- 4 Şubat 2013
- 2.490
- 94
- Konu Sahibi MutluBulut_
Yastıklarınızda Huzurla Uyuyun İnşallah Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol kuzum inşallahYastıklarınızda Huzurla Uyuyun İnşallah Canım
Canım çok beğendim üniteniz ile masa takımınızı
Ünitelerde tv bölümü sağa yada sola dayalı olanları gerçekten beğenmiyorum, Tam ortada hizalı olanları ayrı bir seviyorum
Mutlulukla Kullanın İnşallah Canım
evet kuzum benimde içime sindi kücük görünüyor ama degil baya geniş 180 dolaplarının içi baya eşya alır inşallah
Amin kuzum
Hayırlı olsun Edacım Güzel günlerde kullan cok ciciler hepside
Edoşum güle güle kullan eşyalarını :) Çok güzeller. Güzel günlerde kullanın inşallah :)
Edoşum tebrik ederim canım, çok güzeller, aşkla kullanın. Markasını öğrenebilir miyim sakıncası yoksaa
Kuzum almam almam dedim ama modeli begenince istikbalden aldık tv ünitesi istedigim gibi kullanıslı olunca hele
birazdan yeni ceyizlerim geliyo vee ben kına malzemelerimi kendi ellerimle yaptıktan sonra şimdide nikah şekerimi yapıyorummm ve cok cok uyguna geldi şükürler olsun
güle güle kullanın.
ancak tahta kaşığından plastiklere kadar buraya koymak da biraz görgüsüzlük gibi geliyor bana. ne gerek var?
Bekliyoruz canım
Diğer topiklerde de her arkadaşa bunları yazıyor musunuz acaba ?
Çünkü herkes paylaşıyor her araç gerecini, sonuçta çeyize dahil mi evet dahil :)
Üstümden büyük yüklerden biride kalktı cok şükür Biz bugün tv ünitesi ve masamızı aldık içimize çok sindi inşallah kullanırkende memnun kalırız hayırlısıyla geriye eşya olarak bir köşemiz kaldı
edaaaaaaa
ne kadar oldu görüşemiyoruzz canımm
nasılsınn
yeni ciciklerinn hayırlı uğurlu olsun inşallahh
kına ve nikah şekerlerini merak etmekteyimmmm
güle güle kullanın.
ancak tahta kaşığından plastiklere kadar buraya koymak da biraz görgüsüzlük gibi geliyor bana. ne gerek var?
Bekliyoruz canım
Diğer topiklerde de her arkadaşa bunları yazıyor musunuz acaba ?
Çünkü herkes paylaşıyor her araç gerecini, sonuçta çeyize dahil mi evet dahil :)
dikkatimi çekenlere yazmışımdır, sizi tanımıyorum ki bir kastım olsun. pozitif olan düşüncemi de söyledim, olumsuz eleştirimi de. güle güle kullanın, diğer konularda da iç çamaşırlarını paylaşanlara derim mahreminizi neden ortaya döküyorsunuz diye vs. kimseye bir kastım yok, amaç fikir alışverişi, beyanı
edaam bayildimm bunlaraa
tatlılıkla,huzurla kullanın inşallah