- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- Konu Sahibi MutluBulut_
Edaa çok güzel şeyler almışsıın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gecelik takimina 140 dan fiyat actilar terlik 40 tlden bsldi kulot sudyen takimi 40 tlden actilar kpyi yuh dedim almadik geri geldik
kızlar o altılı setlere hiçmi hi. gerek yok benimki 500 600 liraydı pier cardin aldık ama şimdiki aklım olsa asla asla öyle pahalı almazdım ben nasıl galyana geldim ki hürriyet çarşısına girmeden hemen onun yanında mağaza var işte o mağazadan aldık ama çok pahalıydı
herşeyi geçtim pier cardinden bir dünya geceliğim vardı bir ara şirketten arkadaşımız fabrikasına gidip ürünleri alıyordu yarıdan da ucuza o yüzden 2 sene önce dizmiştim onları
ben hata ettim siz etmeyin kızlar bir gecelik setine 500 600 verileceğne başka ihtiyaçlarınızı alın ben bohçada herşeyi gerekli aldım ama bazı şeylerde çok uçtuk fiyat olarak o yüzden inanın değmiyor böyle harcamaya
Canımmm Su ısıtıcısı alınmış sonunda oh
İkea alışverişleride mükemmel
Mutlulukla kullanmak nasip olsun
Edam bendee gitmek istiyorum İkea yaa
Nasıl bir krizse, gece uyuyamadım ateşten, tam 6 gibi daldım, anam ne göreyim İkea dayım
Tek aldıklarımdan hatırladığım, 3,8 lt Saklama Kabım, Un koycakmışm
Öyle bir üründe göremedim ben İkea da
Canim gecelik takimina 140 dan fiyat actilar terlik 40 tlden bsldi kulot sudyen takimi 40 tlden actilar kpyi yuh dedim almadik geri geldik
Edaa çok güzel şeyler almışsıın
kızlar o altılı setlere hiçmi hi. gerek yok benimki 500 600 liraydı pier cardin aldık ama şimdiki aklım olsa asla asla öyle pahalı almazdım ben nasıl galyana geldim ki hürriyet çarşısına girmeden hemen onun yanında mağaza var işte o mağazadan aldık ama çok pahalıydı
herşeyi geçtim pier cardinden bir dünya geceliğim vardı bir ara şirketten arkadaşımız fabrikasına gidip ürünleri alıyordu yarıdan da ucuza o yüzden 2 sene önce dizmiştim onları
ben hata ettim siz etmeyin kızlar bir gecelik setine 500 600 verileceğne başka ihtiyaçlarınızı alın ben bohçada herşeyi gerekli aldım ama bazı şeylerde çok uçtuk fiyat olarak o yüzden inanın değmiyor böyle harcamaya
hepsi çok güzel keramika ve beyaz çok amaçlı takımına bayıldım.ıyı musmutlu günlerde kullan tatlım :)
Valla sonunda kuzum ya
Amin canım benim sagol
Bende yine gidip senin bakliyat kavanozlarından almaya karar verdim cam saglıklı falan diyolar ama cok yer kaplıyo ikeadakiler kurtlandırırmıki :44:almayı düşünüyorum 3 büyükten 6 kücükten yoksa cokmu yada azmı bunlar :44:
Hadi ya hemen cıkarsınlar belkide cıkacagına işarettir
Canım mesela ben terligi kullanmayacagım için ev botu aldım oda 40 tl ama kıs geldimi hergün ayagımda olur o benim kullanıslı ama terlik alsaydım 1 defa bile giyecegimi sanmıyorum normalde topuklu giymiyorum evde hic giymem daha uygunlarıda vardı baska markalarda 15-20-25 falan ama ben 2 markayı istedim diye böyle aldık bulursun sende kuzum benim ama magazalara degilde toptancı tarzxı yerlere girmek lazım
