mutluluk pastasını yine tutturamadım.:(

emosss29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
227
2
118
Ankara
ameliyattan çıkan narkozlu hastalar gibi uyuşmuşum.daha herşey çok yeni ağırlığı üzerimden atamadım yazınca size rahatlarım belki....ben 29 yaşında 9 yıllık evliyim.herşey çok güzel eşimle çok iyiyiz tek sıkıntımız bildiğiniz gibi evlat hasreti.ne zormuş yaaa...başlarda çok endişe etmemiştim ama şimdi umutlarım da gittikçe azalmakta.ilk tedavimi yaptırdık.adanada turan çetinde 117 ile hamileydim kese oluştu fakat kalp oluşmadı gebelik sonlandı.sonrasında tekrar tedavi yine yok.ama bu arada sebepsiz infertil tanısı kondu.ankara gürgan cliniğine gittik herşey çok güzel fakat test yine negatif artık bilinmediği için ben her defasında yıkılıyorum krizler geçiriyorum aylarca yas tutuyorum ve eşim artık tedavi yok dedi bir zaman bekledim ama içimde hep bir üzntü doktorlar doğal yolla bile kalabilirsin dediler ben her regl günüm geçince hemen test yapıyorum yine yok onun verdiği stres beni mahvetti.ya bazen vazgeç diyorum kendime allahın sana veresi yok niye bu istek bu acılar bırak herşeyi gittiği yere kadar sonra tedavi görüp gebe kalanları duyunca içimi bir heyecan sarıyo empati yapıyorum ne kadar güzel bir duygu allahım lütfen bukez olsun diyorum önce ben karar verip sonra eşimi ikna çabası sarfediyorum sonunda ikna oluyor son 4. tedaviye 1 ay önce başladık neler yaptım aklınız durur.herkesle iletişime geçtim bütün dualar tesbihler gerekli ne varsa hepsini sonra macun karışımları hazırladım düzenli beslendim topikte arkşlr ananas yiyin diyor eşime markette nekadar anans varsa aldırttım kabak çekirdeği kuru üzüm ceviz kayısı incir vel hasıl bööö geldi.neyse histereskopi yapıldı yenileme yöntemi uygulantı çok şükür bir problemle karşılaşmadık . kısa protokolle tedavi reglin 2.günü start verdi yumurtalar uyarıldı .ve tam 33 tane yumurta toplandı dr.rekor kırdın dedi.ama ben çok kötüydüm çünkü ciddi ağrılarım meydana geldi.ohss olmuşum dr.transferden sonrada devam edebileceğini ve 15 gün yoğun bakımda kalacağımı söyledi ama ben hepsini göze alarak transfer yapılmasını istedim transfer için bir problem yoktu çünki.26 tanesi döllendi blastokis gidildi.4tane bebiş kaliteli kaldı 2 transfer 2 dondurulmuş yaptık.hiç heyecanlı deildim fakat ameliyat salonuna inince çok duygulandım hemşireler sakinleşmem için sürekli sohbet ettik odaya çıkınca tuvalete kalkmam gerekiyor fakat ben onu bile düşünerek hasta bezi aldım.hemşireler birbirine bakarak iç çektiler seni şimdi daha merak ettik bukadar herşeyi detayıyla yapıyorsun inşallah bebişin olsunda onun poposuna okkalı bir tokat at emi dediler ama yok bu onuda yapmaz pamuklara sarıp sarmalar yaa.diye sohbet dr.gelmesiyle son buldu.artık transferim olmuş bebeklerim karnımdaydılar.elimle onlara sıkıca tutunmak istedim beni sakın bırakmayın...saolsun hemşireler 2 saat yerine 4 saat yatiş yaptırdı ve sedyede yattım.neyse 5 gün antepte kaldım ve sonra annemlere gittim 7 24 dinlendim tuvalete birde yemeğe kalktım onun dışında hep yattım.8.gün kahverenginde leke gelince alt üst oldum gitti dedim sabah 9dan başladım ağlamaya diğer günekadar neyse 4 gün sonra test günü geldi umutsuz bir şekilde yaptırdık 45 dk.sonra kız kardeşim aradı ve 117 hamilesin ablacım dedi ama ben inanamamıştım üzüntülerimin yerini sevinç çığlıklarım aldı bitti artık allahım şükürler olsun dedim merkezi aradım güzel hamilesn dedi.tekrar teste gerek yok dedi ama yinede 4 gün sonra tekrarlayalım dedi tabi ben bu 4 gün bütün anne hazırlığını yaptım doğumunu n hangi aya geldiğini kalp atışını takip edecek dr.u kızmı erkekmi ya işte aklınıza gelmiycek hayaller kurdum ve eşimi bukadar mutlu görmemiştim.artık bende 10 yıl sonra anne olacaktım anne diye seslenen bir bebeğim olacaktı.hayatım tamamiyle değişecekti çünkü bütün mutluluuk sermayemi onun üzerine kurmuştum.bu sonuç beni tahmin edemeyeceğiniz kadar sevindirdi ve sonra 16.gün testini yaptırdık veeee 67 test:84:anlatamam o an yaşadıklarımı ve bebğim beni terk etmek üzereydi.merkezi aradım nedennnnn.kadıncağız şaşırdı oda bana soruyo neden kiii...3 gün sonra yine test ve 18.olmuş bebeğim beni bıraktı gitti oysa ben ona neler söyledim neler konuştum .nafile rabbim böyle istedi ve oldu.her defasında ailelerimiz eşim benim yüzümden neler yaşadılar.onları üzmemek adına sağlam cesur pozları verdim ben iyiyim geçti gitti olmayınca olmuyormuş ne yapalım kısmette yokmuş. bu acıları yaşadım dilerim rabbimden hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın hepinizi takip ediyorum dualarım sizinle sizinle o heyecanlı haberlerinizi bekliyorum benimkide mutluluk pastası olacaktı bilinmeyen bir şekilde tutturamadım dilerim sizin pastanız tutar afiyetle mutluluk pastanızı yersiniz.allahtan umudumu kesmiyorum rabbim nezaman isterse ozaman verir şuan tedavi düşünecek halde deilim aslında bu konuyu askıya aldım ve yaza nasip olursa dondurulmuşlarımı yaptırcam allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

