• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUTLU EVLİLİK VAR MI?

Ben üzülmüyorum ya. Kadın memnun halinden. Herkes hak ettiğini yaşar.
Her işi yapan, kılıbık, ezik, pasif erkeklerle evli olduğumuz için o bize üzülüyor muhtemelen 🤣 Herkes halinden memnunsa sıkıntı yok ama konu sahibi değil işte onu anlamıyor.

Sarma sarmakla evliliğin kurtulduğu nerede görülmüş.
arkadaşım kadın ya da erkek hiç farketmez bence yemek yapmalı. kaldı ki internet artık tarif dolu, yapmak isteyen her şeyi yapar yeter ki yapmaya niyeti olsun.
Benim kocam da ütüyü youtube dan öğrendi evlendiğimiz ilk günlerde hala ütü yapar.Bunun için ekstra zeka gerekmiyor. Sadece biraz sorumluluk duygusu yeter.
Kendini çocuğunu doyurmaktan aciz adam hiç evli kalmasın bence boşansın. Bu kadıncağız hasta olsa ne olacak..tut ki karantinaya girdiler kadın hasta yatıyor çocuklar aç mı kalacak.

Ablacım orta zekaya sahip herkesin yapacağı şeyler bunlar zeka gerektirmeyen. Sorun sizin beyninizi kullanmadan kocanızı evliliğini aklamaya çalışmanız.

Pek huyum değildir ama geçmiş yorumlarınıza bakınca da hak verdim size. Eşinizle mutlu değilsiniz ama belli ki boşanmak yemiyor kendinizi kandırmak kolay geliyor. Ne diyim herkes hakettiğini yaşıyor demek ki.
Sizin yorumlarınızıda biliyorum. Sizin gibi şakşakçılık yapmıyorum. Siz boşayın kocanızı bence erkek düşmanı neden evlidir ki.

arkadaşım kadın ya da erkek hiç farketmez bence yemek yapmalı. kaldı ki internet artık tarif dolu, yapmak isteyen her şeyi yapar yeter ki yapmaya niyeti olsun.
Benim kocam da ütüyü youtube dan öğrendi evlendiğimiz ilk günlerde hala ütü yapar.Bunun için ekstra zeka gerekmiyor. Sadece biraz sorumluluk duygusu yeter.
Kendini çocuğunu doyurmaktan aciz adam hiç evli kalmasın bence boşansın. Bu kadıncağız hasta olsa ne olacak..tut ki karantinaya girdiler kadın hasta yatıyor çocuklar aç mı kalacak.

kadın hasta olsa da makyajını yapıp kocişini karşılayacak, sürünse de yemeğini yapacak. sen de yani allasenn

Konuya ortasından girdiğiniz için adama söyleyeceksin öğrenecek bu adam . Ütüyü nasıl öğrendi sen yapmadın demek ki ütüsünü iş başa düşünce gitti öğrendi. Benim söylediğimde gidip adama söyleyeceksin git çocuğun ödevine yardım et. 10 yıldır öğretmemişsin alışmış. 11. Yılda öğreteceksin.

Evet gerçekten merak ediyorum.Eşiyle arkadaş gibi olabilen,ortak zevkleri olan,hayatın müşterek olduğu,birbirlerinin hayallerine,isteklerine değer veren evlilik var mı? Ben kendi evliliğimden sonra inancımı kaybettim.Sorunlu bir ailede büyüdüm.Erken yaşta karşıma çıkan,beni sevdiğine inandığım ilk kişiyle evlendim.10 senedir evliyiz.2 çocuğumuz var.Aynı evde kendi halinde yaşayan insanlarız.O işten gelir bilgisayarının başına oturur takılır.Ben de işten gelirim yemek,çamaşır,bulaşık,çocukların ödevleri derken yatma saati.Eşim Cumartesi günleri çalışıyor ben evdeyim.Çocuklarımla vakit geçirirm birlikte gezeriz bazen yalnız da çıkarım arkadaşlarımla ya da kardeşlerimle.Pazar günleri klasik her hafta kayınvalideye kahvaltıya.Sonra pazar ,market alışverişi ve hafta içi için hazırlık.Çoğu zaman daraldığımı hissediyorum.Hep ayrılsam nasıl olur acaba diye düşünürken buluyorum kendimi.Ben istiyorum ki akşamları ailecek vakit geçirelim.Çocukların birinin ödevlerine de o yardım etsin.Her şeyi ben yapıyorum çok yoruluyorum ve sabrım kalmıyor.O zaman da sesim yükseliyor ve tartışıyoruz.Hep aynı döngü.Hayat bu mu,hayatı paylaşmak bu mu? Ayrıntıya girmediğim, zaman içerisinde beni yıpratan bir sürü şey oldu.Genel olarak bahsetmek istedim.Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

Okuyan, yorum yapan herkese çok teşekkür ederim şimdiden.
Eşinize söylediniz mi bunları? Ne yorum yapıyor? Gerçekten 10 senedir her pazar kv ye kahvaltıya mı gidiyorsunuz

kadın hasta olsa da makyajını yapıp kocişini karşılayacak, sürünse de yemeğini yapacak. sen de yani allasenn
Kendince alay ettiğini sanıyorsun. Ama yanılıyorsun. Hasta biri nasıl süslenebilir gerçekten yorum zekası upperında upperı İşte kadınlar böyle saçmaladıkları için erkeklerin gözünde anlaşılmaz varlıklar oluyor. Başladın çatışma.

