok 7-8 gibi rahatsız oluyorum.Geçerrr geçerrrr şimdi öyle gelir ama ilerde inanamicakdın zamanın nasıl hızlı aktığına hem bu gğnlerinin tadını çıkar yeri gelicek keşke karnıma tekrar sokabilsem diceksin çünkü :)))) ama ne olursa olsun onlarsız bi hayat düşünemiyorum
Canim kafandan korkulari at. Cunku korkulacak hic birsey yok. Eger etrafinda kotu duyumlar seni etkiliyorsa o konusmalardan uzaklas yada izin verme . Bebegini dusun kiyafetlerini giydirip yaninda yattigini ufacik elleriyle parmagini tuttugunu dusun.. . Kafani ve bedenini guzel ve kolay olduguna inandir ki oyle zaten . Bebisini kucagina aldiktan sonrada bize yazmayi unutmaBende haftaya persembe sezeryan olacagim Allah kismet ederse. Ama korkudan baska birsey dusunemiyorum maalesef. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Amin canim amin bekliyoruz az kaldi son uc haftaaaaaAyyy hamilelik çok güzel aynı zamanda da çok heyecanlı bir süreç insan bian önce dogsun istiyor bi an önce ona kawusmak istiyor çok şükür ben atlattım bu sureci ve kizima kawustum iki ay önce darısı sizlerin başına insaallah
Arkadaslar yarin saat on gibi epidural sezeryan doguma girecegim Allah kismet ederse. Nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Amin canim amin bekliyoruz az kaldi son uc haftaaaaa
Arkadaslar yarin saat on gibi epidural sezeryan doguma girecegim Allah kismet ederse. Nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Canim bebisin simdi hayirlisi ile kucagindadir . Allah uzun omur versin . Artik o mutluluk darisi basimizaArkadaslar yarin saat on gibi epidural sezeryan doguma girecegim Allah kismet ederse. Nolur dualarinizi eksik etmeyin.
Canm evet az kaldi oyle buyuk sancilarimiz bir iki defa oldu ama insan acaba bumu diyor su aralar yalanci sancilar olur diyorlar. Ee ilk sonucta insan bilmeyince telas yapiyor kizzOoo sayılı günlerin kalmis BN heyecandan en ufak sancyi doğum sancsi sanp gdyrdm sende yptn mi hic .d
Canm evet az kaldi oyle buyuk sancilarimiz bir iki defa oldu ama insan acaba bumu diyor su aralar yalanci sancilar olur diyorlar. Ee ilk sonucta insan bilmeyince telas yapiyor kizz
Sagolun arkadaslar, hepinizsen Allah razi olsun. Bayagi zor bi dogumdan sonra Hamd olsun evdeyiz oglusumla, darisi tum bekleyenlerin basina..Canim bebisin simdi hayirlisi ile kucagindadir . Allah uzun omur versin . Artik o mutluluk darisi basimiza