Mutlaka Duymuşsunuzdur Fikirleri Alabilir Miyim

Yumurtaların sağlıklı da olsa her ay yumurtlayamayabilirsin. 2-3 ay olmaman o anlama geliyor zaten. Arada akıntın olur kahverengi. Bu arada her ay düzenli adet olan insan da yumurtlamadan ay geçirebilir. Yani yumurtladıgın aya denk gelirse hamile kalırsın gayet de
Benim sıkıntım şu, mesela yumurta var ama çatlamıyor. Adet olmadım diye gittiğimde yumurta var diyor ama çatlaması sorun

daha çok yeni evlisiniz ve yaşınız küçük, evliliğiniz oturmadan ilk 1-1,5 sene (hatta bence 2) çocuk düşünmeyin başbaşa birbirinize zaman ayırın.
doktor sorun yok dediyse yoktur.olabilir neden olmasın.
youtube'u maddi gelir açısından düşünüyorsanız bi duygu özaslan kadar takipçi, arkadaş çevresi ve görüntülenmeniz yoksa hiç bulaşmayın çünkü kazanamazsınız.hem öyle yüksek ücretler de olmuyor aslında, çok cüzi cent'ler şeklinde veriyorlar karşılığı.zaten çoooook özgün aşırı ilgi çekici bir içeriğiniz yoksa da izlenmez kanal.
Duygu özarslan profesyonel olarak bu işi yapiyor zaten ben ekstra düşünüyorum öyle milyonlar değil on bin kişi bile izlese bir videomu yeter

Duygu özarslan profesyonel olarak bu işi yapiyor zaten ben ekstra düşünüyorum öyle milyonlar değil on bin kişi bile izlese bir videomu yeter
tamam da videoyu 10 bin kişinin izlemesinin yanında bir o kadar da abone olması gerekli kanala.ve bunun süresini hatırlamıyorum ama düzenli olması gerekiyor.hevesinizi kırmak olsun diye söylemiyorum bu işlerin içinde teknik ekip çevrem var.bi 10 bin izlenmesi olsun ağızdan kolay çıkıyo da çok orjinal ve profesyonel bir video ve ciddi reklamı yapılmış bir iş olması lazım onun.bir de 10000 izlemenize (siz bir videoyu 200 kere de açsanız youtube onu "1" olarak algılıyor bu arada sahte tıklanmaları önleme için) binlerce lira gelmeyecek ufak bi market alışverişiniz kadar bir şey verilecek bilmem ne kadar zaman sonra.he yaparsınız 1 milyon görüntülenme, 100 bin abone, o zaman vergileri falan düşünce para kazanmaya başlarsınız.o para da tamamen youtube dan gelen para olmuyo bu arada, reklam gelirinden geliyor esas para.youtube 1000 görüntülenme başına ortalama 0.5 dolar bildiğiniz 50 cent ödüyo.ama o youtube videolarında çıkan reklamlar varya, google adsense ve marka işbirlikleri para kazanan youtuberlar ordan kazanıyor.

İyi akşamlar hanımlar. :)
Buradaki dertlere bakınca benimki de dert mi diye düşünmedim değil. Ama herkesin kendisine göre dertleri var değil mi?. Benim de aklımı kurcalayan bazı şeyler var.

1. Yaklaşık 2.5 aydır evliyim. Ve çocuk istemiyorduk. 1 sene sonra yapacaktık. Ama bu sıralar karşıma hep bebekle alakalı şeyler çıkıyordu ve bir şekilde bebek fikri kafamda oluştu. 25 yaşındayım bu arada. Arkadaşlarımdan göre göre sanırım :)
Ayrıca adetlerim 2 3 ayda bir oluyor. Doktora gittim elbette, sorun yok dedi. Ya çocuğum olmazsa diye düşünmeden edemiyorum ve sonra tedavisi zor olursa..
Böyle olup hamile kalan var mı, duydunuz mu?

2. Youtube kanalı açmak istiyorum hem maddi hem de can sıkıntısı. Ama eşim benim görünmemi istemiyor. Sizce içerik ne olabilir videolarımda?

Şimdiden teşekkür ederim herkese... Sevgiler canlarım.
Neden çocuk istemiyorsunuz kii bayrağıdır evliymişsiniz .yumurtaların tembellesir korunmaktan derler ne kadar dogru bilmiyorum. Bence korunmayı bırakın bunun olmama ihtimali de var

Youtube hakkındaki naçizane tavsiyem meslek kafasıyla başlamayın bence. Hobi olarak yapın ve bir süre o kafada ilerleyin. Yoksa hevesiniz de kırılır.
Ayrıca diyelim ki kanalınız tuttu, meslek olarak yapıyorsunuz ve para kazanmaya başladınız. Oradan gelen kötü yorumları, siber zorbalığı kaldırabilecek misiniz bir de onu düşünün.

