- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
Eşiniz kız arkadaşınıza buluşalım seninle takılalım vs diyor?? İnce kalın muhabbeti yapıyor.. Ve sizde bırak boşanmayı sıfır tepki he??? Valla ne diyelim mis gibi rahat kafa, yayla gibi mideler var demek.
n
olaya mantıklı yaklaşıyorum, hanginizin kocası kız arkadaşınızı arayıp bu tarz bi konuşma yaptığında boşarsınız veya başka bir girişiminiz olur çok merak ediyorum ayrıca kadın hamile farkında mısınız bilmiyorum, benim bakış açım budur arkadaşım ister beğen ister beğenme!
O kişinin mesajı kısa olmuş, belki o da ayşeye güvenmemekten bahsediyordur diye düşünmek istiyorum açıkçası.Yok ben "Ayşe'e de dikkat et' diyenlere kadın düşmanı, dişi köpek kuyruk sallamazsa, bilmem ne diye tepki verenleri sormuştum ama neyse...
Ayşe yüz vermiştir demek ne kadar yanlışsa, Ayşe'e yüzde yüz güvenmek de o kadar yanlış. O konuda haklısınız.
n
olaya mantıklı yaklaşıyorum, hanginizin kocası kız arkadaşınızı arayıp bu tarz bi konuşma yaptığında boşarsınız veya başka bir girişiminiz olur çok merak ediyorum ayrıca kadın hamile farkında mısınız bilmiyorum, benim bakış açım budur arkadaşım ister beğen ister beğenme!
Mantıklı???n
ne içtin bu neyin kafası? Vay arkadaş ya; "koca sınırda psikolojisi bozuk sapıtabilir nasılsa kadın ayartmıştır üstelik bir de sana anlatıyor böyle arkadaş olmaz olsun" pırıl pırıl zihin . Askerlere teşekkürler vatanı sınırı koruyorlar ama bu onları meslek ayırt etmeksizin dokunulmaz yapmıyor. Lise hayatım boyunca dershaneye giderken çarşı iznindeki bir sürü askerin sapıklığıyla uğraştım. Peşine takılan mı dersin, sıkıştırmaya kalkan mı , otobüste elleyen mi. He ya asker onlar nolcak psikoloji bozuk
Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.
yanlış okumadıysam konu sahibinin eşi ayşeye saldırmamıştı, onu ellemeye de kalkmamıştı! ayrıca tüm askerlerimizi genelleyip sapık yaftasını vuramazsınız, seni sıkıştıran olmuş , kötüsüne denk gelmişssindir, bana da hep melek gibi insanlar denk geldi.
Bence Ayşe'yi suçlayacak.Konu sahibinin esi olay yuzune vuruldugu zaman “ne alakasi var normal sohbet ettim ikiniz de yanlis anlamissiniz”diyecek. Bahse varim her turlu
Sen güveniyosan eşine bütün kız arkadaslarinla taniştir:)benim adima üzülme boşuna çok mutluyum cunku
Bu gözler 5-6 yedek hatla sürekli karısını aldatıp,aynı zamanda operasyondan operasyona koşan polis de gördü.algı yaratmayın, tüm askerlere kötü demedim iyi okursanız meslek ayırtetmeksizin sapkınlığın iltiması olamaz dedim!
İlla ellemek mi taciz, adam alenen sözlü taciz etmiş GİZLİ GÖRÜŞELİM KİMSELER BİLMESİN demiş. iyi o zaman yarın bi gün kızınıza/size yada bir sevdiğinize telefonda "ince /kalın " muhabbeti yaparsa birisi siz de hoş görürsünüz. Ya da eşiniz başka bir kadına rapor veriyorsa geldim gittim , gizlice görüşelim derse de hazmedersiniz. Oldu iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?