aglayarak okudum yazdıgını
bnde 22 yasında 1.5 yıllık evlıyım ılk tup bebek denememı yaptırdım sımdı sonuc beklıorum persembe test gunum
yasadıklarının agırlıgını sadece bız yasayanlar anlarız maalesefe arkadasım
rabbım bole hayırlı kılıyor demekkı bızım ıcın
ama ınş bızımde yuzumuz gulecektır
ınşşşş melegımızı kucagımıza aldıgımızda herseyın bıttıgını anlayacagız ınşşşşş dıorum
butun kalbımlennnnnnnnn
o mtluluk pastasının tarıfı tum muhammed ummeti için ınanılmaz derecede değişmesi dileğimlennnnnnnnnnnnnnn ^^ESRA^^

ah be canım....bende 4 yıllık evliyim....1 yıldır denedik olmadı bende pko var eşimde bir sürü sorun işte...tüp dediler....4.günüm iğne görünce gözünü kapayan ben kendime iğne vuruyorum, tutmazsa annemler üzülmesin diye söyleyip söylemememi kafamda tartıp biçiyorum....okuduklarımdan ötürü hep tutmazsanın planını yaparken buluyorum.... umutlanmaya korkar olduk bacım....allah hepimizin sonunu hayır etsin ama iyiy varsınız, yoksa sesizliğimizin içinde boğulur kalırdık....inan diyicem zamanı değil diyicem ama seni teselli edecekmiyim....

aman canım sakın üzülme hormonların ters düz olmasın.bebiş bundan bile etkilenebilir ama senin için bol bol dua edecem inşlh hayırlı haberler verirsin ama bizler hep kuşkuluyuz kötü ve iyi düşünceler sürekli yer değiştiriyor deilmi tadını çıkar istirahatin... nete çok yaklaşmamanı öneririm...hadi az bir süre sonra bu kış gününde rabbim içini ısıtacak güneşi sana yollar inşallah dualarda hep beraberiz inşallah canım....

evet canım sende yolun daha başındasın ...rabbim uzun meşakkatli yoldan deilde kısa yoldan istediğin yavruna kavuştursun inşallah.babam hep dediki;kızım sakın olumsuz şeyler düşünme ben kasıntı halde babacım, hadi tamam hep olumlu düşüniym peki olmadığını öğrendiğimde ne yaparım ben diye sordum o kafasında ben mutlu olucam izlenimi yaratmış ve öyle olacak diyor.teselli işte biliyorumki o çok üzgün daha dün görüştük sarıldı bana seni çok özledim yavrum ...ama ben gülücük attım ama içim kan ağladı.sana tavsiyem sana en çok destek olan ailendir bunu sakın unutma acıda olsa mutlulukta..iyiki sizlerde varsınız gerçekten ben kimseye derdimi anlatamıorum ama sizlerle rahatlıyorum rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün bebişlerimizi kucaklarımıza almak ümidiyle...hayırlı haberlerini bekliyorum canım:79:

cmlemızın ınş ıcını ısıtacak guneslerı olur ınşşşşşş
dualrın ıcın allh razı olsunnnnn

cmlemızın ınş ıcını ısıtacak guneslerı olur ınşşşşşş
dualrın ıcın allh razı olsunnnnn

arkadaşım yazını çoooooooook üzülerek okudum Allahım dondurulmuşlarınla şansını yükseltsin kimyasal gebelik zor önce hamilesin diyolar birde bakıyosun yalan Allahım ümitlerini yeşertsin yavrunu sana nasip etsin

