MUTLU EVLİLİK VAR MI?

İkiniz de çalıştığınıza göre evdeki sorumlulukları da paylaşmanız gerekir, esiniz madem ev işlerine karışmıyor o zaman çocukların ödevleriyle ilgilenmeli , ev işlerinde de yardım etmesi gerekir

anlatamazsın :)
bu zihniyet "erkek adam eline bez almaz" diye yetişmiş.
onlara göre ev işi yapan erkek kılıbıktır, lighttır, flat white'tır.
halbuki insan olan yaşadığı evde sorumluluk alması gerektiğini bilir.

Kız bütün herşeyi adam yapıyor sen süs bebeği gibi oturuyormuşsun neresi paylaşmak bizi mi kendini mi kandırıyorsun aklınla zorun mu var hayal alemindemisin kuruyormusun şizofrenler gibi.
Ben bütün her şeyi eşim yapıyor demedim, siz öyle algılamak istediniz. Allah aşkına bulsanıza her şeyi eşim yapıyor dediğim mesajı. Eşim bana yardım etmiyor, sorumluluk alıyor dedim.

Erkeklerin zekası sarma sarmaya yetmez, yanılıyor olmanız lazım
Tabi canım sarma sarmayan mantı açmayan erkekte erkeğim demesin selanikte biliyordur senin ki kuşta geliyor hazır ne kazaklar örmüştür şimdi. Psikolog konusunda ısrarcıysan bulunduğun ili söyle yardımcı olayım sana

Kuzenimin düğününde eşim çocuklarla ilgilendi diye dayım beni uyarmıştı biliyor musun, evde yardım etsin tamam ama milletin içinde enişteyi çocukların peşinde bu kadar koşturma, bir ağırlığı olsun demişti

Adamlar haklı bence. Böyle karıları varken neden sorumluluk alsınlar ki? Zaten önünde el pençe divan duran, kendini hürrem kocasını sülüman sanan hizmetçi ruhlu bir kadın var. Niye yorsun kendini?

tabi dünyaca ünlü erkek şefler var. onlar yapabiliyorsa sarma saramayan da ben erkeğim demesin cidden :)

Şu yorumları okurken üzülen tek ben miyim?

Ay kıyamam eşin ziyadesiyle sinirlerini bozmuş,tamam bizimkiler pasif, en erkek senin eşin.

Devlet memuruyum. 9-5 çalışıyorum ama sabah 7de evden çıkıyorum akşam 7de evde oluyorum.çocuklarım 9.30 gibi yatıyor.o yüzden alışveriş işi hafta içi akşam mümkün olmuyor.
Bak işte akşam gelince kaynanana bırakacaksın ocakları o yemek yapsın yersin sen git alışverişini yap al eşinide yanına. Biraz kendine değer ver hep sen hep sen olmaz bu durum. Ben senin yerinde olsam gider kendime bakarım kaynamaya bırakırım zaten 3 5 güne kalmaz istemez. Haftasonu gittiğinde yemeğini ye iç temizlikte saçımı boyuyacagım alışveriş yapacağım de çık. Bir kaç güne istemez emin ol.

Adamlar haklı bence. Böyle karıları varken neden sorumluluk alsınlar ki? Zaten önünde el pençe divan duran, kendini hürrem kocasını sülüman sanan hizmetçi ruhlu bir kadın var. Niye yorsun kendini?

evliliği bu sanınca normal tabi bu fikirler haklısın.
hayatı paylaşmak ele güne karşı parmağında bir yüzükle dolaşıp, çocuk yapmak için sevişmek değil ki.
oturup 2 çift muhabbet edemediğin insanla neyin evliliği ?

Biz çocuk yapmadan önce çok mutluyduk. 7 sene çocuksuz harika bir evliliğimiz vardı.
Şimdi sizinki gibi işte. Benzer şeyleri yaşıyoruz.
Beni korkutmayın yaaKararsızız bizde 5 yıldır evliyiz çocuk olsun diye işten de ayrıldım ama korkuyorum eskisi gibi olamayız diye. Çocuk çok güzel ama çokta zor bi yanım istiyor bi yanım yok ne bilim ya. Rabbim sağlıklı versin

Onun hayalleri zaten bir keresteyle sınırlı olduğu için pek bi değişiklik olmayacaktır
Kerestesiyle mutluluklar dileriz o zaman ama gelip burda “gadın dediğin” temalı yorumlar yaparsa alırız façasını aşağı. Kendi içinde yaşasın keresteli hayallerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…