Sagol canım benimmm
siz baya para vermişsiniz canım :26: ama olsun güle güle kulanırsın inşallah kesinlikle ne oldugunu anlamıyosun ben mesela bi magazaya giriyorum hemen şuda şart buda şart alman lazım almamak olmaz vs diyeni duyunca anında elimdekini bırakıp cıktım magazadan garibim sevdigimde ne oldugunu anlamadan peşimden çamaşırları aldıgımız 2 yer vardı ikiside şart şurt var demedi hatta bir tanesi kesenizi düşünün bosverin adetleri kutulara para vermeyin dedi sagolsun ama eger ailelerle gitseydik mecbur alacaktım bizim gezdigimiz kadar aileler asla gezmezdi :44:
Çok teşekkür ederim canımm
canım bizde naısl oldu biliyormusun gram fiayt soran olmadı baktım mağazdaki kız tek tek koyuyor herşey güpürlü güpürlü bende dedim bunlar hep dantel fiyat nedir nişanlım dur kasada hesaplayalım dedi zaten hepsi kasada şok oldu ama bizden çekindiklerinden sadece pijamalar çamaşıor felan filan 2000 dendi düşün benim bohçam 2500 3000 arası tuttu kozmatikler pahalıydı ama inan inan tek tek bu ne kadar şu ne kadar diye çekinmeden sorun bizde annemle ben sorudk karşı taraf çekindi kayınvalidem hele hiç ses etmedi en son baktım 6 lı gecelik 800 tl dendi almıyorum ben yaa dedim düz bohça sırf fıransız dantel die 500 dendi ikisinide bıraktım baktım geceliği 600 500 arası yaptı bohçayıda birden 250 yaptı öyle öyle indirdiler ama ben çok sinirlendim hani o mağazdan çıkmak istedim
mağazda bohça için liste vardı ona bakarak yaptık ama genel anlamda hep ihtiyalarmızı aldık canım
edacımmm hayırlı olsun canımm güle güle kullann
Edacım hepsi çok şeker çok güzel, erzak için aldığın kavanozları çok beğendim. Güle güle kullanın inşallah, az da kaldı
Sagol nihanım amin inşallah cidden cok az kaldı eksikleri bitiremiycem gibi geliyo :18:
Bismillahirrahmanirrahim
Diyerek başlıyorum kızlar
Aslında uzun bir süre daha topik açmamayı düşünüyordum ama dayanamadım
Rabbim izin verirse evlenmemiz için 1.5 - 2 yıl kadar zaman var Bende yavaş yavaş aileme yük olmadan kendi bütçeme göre tamamlamaya çalışıyorum çeyizciklerimizi
Buyrun çeyizlerimiz
Not: sonunda güncellemeyi basardım
Elektrikli süpürgemiz, Blender & Rondo setimiz, ütümüz , su ısıtıcımız
Tencerelerimizzz
Eki Görüntüle 641914 Eki Görüntüle 641915
Eki Görüntüle 641984
Misafir yemek takımımız ve Pasta takımımız
Eki Görüntüle 641913 Eki Görüntüle 641912
Misafir Çkb takımımız ve Günlük Çkb takımımız
Eki Görüntüle 641916 Eki Görüntüle 641917
3 adet battaniyemiz var fakat 1 tanesinin resmini bulabildim..inşallah diger battaniyelerimizin resmini çekince paylaşırım
Eki Görüntüle 641918
Nevresim Takımlarımız
Eki Görüntüle 641925 Eki Görüntüle 641926 Eki Görüntüle 641927
Eki Görüntüle 641928 Eki Görüntüle 641929 Eki Görüntüle 641919
Yorganımızz , Bornoz takımımızz vee fransız güpürü salon takımımızz
Eki Görüntüle 641930 Eki Görüntüle 641931 Eki Görüntüle 641932
Sadece resmini bulabildigim havlularımızz
Eki Görüntüle 641933 Eki Görüntüle 641934