Cocuk konusunda bsy diyemem evliliginize güveniyorsanız çocuk düşünebilirsiniz..
Youtube kanalına gelince öyle hemen para kazanılan bir yer değil. Özgün ve farklı içerik olması lazım. Bir arkadaşım spor yemek farklı videolar paylaşıyor ama tutulmadı 300 abonesi fln var. Haliyle para da kazanmıyor.
Youtube için kamera vs.de gerekebiliyor yani öncesinde sizin masraf yapmanız gerek

İnanın1 2 sene bekleyip yine boşanan da gördüm. Ve kötüsü gidip iyisi gelmez ben böyle bakıyorum belki doğru belki yanlış

Ee birbirini yillarca taniyanlarda bosanabilir. O halde ne yapilmasi lazim? Hiç birbirini görmeden evlenilmelimi?

Böyle bir mantik olamaz. Bir anne olarak diyorum, çoçuk basima gelen en zor seydir. Evet güzellikleri var fakat daha 2 aylik bir evlilikte, SALGIN döneminde bir çoçugu düsünmek için, aklini peynirli ekmek ile yemek gerekir.

Evet cümlem saldirgan olabilir, bunun için özür diliyorum fakat gözlerini açman lazim. Cocuk dedigin aayy ne tatli agucuk gucucuk birsey degil. Ciddi sorumluluk istiyor. Uykusuzlugu var, hormonlari var. Esin ile bundan dolayi daha çok tartisirsin. O isten gelir yorgun, sen çoçuk ile tüm gün evde, biraz nefes almak istersin ve onun yaptigini yeterici bulmazsin,...

Hele ilk basta daha açmi tokmu bilmiyorsun, memelerin yara bere içinde. Gece her iki saatte süt vermen gerekiyor, uykusuzlugun dibine vuruyorsun. Ve eger bebegin kolikse, kendi saçlarini yolmadigin kalir. Bu sadece manevi tarafi. Maddi tarafi ise, bu salgin sirasinda hersey yagmalaniyor, pahalaniyor. Nasil bebegin bez, mama parasina yetiseceksiniz? Kiyafetlerine,...

Kaldi ki salgin sirasi hastaneler full, insan korkar gitmeye kendisi hasta olacak diye. Zor bir gebelik geçirirsen, düsük tehlikesi ile, ne yapacaksin? Ilk evlendigin aylari cidden full yatakta kalmak istermisin? Yada sürekli migde bulantisi ile?

Yani allasen bu çoçuklari bu kadar romantiklestirmeyin ya. Olan o çoçuklara oluyor. Bosanilmiyorsa bile, aile hayati huzursuz geçiyor. Yani hiç degilse bare bu salginin gitmesini bekleyin ya.

Neden çocuk istemiyorsunuz kii bayrağıdır evliymişsiniz .yumurtaların tembellesir korunmaktan derler ne kadar dogru bilmiyorum. Bence korunmayı bırakın bunun olmama ihtimali de var

Ya yapmayin, hamile bir kadinsiniz. Anatomiden bu kadar uzak olmayin. Acin bir iki kitap ögrenin. Yumurtanin tembellesmesi olmaz. O halde 30unda evlenenler asla hamile kalamaz, o zamana kadar seks olmadiysa dimi? :olamaz:

Ya yapmayin, hamile bir kadinsiniz. Anatomiden bu kadar uzak olmayin. Acin bir iki kitap ögrenin. Yumurtanin tembellesmesi olmaz. O halde 30unda evlenenler asla hamile kalamaz, o zamana kadar seks olmadiysa dimi? :olamaz:
Bir de neden tembelleşsin ki her ay yumurtalıklar yumurta üretip atıyor zaten :KK53: Yani döllenmesinin yumurtalıkla alakası yok ki tembelleşsin:deli: 12-13 yaşından itibaren non stop çalışan sisteme tembel demek büyük haksızlık.

Ee birbirini yillarca taniyanlarda bosanabilir. O halde ne yapilmasi lazim? Hiç birbirini görmeden evlenilmelimi?

Böyle bir mantik olamaz. Bir anne olarak diyorum, çoçuk basima gelen en zor seydir. Evet güzellikleri var fakat daha 2 aylik bir evlilikte, SALGIN döneminde bir çoçugu düsünmek için, aklini peynirli ekmek ile yemek gerekir.

Evet cümlem saldirgan olabilir, bunun için özür diliyorum fakat gözlerini açman lazim. Cocuk dedigin aayy ne tatli agucuk gucucuk birsey degil. Ciddi sorumluluk istiyor. Uykusuzlugu var, hormonlari var. Esin ile bundan dolayi daha çok tartisirsin. O isten gelir yorgun, sen çoçuk ile tüm gün evde, biraz nefes almak istersin ve onun yaptigini yeterici bulmazsin,...

Hele ilk basta daha açmi tokmu bilmiyorsun, memelerin yara bere içinde. Gece her iki saatte süt vermen gerekiyor, uykusuzlugun dibine vuruyorsun. Ve eger bebegin kolikse, kendi saçlarini yolmadigin kalir. Bu sadece manevi tarafi. Maddi tarafi ise, bu salgin sirasinda hersey yagmalaniyor, pahalaniyor. Nasil bebegin bez, mama parasina yetiseceksiniz? Kiyafetlerine,...

