Mutlu sonla bitmeyen hikayeler

Ruhsal planınızı oluştururken seçtiğinizi yaşıyorsunuz. Yaratıcı öyle bir sistem kurmuş ki, O’nu suçlayacağınız zerre bir şey yok. Bu durumu beşer zihinle temeliniz yoksa çözemezsiniz tabi.

Ayrıca mutlu olursan, bir şeyi çok seversen sana ceza veririm diyen bir yaratıcı yok.

Ben ne zaman bir şeyi güzel hayal etsem, tabiri caizse "manifestlesem" aksine o hiçbir zaman olmaz. Hatta bütün şartlar olası durumdayken bile 0,0001 olmama ihtimalle bile olmaz.
Ama birşeyi asla istemesem olur.
Buna ne diyecez? :) 35 yıldır böyle.

Umarım iyi olursun Umut etmekten başka çaremiz yok. Ama illarki güzel şeyler de olmak "zorunda" bu hayatta. Gidişat bu.

Varoluş sancısı çekiyorsun bence. Aklım erdiğinden beri bu kısır döngünün içinde sıkışıp kaldım.

Kafanı dağıtacak şeyler bulmalısın. Hayattan zevk almaya çalış. Ben de hayatta şansa, tesadüflere inanıyorum. Şans eseri varolduk, insanlık evrildi, karambole uzayın sonsuz karanlığında yaşıyoruz. Tek büyük göktaşına bakar yok olmamız.

Ancak çözüm değil bunları düşünmek. Tek şansın var yaşamak için. Sonuna kadar şansını dene.

Dilerim sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Çok güzel günleriniz olur umarım . Bu dünya karanlık bir yer . Bu yaşa gelip bunu görmemek mümkün değil . Sevgiye odaklanıp , iyi insanlar birbirimize destek olup yolumuza devam edeceğiz.

Manifestten bahsetmiyorum zaten. Ruhsal plan doğmadan önce yapılır. Varlığın ihtiyacına göre. Yani varlığın eğer sabırla ilgili eksiği varsa, onu çok öfkelendiren olaylar veya sabretmesi gereken olaylar yaşayacaktır. Dünya okulunun eğitiminde her şey dualite ile öğrenilir. Yani tam zıddıyla. Derin ve çok keyifli konular bunlar. Kitap yazsam doyamam.

Çok ilgi çekici. Bence kitap yazın, biz de okuruz :) Şimdilik önerebileceğiniz kitaplar varmı bu konuyla ilgili?

Evet en iyi yolu keyif aldığımız şeylerle kafamızı dağıtmak. Yoksa bu işin içinden çıkamayız.

Çok ilgi çekici. Bence kitap yazın, biz de okuruz :) Şimdilik önerebileceğiniz kitaplar varmı bu konuyla ilgili?
Teşekkür ederim :) Evrenin kara kutusu Dilek Kesen, Erhan Kolbaşı Mesaj. Bu kitaplarda evrensel yasalar ve sistem şahane anlatılmış. Ancak Erhan kolbaşı ve Ruhsal Araştırmalar Enstitüsünün YouTube’daki videolarına bir baksanız zaten bunların tamamından fazlasını öğreneceksiniz. Ölümden önce bunlar mutlaka bilinmeli. Siz de buraya boşuna yazmadınız. Bir yola girmeniz gerekiyor. Yolunuz açık olsun diyorum

Çok teşekkür ederim.

Her anne adayı için çok üzücü bir durum kolay değil acını paylaşıyorum, fakat ya sana bişey olsaydı zehirlenseydin? Ya eşin seni kaybetseydi ? Seni seven bir eşin varsa onunla hayatı yaşamaya bak ! Rabbim herşeyin hayırlısını versin belkide dünyaya getirdiğinde bakamicaktın? Belki sandığın gibi olmayacaktı.. klişe olup üzülme yine olur demicem.. bu senin kendine olan inancına ve nekadar olayın iyi tarafından bakabilmene bağlı .. Rabbim herşeyin hayırlısını versin ve çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…