mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

günaydın yarenkacımmm :) örtmenler günün kutlu olsun :)
teşekkür ederiiim bugün 1 yıldır küs olduğum arkadaşımla barıştık çok mutluyum, 4 yıllık arkadaşlıktan sonra saçma sapan bir şey yüzünden küsmüştük, kendimi çok tuhaf hissediyordum o da artık dayanamamış
neyse canım sen nasılsın

günaydın arkadaşlar. keyifler nasıl? benim iyi çok şükür
öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım

merhaba kızlar nasılsısın bakalım bişey öğrenmek istıyorum acaba yemek yaparken etı yıkıyormusunuz bz yenı evlılere yardımcı olumusunuz

yarenkacım çok sevndmm arkadasnzla barsmana :)
bendenz sahsım adına ıyıym Alaha şükür :)
mıhrımahh bı bıle bıze soylemelı ama bn yıkadam dogrusu hangısı bılmıyorum ama :))
gunaydın bosvercım :)
27 şubatdakı kocişimin dogum gunu hedıyesını dun aldık wii aldık beyfendıyee oynaması çok zevklı ama :)

selam kızlar daha anca vakıt oldu kk girmeye ıslerden kosturuyom evet bende yıkadım guzlede pistı ya yıkamdan koyunca yemege suyunu bırakıyor guzle olmuyor heraaa bugun ne yapacan bakalım

mıhrıııı evet bnde yıkadm yaptım güzel olmusdu:)
yaa bcrk o topıc cok doluuu yazılanlar bıle gorunmuyo kanıyo arada o yuzden fazlalık yapmıyayaım dedım canımcım :)

kıslar nasılsınız neler yapıyorsunuz burda kar yağdı ve yagmaya da devam edicek

gülpembecım biz dhaa o evereye gelemedık burda yağmur yagıyo bı ıkı gundurrr tam olark kıs ayına girmedık canmcm ::)

gunaydın kızlarrrr :) gülpembeee bıraz once okudum hava sıcaklığı 25 dr bulacakmıss bız hala yazdyız sayılır evet ya bnde cok sogukları sevmıyorum ama yagmur yagern camn onunda salln bı sandalyenn ustunde otrp elınde kıttap okumakk sıcak peteğin yannda ve elinde kahvveyle süperr olurr hayalı bıle guzel sende hos geldın ask bocugu tebıkııı katılmlarını beklerız :)

günaydın heracım ve kıslar vala kar salep heryer bembeyaz süper oluyor gerçi bikere yagdı ama soguk 0 altında suanda evet bende okudum 25 derecelerde olcakmıs vala güzel

evet her yerın bembeyaz olması çok güzellll gulpembecık :) tadını çıkar bnce D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…