merhaba ben siteye yeni üye oldum en uygun topik bu geldi banaçünkü yarın transferimin 12.günü ve test yaptıracağım ama çok korkuyorum benim ilk dnemem yumurtalık rezervim kötüymüş daha önce bir kez tüp bebek denedik yumurta gelişmedi tedavi iptal sonra tekrar denedik bu sefer 1 tane gelişti ama transferden önce çatladı hormon ilaçları yüzünden omurilik sıvım yükseldi ve tedaviyeara vermek zorunda kaldık aralık ayında sağlığımı tehlikeye atarak yeniden tedaviye başladım iki yumurta oluştu biri gelişmedi sonuç iyi kalite sekiz hücreli tek embriyo doktora şansımı bile sormadım gürgan klinikte tedavim yapıldı işte böyle yarın ne olacak bilmiyorum çok gerginim paylaşmak istedim çünkü beni ancak bunu yaşayanlar anlayabilir allahım herkese muradını versin inşallah
canim arkadaslarim bende hormon bozukluklari esimde sperm azligi hareket bozuklugu var iki defa denedik arka arkaya ikisindeded sonuc birden asagidaydi ucuncuyude denedik ama ben inancimi yitirmistim tup bebege bedava oldugu icin burda oylesine yaptirdik gidip geldik hastaneye transfere tek basima gittim baska bir sehire esim isteydi so,ra gezdim dolastim alisveris yaptim o gun eve geldim yorulmustum dinlendim onun harici yemek bulasik temizlik hep ayakta bazen disarida ciktim meyveyi herzaman yerim inek gibi cok fazla zaten ve 8 gun sonuc 26 inannamadim 10 gun 64 14 gun1700falan filan ve cok sukur simdi uc hafta sonra Allah izin verirse kizlarima kavusucam 33.haftadayim o gunleri aglamalarimi hic yasamamis gibiyim Rabbim en kisa zamanda sizide kavustursun transfer sonrasi yatmak hikaye burdaki drlar israrla soyluyolar ben ucundede yatmadim
Allah yardimcin olsun hayirlisi neysa o olur ISALLA hamilasindir
Yaşadıklarına çok üzüldüm canım.Seni çok iyi anlıyabiliyorum. Benimde ikinci tüp denemem. Şuan beklemedeyim. Cuma günü kısmetse iyi haberimi alıcam. İlk denememde 12 gün hiç kalkmadan yattım. Sadece tuvalet için kalktım. Süt içtim balık yedim.Meyve sevmeyen ben meyve yedim deli gibi vs... ama bebişim gelmedi bana. bu sefer fazla kafama takmamaya çalışıyorum. Kalkıp evin içinde yürüyorum. ama ev işi yemek falan yapmıyorum. Kasmamaya çalışıyorum. İçimden bir ses bu sefer oldu diyor ama hayırlısı. nurcancım bide bişi sorcam ananas için söylediklerin doğrumu yaaben deli gibi ananas yedim tutunmaya yardımcı oluyor diye. Bak şimdi korktum hee :26::26:
canım dediğğin doğru benim transfer yapıldı 3, gün kuzenime kız istemeye gittik sonra bi ikigün sonra gidip yüzük taktık bende yatmadım tutunmadıdiye kardeşlerimle yemeğe çıktım alışverişe gittim ama iş yapmadım bide yorulduğum zaman nereyi bulsam oturdum çünkü transferden kalma ağrım vardı zatten 6. gün idrar testi yapmaya başladım hergün başkka marka hepsi negatif 11. gün bebek yok nasılsa gidim kanverim kurtiliyim dedim kan verdim eve geldim telefon ettim 51 çıktı değerim bizde şuan 18 haftalığız bide söle birşey var yatınca kan rahimdeki kan dolaşımı kesiliyo buda bebişin tutunmasını engelliyo o yuzden doktorlar 3 günden sonra normal hayata dönün diyorcanim arkadaslarim bende hormon bozukluklari esimde sperm azligi hareket bozuklugu var iki defa denedik arka arkaya ikisindeded sonuc birden asagidaydi ucuncuyude denedik ama ben inancimi yitirmistim tup bebege bedava oldugu icin burda oylesine yaptirdik gidip geldik hastaneye transfere tek basima gittim baska bir sehire esim isteydi so,ra gezdim dolastim alisveris yaptim o gun eve geldim yorulmustum dinlendim onun harici yemek bulasik temizlik hep ayakta bazen disarida ciktim meyveyi herzaman yerim inek gibi cok fazla zaten ve 8 gun sonuc 26 inannamadim 10 gun 64 14 gun1700falan filan ve cok sukur simdi uc hafta sonra Allah izin verirse kizlarima kavusucam 33.haftadayim o gunleri aglamalarimi hic yasamamis gibiyim Rabbim en kisa zamanda sizide kavustursun transfer sonrasi yatmak hikaye burdaki drlar israrla soyluyolar ben ucundede yatmadim
