- 25 Temmuz 2021
- 887
- 1.170
- 63
Pasif mi bir adamAblacım evlenmişsin yontulmamış keresteyle kendini ikna etmeye çalışıyorsun iyi bir adam olduğuna ve bütün kocaların seninki gibi olduğuna anlıyorum ama üzgünüm değil.
Eşleriyle hayatı paylaşan adamlar da pasif değil, insan diyoruz o modellere.
Ben bütün her şeyi eşim yapıyor demedim, siz öyle algılamak istediniz. Allah aşkına bulsanıza her şeyi eşim yapıyor dediğim mesajı. Eşim bana yardım etmiyor, sorumluluk alıyor dedim.Kız bütün herşeyi adam yapıyor sen süs bebeği gibi oturuyormuşsun neresi paylaşmak bizi mi kendini mi kandırıyorsun aklınla zorun mu var hayal alemindemisin kuruyormusun şizofrenler gibi.
Tabi canım sarma sarmayan mantı açmayan erkekte erkeğim demesin selanikte biliyordur senin ki kuşta geliyor hazır ne kazaklar örmüştür şimdi. Psikolog konusunda ısrarcıysan bulunduğun ili söyle yardımcı olayım sanaErkeklerin zekası sarma sarmaya yetmez, yanılıyor olmanız lazım
Ayy kudraaaaa ne uğraşıyosun Allasen yaaaaa salsanaBen bütün her şeyi eşim yapıyor demedim, siz öyle algılamak istediniz. Allah aşkına bulsanıza her şeyi eşim yapıyor dediğim mesajı. Eşim bana yardım etmiyor, sorumluluk alıyor dedim.
Kuzenimin düğününde eşim çocuklarla ilgilendi diye dayım beni uyarmıştı biliyor musun, evde yardım etsin tamam ama milletin içinde enişteyi çocukların peşinde bu kadar koşturma, bir ağırlığı olsun demiştiPasif mi bir adamAblacım evlenmişsin yontulmamış keresteyle kendini ikna etmeye çalışıyorsun iyi bir adam olduğuna ve bütün kocaların seninki gibi olduğuna anlıyorum ama üzgünüm değil.
Eşleriyle hayatı paylaşan adamlar da pasif değil, insan diyoruz o modellere.
Adamlar haklı bence. Böyle karıları varken neden sorumluluk alsınlar ki? Zaten önünde el pençe divan duran, kendini hürrem kocasını sülüman sanan hizmetçi ruhlu bir kadın var. Niye yorsun kendini?anlatamazsın :)
bu zihniyet "erkek adam eline bez almaz" diye yetişmiş.
onlara göre ev işi yapan erkek kılıbıktır, lighttır, flat white'tır.
halbuki insan olan yaşadığı evde sorumluluk alması gerektiğini bilir.
Tabi canım sarma sarmayan mantı açmayan erkekte erkeğim demesin selanikte biliyordur senin ki kuşta geliyor hazır ne kazaklar örmüştür şimdi. Psikolog konusunda ısrarcıysan bulunduğun ili söyle yardımcı olayım sana
Şu yorumları okurken üzülen tek ben miyim?Bu yorumları yapanlara inanamıyorum bu resmen erkekle savaş. Belli ki erkeklerin karşısına geçip savaşıyorlar. Bir psikoloğa kadının biri gidiyor diyor ki eşim çorabını kirli sepetine değil kirli sepetini üstüne koyuyor diyor psikoloğun sorduğu sepetin kapağı kapalı mı o da evet diyor psikolog açık bırak diyor kadın açık bırakıyor ve adam gerçekten çorabını sepetin içine atıyor. Buraya gelipte iyice psikolojisini bozmasın konu sahibi iyi bir psikoloğa gitsin.
Hayallerini yıkacağım, kocasının kereste olduğunu kabul ettireceğimAyy kudraaaaa ne uğraşıyosun Allasen yaaaaa salsana
Ay kıyamam eşin ziyadesiyle sinirlerini bozmuş,tamam bizimkiler pasif, en erkek senin eşin.Tabi canım sarma sarmayan mantı açmayan erkekte erkeğim demesin selanikte biliyordur senin ki kuşta geliyor hazır ne kazaklar örmüştür şimdi. Psikolog konusunda ısrarcıysan bulunduğun ili söyle yardımcı olayım sana
değilsin.Şu yorumları okurken üzülen tek ben miyim?
Bak işte akşam gelince kaynanana bırakacaksın ocakları o yemek yapsın yersin sen git alışverişini yap al eşinide yanına. Biraz kendine değer ver hep sen hep sen olmaz bu durum. Ben senin yerinde olsam gider kendime bakarım kaynamaya bırakırım zaten 3 5 güne kalmaz istemez. Haftasonu gittiğinde yemeğini ye iç temizlikte saçımı boyuyacagım alışveriş yapacağım de çık. Bir kaç güne istemez emin ol.Devlet memuruyum. 9-5 çalışıyorum ama sabah 7de evden çıkıyorum akşam 7de evde oluyorum.çocuklarım 9.30 gibi yatıyor.o yüzden alışveriş işi hafta içi akşam mümkün olmuyor.
Adamlar haklı bence. Böyle karıları varken neden sorumluluk alsınlar ki? Zaten önünde el pençe divan duran, kendini hürrem kocasını sülüman sanan hizmetçi ruhlu bir kadın var. Niye yorsun kendini?
Ben üzülmüyorum ya. Kadın memnun halinden. Herkes hak ettiğini yaşar.Şu yorumları okurken üzülen tek ben miyim?
Devlet memuruyum. 9-5 çalışıyorum ama sabah 7de evden çıkıyorum akşam 7de evde oluyorum.çocuklarım 9.30 gibi yatıyor.o yüzden alışveriş işi hafta içi akşam mümkün olmuyor.
Onun hayalleri zaten bir keresteyle sınırlı olduğu için pek bi değişiklik olmayacaktırHayallerini yıkacağım, kocasının kereste olduğunu kabul ettireceğim
Beni korkutmayın yaaBiz çocuk yapmadan önce çok mutluyduk. 7 sene çocuksuz harika bir evliliğimiz vardı.
Şimdi sizinki gibi işte. Benzer şeyleri yaşıyoruz.
Kerestesiyle mutluluklar dileriz o zaman ama gelip burda “gadın dediğin” temalı yorumlar yaparsa alırız façasını aşağı. Kendi içinde yaşasın keresteli hayallerini.Onun hayalleri zaten bir keresteyle sınırlı olduğu için pek bi değişiklik olmayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?