• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk Recetem'in Mutlulugu

biliyorum benim için dua ettiğini bebişim allah yeni gelin duasını hiçbir zaman geri çevirmezmiş ;) çok şanslı hissediyorum kendimi :)))))) çok öpüyorum canım benim.

gulen yuzun hic solmasin iyisallah,,
hep boyle,hatta daha daha cok mutlu olun dilerim,canim kardesim...........

Son düzenleyen: Moderatör:

gulen yuzun hic solmasin iyisallah,,
hep boyle,hatta daha daha cok mutlu olun dilerim,canim kardesim...........

Sana ben kurban olurum Elisim, seksi ablam benim, melek annem benim ŞenizŞeniz Sen hep mutlu ol emi, bebisde gelsin dünya seksi bir bebek görsün Şeniz

yerim seni yerimmmmmmmmmmmmmmm

çok hoş olmuşsun :nazar:
Allah bir ömür boyu ayırmasın sağlık mutluluk ve huzur yakanızı hiç bırakmasın:)

Amin bitanem, cok ama cok tesekkür ederim Şeniz

harikasın cnm tek kelimeyle allah gülen yüzünü hiç soldurmasın inş

Aminnn canim, güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

gözlerinin içi gülüyor.(kirpiklerin süper bu arada harika:nazar:)bir ömür aynı heyecanla geçsin inşallah,mutluluklar dilerim evlilik hayatınızda

Oy kurban olurum :kedi: Yüregine saglik lilyum'um, her sey icin cok tsk ederimopuyorumnanaktan

canımmm benim ben daha yeni qörüyorum yaaa :( Allah mutlu etsin qüzelim hep qözlerinin içi hep qülsün emi? çooooook qzl bi qelin olmuşsunuz herşeyinle mükemmelsin a.s.:nazar:

Canim canim canimmmmm Şeniz Amin birtanem, darisi senin basina güzel kalpli arkadasim benim Şeniz

Canım hemşom, mutlu haberini yeni öğrendim, çok mutlu oldum..
Allah mesut etsin, fotolar çok güzel sen çok güzelsin, mutlulğun daim olsun canımmmm

Güzelim benimmmm opuyorumnanaktan Allahım çok ama çok mutlu etsin seniiii..Biryastıkta kocayın inşallahhhh çok yakışmışsınız ablacım herşeyin en güzeli daima seninle olsun a.s. a.s. a.s.
Maşallah :nazar: :nazar:

Back