Runnerimiz, masa örtümüz, sofra bezimiz ve bardak altlığımız
Çelik çay setimiz, günlük kullanmak için çaydanlığımız Can & Canan çay kaşıklarımız fakat ben onları dondurma kaşıgı olarak kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 641936 Eki Görüntüle 641937 Eki Görüntüle 641935
Kek kalıplarımızzz ve silikon eşyalarımız
Eki Görüntüle 641938 Eki Görüntüle 641940 Eki Görüntüle 641939 Eki Görüntüle 641941
Eki Görüntüle 641942 Eki Görüntüle 641943 Eki Görüntüle 641944 Eki Görüntüle 641970
Plastik kesme tahtamız, rendemiz, meyve bıcaklarımız, ve benim çok kullanacagım bana göre ideal boyut bıcaklarımız
Eki Görüntüle 641947 Eki Görüntüle 641946
Eki Görüntüle 641945 Eki Görüntüle 641948
Karıstırma kaplarımız, salata kurutucumuz,kapak acacagımız
Bardak ve fincanlarımız
Eki Görüntüle 641982 Eki Görüntüle 641986 Eki Görüntüle 641951
Eki Görüntüle 641952
Borcamlarımız, tereyaglımız, salata tabaklarımız, kaselerimiz
Eki Görüntüle 641953 Eki Görüntüle 641954 Eki Görüntüle 641955 Eki Görüntüle 641956
Eki Görüntüle 641957 Eki Görüntüle 641949 Eki Görüntüle 641950
Çok şeker bardak ve peçetemiz
Beyaz porselenlerimiz çok amaçlı
Eki Görüntüle 641960
Aşk kuplarımız, cerezliklerimiz, çay tabaklarımız
Eki Görüntüle 641963 Eki Görüntüle 641964
Buz kalıbımız ve kalp kasemiz
2 li dondurma kasemiz ve buzdolabı süsümüz dondurmalı dondurmalı
Eki Görüntüle 641958
Recelligimiz, 2 kişilik salata kasemiz, 4 lü kasemiz, boncuklu kürdanlarımız ve pecetemizz
Pembiş servis tabagımız ve ekmek sepetimiz
Güveclerimiz 16:
Saklama kaplarımız , kutularımız
Eki Görüntüle 641972
Maşalarımız, kurabiye kalıplarımız, fındık kıracagımız
Eki Görüntüle 641981 Eki Görüntüle 641985
Dograma setimiz , sebze dograma bıcagımız, hamur kesme aletimiz ve biber oyacagımız
Eki Görüntüle 641983
Baharatlıklarımız 12 adet
Nihalemizzz
Amerikan servislerimiz ve mumluklarımız
Tuzlugumuz ve süzgecimiz
Eki Görüntüle 641966 Eki Görüntüle 641965
Zeytin catalımız ve soyacagımız
Eki Görüntüle 641962
Havanımız, tahta kasıklarımız ve merdanemiz
Eki Görüntüle 641959
Tepsilerimiz
Peçeteliklerimiz
Eki Görüntüle 641961
Askılıklarımız
Mutfak havlumuz, süzgecimiz, mutfak makasımız, erzak küreklerimiz
Eki Görüntüle 641971
Renli tabaklarımız,kaselerimiz ve pecetemiz
Çerezliklerimiz ve dondurma kaaselerimiz
Eki Görüntüle 641975
Közmatigimiz
Mandalımız ve şekillendirici kalıbımız
Peçetelerimiz
Eki Görüntüle 641987 Eki Görüntüle 641988
Peçete halkalarımız
Süslerimizz
öylemi diyorsun canımcım :44:inşallah evlendikten sonraya birsey kalsın istemiyorum aslında o zaman almak şimdikinden daha zor olur :44:Bitirirsin kuzum panik yapma, çok ideal bir zaman dilimi var önünüzde. Hazırlanırsınız bak her şey oluyor sırayla.Allah yardım ediyor
Eda cim guzel seyler almissin yine hizlndirmak istiyosan buyuk esyalara gecis yok ustunden yuk kalkcak bak gor :) bende ise girsem buyukleri alicam hemen
Bunlar çok tatlıymışşşşşşşş maşallahhh....