merhaba ben siteye yeni üye oldum en uygun topik bu geldi banaçünkü yarın transferimin 12.günü ve test yaptıracağım ama çok korkuyorum benim ilk dnemem yumurtalık rezervim kötüymüş daha önce bir kez tüp bebek denedik yumurta gelişmedi tedavi iptal sonra tekrar denedik bu sefer 1 tane gelişti ama transferden önce çatladı hormon ilaçları yüzünden omurilik sıvım yükseldi ve tedaviyeara vermek zorunda kaldık aralık ayında sağlığımı tehlikeye atarak yeniden tedaviye başladım iki yumurta oluştu biri gelişmedi sonuç iyi kalite sekiz hücreli tek embriyo doktora şansımı bile sormadım gürgan klinikte tedavim yapıldı işte böyle yarın ne olacak bilmiyorum çok gerginim paylaşmak istedim çünkü beni ancak bunu yaşayanlar anlayabilir allahım herkese muradını versin inşallah
canim arkadaslarim bende hormon bozukluklari esimde sperm azligi hareket bozuklugu var iki defa denedik arka arkaya ikisindeded sonuc birden asagidaydi ucuncuyude denedik ama ben inancimi yitirmistim tup bebege bedava oldugu icin burda oylesine yaptirdik gidip geldik hastaneye transfere tek basima gittim baska bir sehire esim isteydi so,ra gezdim dolastim alisveris yaptim o gun eve geldim yorulmustum dinlendim onun harici yemek bulasik temizlik hep ayakta bazen disarida ciktim meyveyi herzaman yerim inek gibi cok fazla zaten ve 8 gun sonuc 26 inannamadim 10 gun 64 14 gun1700falan filan ve cok sukur simdi uc hafta sonra Allah izin verirse kizlarima kavusucam 33.haftadayim o gunleri aglamalarimi hic yasamamis gibiyim Rabbim en kisa zamanda sizide kavustursun transfer sonrasi yatmak hikaye burdaki drlar israrla soyluyolar ben ucundede yatmadim
Yaşadıklarına çok üzüldüm canım.Seni çok iyi anlıyabiliyorum. Benimde ikinci tüp denemem. Şuan beklemedeyim. Cuma günü kısmetse iyi haberimi alıcam. İlk denememde 12 gün hiç kalkmadan yattım. Sadece tuvalet için kalktım. Süt içtim balık yedim.Meyve sevmeyen ben meyve yedim deli gibi vs... ama bebişim gelmedi bana. bu sefer fazla kafama takmamaya çalışıyorum. Kalkıp evin içinde yürüyorum. ama ev işi yemek falan yapmıyorum. Kasmamaya çalışıyorum. İçimden bir ses bu sefer oldu diyor ama hayırlısı. nurcancım bide bişi sorcam ananas için söylediklerin doğrumu yaaben deli gibi ananas yedim tutunmaya yardımcı oluyor diye. Bak şimdi korktum hee :26::26:
arkadaşım yazını çoooooooook üzülerek okudum Allahım dondurulmuşlarınla şansını yükseltsin kimyasal gebelik zor önce hamilesin diyolar birde bakıyosun yalan Allahım ümitlerini yeşertsin yavrunu sana nasip etsin
inan yazını ağlayarak okudum ve hala gözlerimden yaşlar boşalıyor.seni çok iyi anlıyorum.bende 4 yıllık bir çabayla bebeğime kavuştum.senin yazını okurken yanımda uzanan kızıma baktım ve dua ettim RABBİM sanada tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin canım.dilerim bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarsın sen ve isteyen herkes.bunu imtihan olarak düşün canım ve kendini eşini yıpratma.
canımm hıkayenı okudum ama sebepsiz dıye bişey yoktur sebebi henuz bulunaamıstır
eşine sperm dna hasar testı yaptırın ve mutlaka embriyolara pgt bakılsın
bırde mutlaka IMSI yontemı kullanılan bı yer olsun cnm eğer senın rahmınde bı sorun yoksa mutlaka esının spermlerınde bı sorun vardır
doktorum sey der.. rahmınde bı slorun yoksa yumurtasıda varsa hamıle kalamayan kadın yoktur hamıle bırakamayan erkek vardır der
mutlaka esının spermını ıyıce arastır kromozamlara bakılsın genetık testlere de baktırın
mutlaka bı yolu vardır yıpratma canım kendını bı gun mutlka dıorum
ya IMSI yöntemi nedir,birde dhea adlı ilaç hakkında bilgisi olan var mı,paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?