Mutluluk Recetem'in Mutlulugu

allah mesut etsin allahim bir yastikta yasladnirsin sizi bir ömür boyu mutluluklar gülüm cok güzel olmussun cokta yakismissiniz

allah mesut etsin allahim bir yastikta yasladnirsin sizi bir ömür boyu mutluluklar gülüm cok güzel olmussun cokta yakismissiniz

HulimmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
seni cok özledim ben yaŞenizŞeniz

cok ama cok tesekkür ederim güzeller güzelim benim, darisi senin basina, ask kokusu aldim sanki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HulimmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
seni cok özledim ben yaŞenizŞeniz

cok ama cok tesekkür ederim güzeller güzelim benim, darisi senin basina, ask kokusu aldim sanki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol canim benim aminnnnnnn diyelim
benim isim hayirlisi bakalim bilemiyorum ne olacaksa
bu arada bende seni özledim ya döndünmü yoksa ordamisin

canımm bende çok merak ediyordum fotolarını şükür görmek nasip oldu gerçekten çok güzel olmuşsun eşinlede yakışıyorsunuz zaten rabbim hep mutlu etsin sizi.

sagol canim benim aminnnnnnn diyelim
benim isim hayirlisi bakalim bilemiyorum ne olacaksa
bu arada bende seni özledim ya döndünmü yoksa ordamisin

antalyadayim artik birtanem
Cok sevindim senin icin, meleksin sen en güzelini hak ediyorsun arkadasim Şeniz

canımm bende çok merak ediyordum fotolarını şükür görmek nasip oldu gerçekten çok güzel olmuşsun eşinlede yakışıyorsunuz zaten rabbim hep mutlu etsin sizi.

kurban olurum sana cimim ŞenizŞenizŞeniz Amin canimin ici, darisi senin basina, dualarim seninle temiz yürekli arkadasim benim ŞenizŞeniz

hayırlı uğurlu olsun tatlım gözün aydın çok güzel mutlu bir gelin olmuşun eşinle sağlıklı mutlu bir ömür dilerimm

Çok yakışmışsınız birbirinize.sende çok güsel bir gelın olmuşsun canımmmm maşallahhh..Allah bir yastıkta kocatsın....mutlu,sağlıklı ve huzurlu güsel bir ömür gecirin canımmm

Çok yakışmışsınız birbirinize.sende çok güsel bir gelın olmuşsun canımmmm maşallahhh..Allah bir yastıkta kocatsın....mutlu,sağlıklı ve huzurlu güsel bir ömür gecirin canımmm

canim ablam benim kurban olurum sana hihoyyyt güzel dileklerin icin cok ama cok tesekkür ederim,aminnnn diyelim :Saruboceq:

mutluluklar allah mesut etsin

amin tsk ederim :Saruboceq:

çok güzel bir gelin ve aşık bir damat görüyorum fotograflarda.Allah mesut etsin.

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi: Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…