- Konu Sahibi MutlulukRecetem
oy benim güzelim de gelmis
cok tesekkür ederim canim, darisi senin basina Şeniz
Amiiiiiinn canım benim, bizde Aralık 12-13 için gün alıcaz raporumuzu aldık, evrakları toparladık sıra tarih alma da :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy benim güzelim de gelmis
cok tesekkür ederim canim, darisi senin basina Şeniz
Amiiiiiinn canım benim, bizde Aralık 12-13 için gün alıcaz raporumuzu aldık, evrakları toparladık sıra tarih alma da :lepi:
Ohh gözün aydin bitanem cok sevindim zemuszemus
zaman ne cabuk geciyor dimi, artik baslarsin günleri saymaya opuyorumnanaktan
insallah canim benim opuyorumnanaktan Allahim hic ayirmasin sizi, hep mutlu olun ŞenizSağol mutluluk reçetem. Evet canım tarihi bir alalım, bende başlayacağım inşallah gün saymaya. Dilerim zaman Yusufsuz geçen zamanlarda çok çabuk geçer
insallah canim benim opuyorumnanaktan Allahim hic ayirmasin sizi, hep mutlu olun Şeniz
allah mesut etsin allahim bir yastikta yasladnirsin sizi bir ömür boyu mutluluklar gülüm cok güzel olmussun cokta yakismissiniz
HulimmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
seni cok özledim ben yaŞenizŞeniz
cok ama cok tesekkür ederim güzeller güzelim benim, darisi senin basina, ask kokusu aldim sanki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol canim benim aminnnnnnn diyelim
benim isim hayirlisi bakalim bilemiyorum ne olacaksa
bu arada bende seni özledim ya döndünmü yoksa ordamisin
canımm bende çok merak ediyordum fotolarını şükür görmek nasip oldu gerçekten çok güzel olmuşsun eşinlede yakışıyorsunuz zaten rabbim hep mutlu etsin sizi.
hayırlı uğurlu olsun tatlım gözün aydın çok güzel mutlu bir gelin olmuşun eşinle sağlıklı mutlu bir ömür dilerimm
rabbim bir ömür mutlu mesut etsin gülen gözleriniz solmasın çok hoş gelin olmuşsun maşşallah
çok güzel bi gelin olmuşsun canım ...
Çok yakışmışsınız birbirinize.sende çok güsel bir gelın olmuşsun canımmmm maşallahhh..Allah bir yastıkta kocatsın....mutlu,sağlıklı ve huzurlu güsel bir ömür gecirin canımmm
mutluluklar allah mesut etsin
çok güzel bir gelin ve aşık bir damat görüyorum fotograflarda.Allah mesut etsin.