Merhaba kızlarr
Şafak yaklasıyor çok şükür alacaklar birikti o kadar çok eksik var ki Biraz agırdan gitmeye basladım hızlanmam gerek ama hadi hayırlısı :44:
Bakliyat kavanozlarımız en uzunundan 2 adet,bir kücügünden 3 adet,diger kücükten 2,en kücükten 2 adet toplam 9 adet aldım
Eki Görüntüle 942263
Süt şişesi ama ben su ayran falan koyarım sanırım cekmeye üşendigim için internetten buldugumu koydum kızlar
Eki Görüntüle 942265
Tuzluklarımız mor renk 2 adet
Eki Görüntüle 942262
Oyacagımız aslında cok benzemiyor ama bunlar gibi yeşil renkte
Eki Görüntüle 942264
Krema torbamız bunu gecenlerde almıstım
Eki Görüntüle 942266
Bugünlük bu kadar tez zamanda yeni ciciler ile görüşmekk üzereee
Son çeyizciklerimiz karşınızdaa
Biev ekmek sepetimiz ama öncelikle kendinisi damat bocasının kozmetik sepeti olacak tüllere süslenecek ve evlenince ekmek sepetine geri dönecek
Eki Görüntüle 911322
Bunu babamla annem almıs bım marketten ben böyle şeyleri sevmem yani bunun yaptıgını bıcakta yapıyor 2 kişi için bunu kullanmam ama napalım almıslar artık :44:
Eki Görüntüle 911318
Kızlarrr çok şükür bir eksigimiz daha bitti yardımlarınız için teşekkür ederim inşallah diger eksikleride uygun uygun bitiririm üstümden yük kalkıyo valla yavas yavas İnşallah memnun kalırım
Eki Görüntüle 915120
Bugün nasıl yorulmusuz nasıll :18::18: o kadar gezmenin sonunda sadece bunları alabildik :18:
Bunu çok uzun zamandır istiyordum ama fiyatı pahalı geliyordu ama sonunda dayanamadım sevdigim alalım alalım diyince aldık
Eki Görüntüle 920315
Veee sonra ikea alışverişi en hızlı alışveriş ikeada oldu hemen alıp cıktık
Karıştırma kaplarımız
Eki Görüntüle 920312
Salata kurutucumuzz
Eki Görüntüle 920317
Beyaz renk kapak acacagımızz
Eki Görüntüle 920313
Resim internetten alıntıdır ben 4 adet aldım bu sefer gelecek 2 misafiri ve ileride kullanmak nasip olursa cocuklarımızla olan ailemizi düşündük Rabbim inşallah bize saglıklı ve hayırlı evlatlar verir
Eki Görüntüle 920314
2 tane aldık bu askılardan cok kullanıslı geldi biri askıma biri bana
Eki Görüntüle 920316
Merhaba kızlarr
Şafak yaklasıyor çok şükür alacaklar birikti o kadar çok eksik var ki Biraz agırdan gitmeye basladım hızlanmam gerek ama hadi hayırlısı :44:
Bakliyat kavanozlarımız en uzunundan 2 adet,bir kücügünden 3 adet,diger kücükten 2,en kücükten 2 adet toplam 9 adet aldım
Eki Görüntüle 942263
Süt şişesi ama ben su ayran falan koyarım sanırım cekmeye üşendigim için internetten buldugumu koydum kızlar
Eki Görüntüle 942265
Tuzluklarımız mor renk 2 adet
Eki Görüntüle 942262
Oyacagımız aslında cok benzemiyor ama bunlar gibi yeşil renkte
Eki Görüntüle 942264
Krema torbamız bunu gecenlerde almıstım
Eki Görüntüle 942266
Bugünlük bu kadar tez zamanda yeni ciciler ile görüşmekk üzereee
Özlemcim coook sagol canımEdoşum son aldıkların da çok güzel, güle güle kullan kuzucum
Canım bakmayalı bayagı olmuş kızdım kendimeyogunluktan edam hastaydımda anca kendime geldim vallason eklenenlerde harika canım aşkla huzurla kullan inşallah kafandaki bazı soru işaretleride kalkmış tamamlamışsın eksiklerini geri kalanlarda inşallah sorunsuz tamamlanırkettle benimde kafamda yakından görmedim ama yorumlarda herkesin memnun oldugunu okudum kuzum ben almaya sen kullanmaya başlarsın senden alırım yorumları bana yardımcı olursun dimi onu alacagım sanırım bende
Özlemcim coook sagol canım
Hastaydoın dogru söylüyorsun canım olsun inşallah canımmm kettle bi harika nazar degesin ben bayıldım hemen kaynattı denedim ben ve bi ısık yanıyo ya mavi o kadar güzelki ısıgı kapatınca uzaylıymıs gibi diger kettlere göre pahalı aslında ama aklımda kalmıstı valla