• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUTLU EVLİLİK VAR MI?

Beni korkutmayın yaa🙄Kararsızız bizde 5 yıldır evliyiz çocuk olsun diye işten de ayrıldım ama korkuyorum eskisi gibi olamayız diye. Çocuk çok güzel ama çokta zor bi yanım istiyor bi yanım yok ne bilim ya. Rabbim sağlıklı versin
eğer çok rahat çok özgür çok mutlu bi hayatın varsa çocuk yapma arkadaşım, insanın hayatı kayıyor.

Valla benim kocam müfettiş, hayvan gibi kitapları ezbere biliyor. O bin kere okunsa anlanmayan kanunlarla adam inceliyor; şimdi biri bana kalkıp "ama erkekler anlamıyor, komutsuz kafaları basmıyor." derse komik oluyor. Sanki uzayda germe yapıyoruz, ne yapıyoruz bu kadar komutsuz yapılmayacak? İşlerine gelmiyor tembellerin, sizlere de yutturuyor toplum işte " erkek o, beceremez, yapamaz." filan diye.

anlatamazsın :)
bu zihniyet "erkek adam eline bez almaz" diye yetişmiş.
onlara göre ev işi yapan erkek kılıbıktır, lighttır, flat white'tır.
halbuki insan olan yaşadığı evde sorumluluk alması gerektiğini bilir
Senin yorumlarını beğenirim. Ben eşimin bana yardımcı olmamasıyla ilgili yorum yapmadım okuyabildiysen. Konu sahibi bundan şikayetçi nasıl yaptırabileceğini soruyor. Toz alan erkek mükemmel erkek mi ideal erkek mi

Senin yorumlarını beğenirim. Ben eşimin bana yardımcı olmamasıyla ilgili yorum yapmadım okuyabildiysen. Konu sahibi bundan şikayetçi nasıl yaptırabileceğini soruyor. Toz alan erkek mükemmel erkek mi ideal erkek mi

toz alan erkek olması gereken erkek işte. bugün toz alır, yarın domates doğrar, başka gün çocukları yıkar.
sonuçta o da o evde yaşayan bir birey.
tek sorumluluğu para kazanmak değil.

Tabi canım sarma sarmayan mantı açmayan erkekte erkeğim demesin selanikte biliyordur senin ki kuşta geliyor hazır ne kazaklar örmüştür şimdi. Psikolog konusunda ısrarcıysan bulunduğun ili söyle yardımcı olayım sana

10 gundur bitki gibi yasiyorum mecburi olaganustu hal - ve esim her seyi hallediyor yemek temizlik bana bakmak ..
Simdi dusunuyorum da sırtım boynum kaskatiyken bir corbaya hasret kalip bunu normal gorseydim ... cok uzucu ya, evlilik hayat arkadasligi en cok ona guvenebilmek ondan baska kimseye muhtac olmamak demektir.
Ve benim esim hic yardim etmeyen bir babayla büyümüs annesinin yasadiklarini yasatmicam demis aileden gormeyle hic alakasi yok yani.
Anneside ev halkina hizmetle omrunu gecirmis öyle sen otur pasam suyunu getiririm diyecek hali yokmus..

Adamlar haklı bence. Böyle karıları varken neden sorumluluk alsınlar ki? Zaten önünde el pençe divan duran, kendini hürrem kocasını sülüman sanan hizmetçi ruhlu bir kadın var. Niye yorsun kendini?
Günümüzün Hürrem’i Eva sı sensin kendin yazdın hiçbirini yapmam kocam yapar diye adamı dizginlemiş yola getirmişsin burada ahkam kesiyorsun. Bunu nasıl yaptığını anlat öğrensin konu sahibi.
tabi dünyaca ünlü erkek şefler var. onlar yapabiliyorsa sarma saramayan da ben erkeğim demesin cidden :)
Etli mi zeytinyağlı mı. Afiyet olsun iyi günler

Bu yorumları yapanlara inanamıyorum bu resmen erkekle savaş. Belli ki erkeklerin karşısına geçip savaşıyorlar. Bir psikoloğa kadının biri gidiyor diyor ki eşim çorabını kirli sepetine değil kirli sepetini üstüne koyuyor diyor psikoloğun sorduğu sepetin kapağı kapalı mı o da evet diyor psikolog açık bırak diyor kadın açık bırakıyor ve adam gerçekten çorabını sepetin içine atıyor. Buraya gelipte iyice psikolojisini bozmasın konu sahibi iyi bir psikoloğa gitsin.
Nasıl yani :KK57:

Ben akıl ediyorsam evdeki çocuk akil ediyorsa bu erkek denen neden akil edemiyor...psikolog ta ayrı tabiki

Açık birakacaksam neden kapalı sepet alayım be eyyy psikolog

Duşa girince suyuda açık bırakalım hatta ılık ayarına getirelim

tahtını da hazırlayalım gelsin prensesler gitsin kraliçeler ohhh ne hayattt

:KK52::KK52:

Günümüzün Hürrem’i Eva sı sensin kendin yazdın hiçbirini yapmam kocam yapar diye adamı dizginlemiş yola getirmişsin burada ahkam kesiyorsun. Bunu nasıl yaptığını anlat öğrensin konu sahibi.

Etli mi zeytinyağlı mı. Afiyet olsun iyi günler
Bak hala nasıl yaptın diyor. Benim kocam üstün zekalı o yüzden düşünebiliyor 😂😂😂😂 Şans işte bana da bundan düştü 😂😂

Vay be adam hangi okul mezunu hangi şirketin başında CEO. Adam cidden zekidir de sizinle evlendiği için zekası upperdan beginnere inmiş olabilir.
Ablacım orta zekaya sahip herkesin yapacağı şeyler bunlar zeka gerektirmeyen. Sorun sizin beyninizi kullanmadan kocanızı evliliğini aklamaya çalışmanız.

Pek huyum değildir ama geçmiş yorumlarınıza bakınca da hak verdim size. Eşinizle mutlu değilsiniz ama belli ki boşanmak yemiyor kendinizi kandırmak kolay geliyor. Ne diyim herkes hakettiğini yaşıyor demek ki.

Ahanda çözdük olayı hemen ara eşini akşama bir tencere sarma yap patlıcanları kızart bütün tozları al çamaşırları as iş kalmasın evde yoksa evliliğimiz biter de egemn egemn
yA aLLAH Aşkına saçma sapan ataerkil düşünceleriniz var gelip burda utanmadan savunuyorsunuz.

Kadın artık dayanma gücüm yok yoruldum diyor sizin yaptığınız yorum üstteki ya gerçekten pess...

Ahanda çözdük olayı hemen ara eşini akşama bir tencere sarma yap patlıcanları kızart bütün tozları al çamaşırları as iş kalmasın evde yoksa evliliğimiz biter de egemn egemn
Siz şakamısınız

Zaten evlilikte bir tencere patlıcan kızartması bir tabak yaprak sarması

Hepsi bu

Feministler sizi ayakta alkışlıyor hanımlar. Biz kimin kadınız ben yapacağız erkeklere toz aldırıp sarma yaptıracağız. 👏🏻

sizlere de yutturuyor toplum işte " erkek o, beceremez, yapamaz." filan diye.

daha da kötüsü mevzu şu
erkekler o kadar ciddi işlerle uğraşıyor ki onların o yüce zekalarını çamaşır yıkamakla köreltmeyin
kadınlar aptal oldukları için zekalarını toz alarak/ çamaşır sepetine kirlileri koyarak değerlendirebilir.

Hanımlar maalesef ben defalarca konuştum, kavga ettim.Birini yönetmek,strateji yapmak becerebildiğim şeyler değil. Son 2 yıldır kendimi geri çekmiş durumdayım.Elimden geleni yapıyorum çocuklarım için ve eşimle min.iletişim halinde olmaya gayret ediyorum. Tatile gideriz,haftasonları çıkarız bir çoğunuzun dediği aktiviteleri hem ailecek hem başbaşa yaparız. Fakat hep benim planlamam,hep benim heves etmemle oluyor. Adamın bize vakit ayırma,ilgilenme gibi bir kaygısı yok maalesef. Bu şekilde nereye kadar bilmiyorum. Ve bir gün bitecek bunu hissediyorum.
Siz zaten yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız, bundan sonra da olduğu yere kadar artık diyeceğim ama siz zaten bir gün bir yerde biteceğini böyle gitmeyeceğini biliyorsunuz.. Bir terapistten yardım almayı düşünmez mi eşiniz? mutsuz olduğunuzu söyleseniz, beraber bir terapi alsanız kabul etmez mi?

Back