mutlyum cunku oğluşuma kavuşmama az kaldı :-) :-)

Amiin canım inşallah ozaman gayet normal çektiğin acıların etkisindesin hala. Tekrardan geçmiş olsun Allah yardimcin olsun hani ilk hamileliktir diyerekten konuştum tecrübe olmadığı için. Allah yavrularinizi sizlere bagislasin inş . Hepsi gelir geçer diğerleri nasıl geçtiyse. Basur hele ki hamileyken tahmin edebiliyorum çok zor. Dusuge gelince hep derler düşük doğum sancisinin 10 katı diye büyüklerimiz.
Cnm cevaplarin icin cok sagol, hayirlisiyla kurtulayim tecrubelerimi paylasirim insallah..

Cnm cevaplarin icin cok sagol, hayirlisiyla kurtulayim tecrubelerimi paylasirim insallah..
Slm arkadaşlar mutluluğunuzu aynı şeyleri yaşamış biri olarak paylaşıyorum ben de ağustosta doğum yaptım ışığım oğluma kavuştum şuan 8 aylık olduk merak etmeyin zaman o kadar hızlı geçiyoki bi bakmışsınız kucağınızda bide bakmışsınız dişler çıkıyo bi bakmışsınız emekliyo :) benden siZe tavsiye bıl bol uyuyun deliksiz bebek gibi uykular çekin işte onları çok özlüyorsunuz

Slm arkadaşlar mutluluğunuzu aynı şeyleri yaşamış biri olarak paylaşıyorum ben de ağustosta doğum yaptım ışığım oğluma kavuştum şuan 8 aylık olduk merak etmeyin zaman o kadar hızlı geçiyoki bi bakmışsınız kucağınızda bide bakmışsınız dişler çıkıyo bi bakmışsınız emekliyo :) benden siZe tavsiye bıl bol uyuyun deliksiz bebek gibi uykular çekin işte onları çok özlüyorsunuz
Geçmiyor anam geçmiyor 3 ay var daha:)

Geçmiyor anam geçmiyor 3 ay var daha:)
Geçerrr geçerrrr şimdi öyle gelir ama ilerde inanamicakdın zamanın nasıl hızlı aktığına hem bu gğnlerinin tadını çıkar yeri gelicek keşke karnıma tekrar sokabilsem diceksin çünkü :)))) ama ne olursa olsun onlarsız bi hayat düşünemiyorum

Geçerrr geçerrrr şimdi öyle gelir ama ilerde inanamicakdın zamanın nasıl hızlı aktığına hem bu gğnlerinin tadını çıkar yeri gelicek keşke karnıma tekrar sokabilsem diceksin çünkü :)))) ama ne olursa olsun onlarsız bi hayat düşünemiyorum
Inşallah canım yaa:) ne güzel dedin öyle öldüm öldüm nisan bile gelmedi daha gelse 2 ay:) çok merak ediyom nasıl bisey olacak kime benzeyecek gözleri hangi renk olacak eşim yeşil eşim taraf renkli hep mavi yeşil :) dogumuda atlatirsak tamam önemli olan o zaten. Korkum yok valla bekliyorum başıma neler gelecek . Ozaman ogrenecez. Inan akşam deliksiz uyuyorum sabah bi açıyorum gözümü uyku yok 7-8 gibi rahatsız oluyorum.

Bende haftaya persembe sezeryan olacagim Allah kismet ederse. Ama korkudan baska birsey dusunemiyorum maalesef. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Canim kafandan korkulari at. Cunku korkulacak hic birsey yok. Eger etrafinda kotu duyumlar seni etkiliyorsa o konusmalardan uzaklas yada izin verme . Bebegini dusun kiyafetlerini giydirip yaninda yattigini ufacik elleriyle parmagini tuttugunu dusun.. . Kafani ve bedenini guzel ve kolay olduguna inandir ki oyle zaten . Bebisini kucagina aldiktan sonrada bize yazmayi unutma

Arkadaslar yarin saat on gibi epidural sezeryan doguma girecegim Allah kismet ederse. Nolur dualarinizi eksik etmeyin.

Dualar seninle canım şıan bebişin kucağındadır sanırım rabbim hayırlı evlat eylesin güle güle büyüt

X