- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
-
- Konu Sahibi PambukPrensess
Hoşgeldin, Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla sıhhatle büyüsünSelam bende tam diyet gruplarına bakıyordum. Yeni acılmıs taze konu varken dalayım dedım
164 e 74 um şuan
Bekar cocuksuz halim 48 di hedefım sımdılık 60 . 4 ay oldu dogum yapalı hamıle kalmaya çalışırken cok kilo aldım. E artık çocuk olduguna göre eskı halimi cok ozledım dönmek istiyorum
Aralıklı oruc konusunda detay verır mısın? Bana uyarsa beraber yapalım.
Teşekkür ederim yok emzıremıyorum maalesef cok cabaladım yavrumda cabaladı ama olmadı 1-2 damla sütüm bu hafta vazgectım cabalamaktan 4 ay ugrastımHoşgeldin, Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla sıhhatle büyüsün
Aktif emziriyorsan eğer bunu avantaja çevirebilirsin. Emzirme döneminde insan inanılmaz acıkıyor. Ekmekle sofradan kalktığım günler hala aklımda.
Benimkiler artık büyüdü tabi. Ben hamilelik bahanelerine sığınamıyorum
Aralıklı oruc diyetin aralıklı oruç saatlerine programlanmış versiyonu.
2 öğünden oluşan bir yeme politikası var. 16 saat açlık 8 saat tokluk süresi gibi.
Daha önce (3yıl) 18 e 6 yı uygulamıştım ben 52,5 a kadar düşmüştüm.
Emziren anne isen senin için uygun olmayabilir. Klasik kahvaltılı sağlıklı bir diyet programı daha uygun olacaktır.
HoşgeldiinBurada da yerimi alayım
Emziren bir anneyim, IF yapıyorum bazen de tek öğün yiyorum. Güncel kilom 56.2, şu anki hedefim 55e inmek. Ondan sonra da 52 kiloyu hedefliyorum. Uzun zamandır 56-57 arasında takıldım, haftada 5 gün spor yapıyorum temiz yemeye çalışıyorum ama kalori saymıyorum canımın çektiğini de yiyorum. Biraz dikkat edip istediğim kiloya inmem lazım artık
Saat 11:42 henüz sadece filtre kahve içtim, 3 günlüğüne düşük kalori diyeti yapacağım iki gündür ipin ucu kaçmıştı
Diyetin mutluluğu mu olur ayol
Diyet benim alın yazım kaderim mecburiyetimÖlüm diyeti oluyor da niye mutluluk olmasın. Seni götürdüğü yere bakacaksın
HoşbuldumHoşgeldiin
Ne güzel rakamlar onlar öyle.
Spor olarak ne yapıyorsun ?
Sabah iki haşlanmış yumurta, beyaz peynir, filtre kahve, öğlen kabak tarator, akşam vicdan çorbası. Saat 17:00de son öğünü yedim, sabah da olabildiğince geç yemeye çalışacağım
Boyunu öğrenebilir miyimHoşbuldum
68 kilodan buralara kadar geldim
4 gün ağırlık çalışıyorum dumbbelller ile, 1 gün kardiyo yapıyorum, ladder isimli bir uygulamadan.
157 cmBoyunu öğrenebilir miyim
Hiç duymadım o uygulamayı bakayım ben de.
Şuan sadece akşam yürüyüşü yapmaya müsaitim. Dün akşam köpeğimle yürüyeyim dedim koklamadık taş bırakmadı pişman etti çıkardığıma, hiç verimli hissetmedim