• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk Recetem'in Mutlulugu

seni makyaj bölümünden tanıyorum reçetem,gözlerin ışıl ışıl yine
çok güzel olmuşsun mutlulular dilerima.s.
gelinliğinde çok güzel değişik,sanada çok yakışmış:nazar:

mutluluklar dilerim gözlerinin içi gülüyor canım çok güzel bir gelin olmuşsun

canim ya :kedi::kedi: cok sagol a.s.

seni makyaj bölümünden tanıyorum reçetem,gözlerin ışıl ışıl yine
çok güzel olmuşsun mutlulular dilerima.s.
gelinliğinde çok güzel değişik,sanada çok yakışmış:nazar:

Sonbahar'im kaydirigubbakcemile5 tanidim seni evet, uzun zamandir girmiyorum ama hatirliyorum seni delikafaduldenCok tsk ederim düsüncelerin ve dileklerin icin a.s.

Maşallah çok güzel olmuşsun:nazar:mutluluklar dilerima.s.

Canim benim cok tesekkür ederim
Şeniz

Allah mutlu mesut etsin canım gülen yüzün hiç solmasın

Amin cümlemizin cok tsk ederim opuyorumnanaktan

canım bir ömür mutluluklar...bir yastıkta kocayın....birbirinize hep sevgiyle bakın...

Sagol bitanem benim, sana da bir ömür boyu mutluluklar dilerim Şeniz

geçen sene bu zamanlar mutsuz ve umutsuz iki kızdık. nerden nereye...

dimi.. mafoldumben az oturup dertlesmedik seninle kahvem..Şeniz
ama olacagi varmis ki oldu.. hemde cok güzel bir final ile oldu..
Dügün hazirliklarda annem her seyin 4/4lük olmasi icin öyle bi kosturdu ki, gelinligimi bile kafasinda cizmis (!!!)
Moda evine gittik, gelinligimi begendim, annem yok ben söyle düsünmüstüm senin icin, surasi söyle, burasi böyle deyip durdu..Her anne gibi en güzeli olsun istedim canim annem. Ama bu tür seyler beni o kadar cok sasirtti ki.. hep bu hayaller ile yasiyordum ve annem damadini öyle bi seviyor ki, bazen ben mi onun evladiyim Ali mi onun evladi düsünür oldum.. Ancak rüyamda görürüm saniyordum ben bu tabloyu.. Ama kurban oldugum Allahim dualarimi kabul etti..:Saruboceq:

ayyy ne güzel balım yaa. Allah hiç bozmasın daim etsin mutluluğunu. öyle olur annenle kanka olurlar, seninle dalga geçerler kaydirigubbakcemile3 aynen ya ayyynen.

Allah mutluluğunuzu daimi eylesin canım
kötü gün yüzü göstermesin inşallah
bi yastıkta kocayın :nazar:

Amin canim benim, güzel dualarin icin cok sagol, darisi senin ve tüm isteyenlerin basina opuyorumnanaktan

ayyy ne güzel balım yaa. Allah hiç bozmasın daim etsin mutluluğunu. öyle olur annenle kanka olurlar, seninle dalga geçerler kaydirigubbakcemile3 aynen ya ayyynen.

aynen öyle oldu -tatlicadiarzu- Damadini arayip bu kiz seni ac birakmiyor diyor düsünebiliyormusun, acaba kendi anasi sormusmudur ogluna -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Benim anama ne oluyorsa CADIARZU Sanirim menapoza girecek bu kadin kafamçokkarıştı

Allah mesut bahtiyar etsin..... a.s.

Amin canim sagol :Saruboceq:

Back