esracım ve edut arkadaşım siz şu topicleerden biraz uzak durun ya zorunuz ne kızıyorumama esraaaa film izle film gezmeye git bu arada arkadaşlar transfer sonrası hep yatmak iyi değil 3-4 günden sonra yürüyün herkeze sölüyorum eğerer rahimde kan dolaşımı olmazsa bebiş tutmaz birde şu ananas konusu yanlış anans hamilelikte iyi gelir vitaminli bi meyvedir ama ananas kanı sulandırır transfer sonrası iyi değil kesinlikle baharat maydanoz ve bitki çaylarından uzak durun bunlarda adet söktürücüdür bidahada sizi üzgün görmiyim bi kaç gün okumayın öle her topiği standart topiclerinize girin çıkın

nurcan teyzesı bebegımlen bız sana kustukkkkkkkkkkkk nıe azarlamıssınız bızı sız :):):)
saka tatlım haklısın ben dolasıorum yarın adet gunum
psıkolojım bozuk o yuzden :)))))

nurcan teyzesı bebegımlen bız sana kustukkkkkkkkkkkk nıe azarlamıssınız bızı sız :):):)
saka tatlım haklısın ben dolasıorum yarın adet gunum
psıkolojım bozuk o yuzden :)))))

küsme hayatım o avatarın yerinde nazlı bebişimizi görmek istiyoruz ondan biraz çekiştim hiiç takma adeti inşallah olmazsın bebişimiz bizimledir Allahın izni ile cici annesi :)))))) dolaş dolaş yorulunca bulduğun yere otur valla bigün kardeşimle akşam markete gittim dönerken yoruldum arkadaşın evinin önündeki kaldırıma oturdum oda dilenci sanmıştı beni napim :)))))) dolaşmadan sitresini azaltmadan olmuyo :)))))))

canımm hıkayenı okudum ama sebepsiz dıye bişey yoktur sebebi henuz bulunaamıstır
eşine sperm dna hasar testı yaptırın ve mutlaka embriyolara pgt bakılsın
bırde mutlaka IMSI yontemı kullanılan bı yer olsun cnm eğer senın rahmınde bı sorun yoksa mutlaka esının spermlerınde bı sorun vardır
doktorum sey der.. rahmınde bı slorun yoksa yumurtasıda varsa hamıle kalamayan kadın yoktur hamıle bırakamayan erkek vardır der
mutlaka esının spermını ıyıce arastır kromozamlara bakılsın genetık testlere de baktırın
mutlaka bı yolu vardır yıpratma canım kendını bı gun mutlka dıorum

Canım Merhaba,

Yazdıklarını gözyaşları içinde okudum ne diyeceğimi bilemedim kelimeler boğazıma düğümlendi RABBİM senin sesinide duysun tüm isteyenlerinde rabbim yardımcısı olsun canım

canımm ne kadar üzüldüm yazını okuyunca anlatamamm..ama beterin beteri var haline yinede şükür et...allahım daha beter acılar vermesin..
durumunu cok iyi anlıyorum 10 yıl hiçte azınsanacak zaman değil ki bircok kişi biliyoruz ilk evlilik yıllarında hamile kalamadım diye dertlenirler..oysaki bizler neler yaşadıkk inşallahh yaza dondurulmuşlarınla dener ve hamiş kalır sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almak nasip olur..
bunu yürekten diliyorum...ama hiçbir zaman umudunu yitirme hatta yazı bile bekleme en kısa zamanda toparlanıp tekra dene..

bende 6 yıllık evliyimm ve 5 tane meleğimi kaybettimm..
ne büyük acıdır anlatamam ama hayat devam ediyor ve ben umudumu asla yitirmedim..
ve allahım izin verirse tüp bebekle arayacağım meleğimi...allahım inş. bu girdiğim zorlu sürecte hep güzellikleri yaşamayı nasip eder..

ben kafamı tutamıorum dengesızlık var vucudumda
yatmayıda hıc sevmem aslında ama

canım sağol haklısın aslında...olumsuz okuduklarımız bizi olumsuzluğa itiyor....allah sizden razı olsun

Yaşadıklarına çok üzüldüm canım.Seni çok iyi anlıyabiliyorum. Benimde ikinci tüp denemem. Şuan beklemedeyim. Cuma günü kısmetse iyi haberimi alıcam. İlk denememde 12 gün hiç kalkmadan yattım. Sadece tuvalet için kalktım. Süt içtim balık yedim.Meyve sevmeyen ben meyve yedim deli gibi vs... ama bebişim gelmedi bana. bu sefer fazla kafama takmamaya çalışıyorum. Kalkıp evin içinde yürüyorum. ama ev işi yemek falan yapmıyorum. Kasmamaya çalışıyorum. İçimden bir ses bu sefer oldu diyor ama hayırlısı. nurcancım bide bişi sorcam ananas için söylediklerin doğrumu yaa ben deli gibi ananas yedim tutunmaya yardımcı oluyor diye. Bak şimdi korktum hee:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…