mutluluk pastasını yine tutturamadım.:(

canim arkadaslarim bende hormon bozukluklari esimde sperm azligi hareket bozuklugu var iki defa denedik arka arkaya ikisindeded sonuc birden asagidaydi ucuncuyude denedik ama ben inancimi yitirmistim tup bebege bedava oldugu icin burda oylesine yaptirdik gidip geldik hastaneye transfere tek basima gittim baska bir sehire esim isteydi so,ra gezdim dolastim alisveris yaptim o gun eve geldim yorulmustum dinlendim onun harici yemek bulasik temizlik hep ayakta bazen disarida ciktim meyveyi herzaman yerim inek gibi cok fazla zaten ve 8 gun sonuc 26 inannamadim 10 gun 64 14 gun1700falan filan ve cok sukur simdi uc hafta sonra Allah izin verirse kizlarima kavusucam 33.haftadayim o gunleri aglamalarimi hic yasamamis gibiyim Rabbim en kisa zamanda sizide kavustursun transfer sonrasi yatmak hikaye burdaki drlar israrla soyluyolar ben ucundede yatmadim

merhaba ben siteye yeni üye oldum en uygun topik bu geldi banaçünkü yarın transferimin 12.günü ve test yaptıracağım ama çok korkuyorum benim ilk dnemem yumurtalık rezervim kötüymüş daha önce bir kez tüp bebek denedik yumurta gelişmedi tedavi iptal sonra tekrar denedik bu sefer 1 tane gelişti ama transferden önce çatladı hormon ilaçları yüzünden omurilik sıvım yükseldi ve tedaviyeara vermek zorunda kaldık aralık ayında sağlığımı tehlikeye atarak yeniden tedaviye başladım iki yumurta oluştu biri gelişmedi sonuç iyi kalite sekiz hücreli tek embriyo doktora şansımı bile sormadım gürgan klinikte tedavim yapıldı işte böyle yarın ne olacak bilmiyorum çok gerginim paylaşmak istedim çünkü beni ancak bunu yaşayanlar anlayabilir allahım herkese muradını versin inşallah

Allah yardimcin olsun hayirlisi neysa o olur ISALLA hamilasindir

canim Allah kucana almayi da nasip etsin darisi bizim basimiza

Allah yardimcin olsun hayirlisi neysa o olur ISALLA hamilasindir

çok teşekkür ederim allah herkese nasip etsin bebişi kucağına almayı yarın sonucum pozitif diye yazarım umarım içimde öyle bir his var hayırlısı dün bu sitede dolaşırken bir söz dikkatimi çekti "kün fe yekün"-ol derse olur-gerisi boş herhalde

inan yazını ağlayarak okudum ve hala gözlerimden yaşlar boşalıyor.seni çok iyi anlıyorum.bende 4 yıllık bir çabayla bebeğime kavuştum.senin yazını okurken yanımda uzanan kızıma baktım ve dua ettim RABBİM sanada tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin canım.dilerim bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarsın sen ve isteyen herkes.bunu imtihan olarak düşün canım ve kendini eşini yıpratma.

canım yiyen arkadaşlar var burda bi kısmının tuttu bi kısmının tutmadı bende hemşire akrabam var ona sordum kullandığımız ilaçlar zaten kanı sulandırıyomuş ananasta kanı sulandırıyomuş iyi değil yeme fazla dedi öle tutunacak diye dedi sende yeme boşver antep fıstığı badem kabak çekirdeği ve tatlı ye dedi arkadaş bana inan erkek kardeşim bile kek yaptı evde tek kaldık bigün annem felan yoktu yemek felan kurdu bana sonra gitmiş tarif bulmuş kek yapmış

canım dediğğin doğru benim transfer yapıldı 3, gün kuzenime kız istemeye gittik sonra bi ikigün sonra gidip yüzük taktık bende yatmadım tutunmadıdiye kardeşlerimle yemeğe çıktım alışverişe gittim ama iş yapmadım bide yorulduğum zaman nereyi bulsam oturdum çünkü transferden kalma ağrım vardı zatten 6. gün idrar testi yapmaya başladım hergün başkka marka hepsi negatif 11. gün bebek yok nasılsa gidim kanverim kurtiliyim dedim kan verdim eve geldim telefon ettim 51 çıktı değerim bizde şuan 18 haftalığız bide söle birşey var yatınca kan rahimdeki kan dolaşımı kesiliyo buda bebişin tutunmasını engelliyo o yuzden doktorlar 3 günden sonra normal hayata dönün diyor

canım inşallah iyi haberlerini yazarsın

canım RABBİM kucağınada almayı nasip etsin prenseslerini.

Canım öncelikle siteye hoşgeldin.İnşallah burada güzel haberlerini alırız.İyi düşün iyi olsun.

tubiscim saol...hadi inşşş iyi haberlerini verirsin canım bende dr.sormuştum özellikle birşeye bağımlı kalmayın herşeyi yiyin fakat azarazar abartmadan yiyin diyor....içindeki sese kulak ver işte daha ne olsun testin nezaman heyecanla bekliyormmmm

güzel dileklerin için saol canım....

eee gözün aydın annecikne güzell yaaa rabbim tamamına erdirsin sen nerde yaşıyorsun?ve rahatlığına hayran kaldım aslında gerekende o bence ama malesef çevresel faktörler baskı altında bırakıyorlar bizleri inşşş tedaviye başlayınca bende sen gibi yapiym haa

saol canım beklemek kadar zor birşey yok heralde...güzel melek kızını rabbim sana bağışlasın güle güle büyüt canım duaların için saol allah kimseyi annelik zevkinden mahrum etmesin...

bak merak ettik şimdi hadi hayırlı haberi bize verrrrr canım bekliyoruz...

ay dün biraz işim vardı hemen bakıp çıktım sonra senn yazdıkların aklıma takıldı gecenn bir yarısı kalkıp bakıcaktım çünkü ben acayip derecede kafama takıyorum acabaları ....sinir olduğum şeyse dr.arayıp dese ki bizbunu araştıracağız sebebi ne?açıklama yok niyeyse bazı dr. açıklama yapmıyor ama hastayı aydınlatması gereki ben 1haftadır niye sorusunda buluyorum kendimi!arkadaşım kromozon genetik testlerinn hepsini yaptırdık fakat(pgt, ımsı)anlamadım açıklarsan sevinirim bilgilerin için şimdiden teşekkürler canım allah senn de gönlüne göre versin umutlar bizimle olsun...

merhaba,test sonucum negatif,duygularımı tarif edemem,ama her şeyde bir hayır var diyorum rabbim böyle uygun gördü herhalde,iki ay bekleyip yeniden deneyeceğim,pes etmek yok,inşallah her şey gönlümüzce olur,sevgiler

ya IMSI yöntemi nedir,birde dhea adlı ilaç hakkında bilgisi olan var mı,paylaşırsanız sevinirim.

ya IMSI yöntemi nedir,birde dhea adlı ilaç hakkında bilgisi olan var mı,paylaşırsanız sevinirim.

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah birdahaki tedaviye hamile kalırsın... arkadaş ımsı yi açıklamamış bende google den baktım etiketlemeye çalıştım ama olmadı sende istersen oradan bak açıklamalı bir şekilde anlatılıyor.hem daha farklı yöntemlerde anlatılıyor uzman tv diye çıktı videolarda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…