- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- Konu Sahibi MutluBulut_
İstedigim ama sürekli alamıcam kızlar cok pahalı dedigim tost makinesine kavustum satıcı abi sagolsun güzel indirim yaptı
Eki Görüntüle 998171
Kızlar yatak örtüsünü cok kullanmayacagım için hep sade ve 1 tane alırım yeter diyodum emiönünde görünce begendim ve aldım aslında bu resimle cok alakası yok ama düz renk diye temsili koydum krem renk aldım
Eki Görüntüle 998170
birde su bardagı var istanbul desenli ama internette resmini bulamadım :44:günler oldukca yogun geciyor ugrayamıyorum beni affedin kızlar
Canım çok güzeller yatak örtün oldukça sade bence bu tarz birşey kullanırsın kuzum tost makinasını bende çok beğendim korkmaz zaten başlı başına kaliteli memnun kalırsın inşallah
Edam çok güzeller gönlüne göre oldu inşallah çok begendim aşkla kullanÜstümden büyük yüklerden biride kalktı cok şükür Biz bugün tv ünitesi ve masamızı aldık içimize çok sindi inşallah kullanırkende memnun kalırız hayırlısıyla geriye eşya olarak bir köşemiz kaldı
Eki Görüntüle 992767
Hediye olarak vere vere 2 yastık verdiler cimriler neyse bunada şükür 2 tane daha yastık alınca biter yastıklarım şimdilik 4 oldular
Eki Görüntüle 992776
Kac gündür birşey eklememişim :18:
Bugün annemle aldıgımız mikserimiz
Eki Görüntüle 989209
Buda gecenlerde aldıgım 2 adet yastıgımız
Eki Görüntüle 989211
Bir yastıkta kocayın inşallah kuzum