Feministler sizi ayakta alkışlıyor hanımlar. Biz kimin kadınız ben yapacağız erkeklere toz aldırıp sarma yaptıracağız. 👏🏻
İki kişilik yalnızlık diye birşey vardı sanırım. Eşime yemek hazır gel derim ben çok aç değilim sen ye der sigara içtiği için balkondan yanıma gelmez es kaza beraber kahvaltı veya yemek yiyorsak telefonla birşey izler tatile gideriz sen gir denize ben girmiycem der alışverişe gideriz sen gir mağazaya der buna benzer bir sürü şey. O yüzden bence sen şimdiki zamanının kıymetini bil.

Hamileyim ve koskoca bir şehirde eşim dışında kimsem yok şuan da ağrılarım var hareketlerim zorlaşmaya başladı eşimden birşey istemiyorum bir iki ok diyecek üçüncüde oflayacak puflayacak diye Doğuma muhtemelen annem gelicek ama çok kalamayacak belki kırkını bile yalnız çıkaracağım güçlü duruyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum

37 yaşındayım ve evliyim bence sizde bekarsanız evlenmeyin.
Yalnızsınız, hamile halinizle bile size merhameti olmayan bi adamla evlisiniz. İnsanlara evlenmeyin diyecek kadar evlilikte mutsuzsunuz ama erkek aklamaya çalışıyorsunuz ya. Sizin gibi kocam olursa boşarım merak buyurmayın. Siz kendi derdinize yanın. Buralarda da çok dolaşmayın akşama az kaldı kocanızı mutlu edecek şeyler yapın gidinde. Müstehak.

Kendince alay ettiğini sanıyorsun. Ama yanılıyorsun. Hasta biri nasıl süslenebilir gerçekten yorum zekası upperında upperı İşte kadınlar böyle saçmaladıkları için erkeklerin gözünde anlaşılmaz varlıklar oluyor. Başladın çatışma.

upper kelimesini cümle içinde kullanma başarılı.
şimdi yeni kelimelere geçebiliriz bence :)

mesela ironi ? güzel kelimedir ama yapabilmek için kabiliyet lazım :)

Yalnızsınız, hamile halinizle bile size merhameti olmayan bi adamla evlisiniz. İnsanlara evlenmeyin diyecek kadar evlilikte mutsuzsunuz ama erkek aklamaya çalışıyorsunuz ya. Sizin gibi kocam olursa boşarım merak buyurmayın. Siz kendi derdinize yanın. Buralarda da çok dolaşmayın akşama az kaldı kocanızı mutlu edecek şeyler yapın gidinde. Müstehak.

işte milletin zekasına laf ederken ben neler yazdım diye düşünmeli insan.
hele de böyle bir platformda.

oo derin inceleme

Cevaba kendinizi hazırlayın, o kadar işsizsin ki oturmuş eski mesajlarımı araştırmışsın :D :D :D

Konuya ortasından girdiğiniz için adama söyleyeceksin öğrenecek bu adam . Ütüyü nasıl öğrendi sen yapmadın demek ki ütüsünü iş başa düşünce gitti öğrendi. Benim söylediğimde gidip adama söyleyeceksin git çocuğun ödevine yardım et. 10 yıldır öğretmemişsin alışmış. 11. Yılda öğreteceksin.
İşte adam o kadar kaygısız ki 10 yıldır bir şey yapmamış daha da düzelir mi sizce...10 yıl yatmış adam zaten bu saatten sonra çocuğun beslenmesiymiş, ütüsüymüş oyunuymuş ilgilenir mi...zaten düzelmez...boşanmadan önce son bir masraf etmek istiyorlarsa çift terapisine gidebilirler...
ama siz burda bu adamın hiç mutfağa girmemesini, hiçbirşey yapmamasını gelip adam onu da mı yapsın bunu da mı etsin diye normalleştirmeyin.
Hayatı biraz cinsiyetten bağımsız okumak bu kadar zor olmamalı. İnsan olan zaten işten gelince çocuğu ile ilgilenir eşi ile ilgilenir. Bunu yapamayacaksa da boşansız demek ki evliliğe uygun değilmiş...kadın burda evliliğim kurtulsun diye parçalansa da ben faydası olacağını düşünmüyorum.
böyle bir eşim olsa dakkasında boşarım. Ne demek eve gelip bütün bu işler yokmuşçasına yatmak...çok ilginç

Siz ise konuya baştan beri dahil olmanıza rağmen millete laf yetiştireceğim diye konu sahibinin; "konuşmayı denedim, kavga etmeyi denedim, söyleyerek yaptırmayı denedim ama yaptığında da "poposuyla" yapıyor" şeklindeki birçok mesajını gözden kaçırmışsınız ;) Yani insan bazen olayın içinde bile gerçekleri göremiyor ne ironik :işsiz: :işsiz:

Ben daha 3 yıllık evliyim bir birine alışma süreci diye birşey var. Yalnızım çünkü şehir dışındayım ailem uzakta belki benim hamileliğim zor geçti eşimden daha fazla şey bekledim. 33 yaşında evlendim bunun rahatlığına alıştım. Evet bigün evlenebilir insanlar bekar kaldığı sürenin tadını çıkarsın. Biz bir aileyiz ben eşimi mutlu edeceğim eşimde beni böylece çocuğumuzu mutlu edeceğiz. Ha bu arada senin burada konuşmaya hakkın yok bekara koca boşamak kolaydır.

Back