Mutluluk Recetem'in Mutlulugu

Hangi zorluklari atlatarak Ali´ne kavustugunu düsünüyorumda, senin adina cok mutlu oluyorum...
Ikimizinde kaderi asagi yukari ayni.... Bazi dertlerimiz birbirine cok benziyordu, sen atlattin o zor dönemi...
Umarim benim iliskimin sonunda seninki gibi olur ve bende kavusurum...
Önemli olan zoru basarmak...
Siz de bunu basardiniz....
Gerisi umarim sizin icin mutluluk, saglik, huzur ve basari olur... E tabiii birde sevginizin gün gectikce daha da kuvvetlenmesini dilerim.

resimlerde bile ne kadar mutlu oldugun belli oluyor...
allahim bozmasin bu mutlulugunu....
dilerim hep mutluluk sarip sarmalar ikinizide...
ömür boyu mutluluklar canim...

mutluluğunuz hiç bozulmasın

Amin canim, darisi tüm isteyenlerin basina opuyorumnanaktan

ne tatlısın sen öyle canım ya
allah bir ömür boyu mutlu etsin ...

:kedi::kedi::kedi: canimsin cok tesekkür ederim, seninde bebisin hayirli olsun, saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim :Saruboceq:

Bende inanamiyorum... Az cok sorunlari biliyorsun ve simdi burda olmak, alimle bir evde yasamak, onun esi olmak öyle güzel bir sey ki. Hala inanamiyorum gercekten..
Ailemin 180derece degismesi.. cok tuhaf bir duygu, düsündükce duygulaniyorum zaten senağlama
O güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim canim arkadasim, dilerim ki sende en kisa zamanda Murat'ina kavusursun ve bir ömür boyu saglik mutluluk ve huzur icinde yasarsiniz. Sonrada seninle oturup gecmisi hatirlar güleriz kaydirigubbakcemile3

resimlerde bile ne kadar mutlu oldugun belli oluyor...
allahim bozmasin bu mutlulugunu....
dilerim hep mutluluk sarip sarmalar ikinizide...
ömür boyu mutluluklar canim...

Canimsin sen Şeniz
Cok tesekkür ederim canim, cok mutluyum allahim herkese bu mutlulugu nasip etsin, darisida senin basina insallah kaydirigubbakcemile5

Allah bir yastikta kocatsin diyecegim ama bi yastiga sigmazsiniz iki yastikta beraber kocayinnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…