Kaldi ki salgin sirasi hastaneler full, insan korkar gitmeye kendisi hasta olacak diye. Zor bir gebelik geçirirsen, düsük tehlikesi ile, ne yapacaksin? Ilk evlendigin aylari cidden full yatakta kalmak istermisin? Yada sürekli migde bulantisi ile?

Yani allasen bu çoçuklari bu kadar romantiklestirmeyin ya. Olan o çoçuklara oluyor. Bosanilmiyorsa bile, aile hayati huzursuz geçiyor. Yani hiç degilse bare bu salginin gitmesini bekleyin ya.

Alkışlayabilirim 5 aylık anne olarak. ben bile bebeğim ne olacak geleceği nolacak bir hayatı olacak mı diye kafayı kırıyorum.

Hamile kalmanızda bir engel yok. Düzenli bir şekilde oluyorsanız bu ayda bir olmakla aynı rahat olun. Çocuk yapmak için çok gençsiniz. Evet tatlı bulabilirsiniz ama 25 yaşında bir kadın inanın kendisini geliştirmeli, kendisine vakit ayırmalı. Youtube kanalı açmak istemeniz normal. Zaten günümüzün mesleği. Eşiniz istemiyor ama siz istiyorsunuz. Yaptığınızda mutlu olucaksınız ama bu konu hakkında tartışıp sorun yaşayabilirsiniz. Siz karar verin. Ona istediğinizi anlatın.

Dedikleriniz çok saldırgan anne olmuşsunuz ama sanırım bundan memnun değilsiniz. Öyle yazmışsınız. Ben çocuğum olsun mu diye sormadım ki ayrıca. Bütün bunları biliyorum bunlar şu an olmasa seneye olacak. Olacak yani bir gün. Birbirini tanımadan evlenin kısmını anlamadım. Sonuçta ben tanıyıp evlendim eşim kendini sakladıysa 1 sene içinde de saklar 40 sene de tanıyamazsın.

Cocuk konusunda bsy diyemem evliliginize güveniyorsanız çocuk düşünebilirsiniz..
Youtube kanalına gelince öyle hemen para kazanılan bir yer değil. Özgün ve farklı içerik olması lazım. Bir arkadaşım spor yemek farklı videolar paylaşıyor ama tutulmadı 300 abonesi fln var. Haliyle para da kazanmıyor.
Youtube için kamera vs.de gerekebiliyor yani öncesinde sizin masraf yapmanız gerek
Kameram var ama profesyonel olmak istemiyorum zaten

tamam da videoyu 10 bin kişinin izlemesinin yanında bir o kadar da abone olması gerekli kanala.ve bunun süresini hatırlamıyorum ama düzenli olması gerekiyor.hevesinizi kırmak olsun diye söylemiyorum bu işlerin içinde teknik ekip çevrem var.bi 10 bin izlenmesi olsun ağızdan kolay çıkıyo da çok orjinal ve profesyonel bir video ve ciddi reklamı yapılmış bir iş olması lazım onun.bir de 10000 izlemenize (siz bir videoyu 200 kere de açsanız youtube onu "1" olarak algılıyor bu arada sahte tıklanmaları önleme için) binlerce lira gelmeyecek ufak bi market alışverişiniz kadar bir şey verilecek bilmem ne kadar zaman sonra.he yaparsınız 1 milyon görüntülenme, 100 bin abone, o zaman vergileri falan düşünce para kazanmaya başlarsınız.o para da tamamen youtube dan gelen para olmuyo bu arada, reklam gelirinden geliyor esas para.youtube 1000 görüntülenme başına ortalama 0.5 dolar bildiğiniz 50 cent ödüyo.ama o youtube videolarında çıkan reklamlar varya, google adsense ve marka işbirlikleri para kazanan youtuberlar ordan kazanıyor.
Benim bir işim var zaten damlasa da yeter arkadaşım yapiyor 2 senedir videolar koyuyor aylık 400 500 kazanıyor çok abonesi de yok

Ben de iki ayda bir adet olurum üç ayı asla bulmaz ama 40 gün 50 gün hiçbir doktor normal demedi. Evet yumurta oluşuyor ama catlamiyor çatlama olmadığı için gebelik oluşmuyor. Benim için bu sıkıntı oldu çatlatma iğneleri kullandim uzun süre ama aynı durum kardeşim de vardı adet olmadığı ikinci ayında hamile kaldı onda sıkıntı olmadı...Evliliğinin ikinci ayında hamile kaldı birinci senesinde kucağında bebeği vardı bebeklerini çok seviyorlar ama erken olduğu için de pişmanlığını hep yaşadı. Eşiyle tatile gidemedi gezemedi birbirlerine alışmaları gereken dönemde hamilelik hormonlar çok stres yaşadı.. Birde şu dönemde hamilelik düşünmek çok zor bence biraz daha bekleyin şu kötü günleri atlatalim sizde gezin tozun birbirinize bol bol vakit ayırın Rabbim istediğiniz zaman nasip etsin ikinci seçenek içinde hiç bilgim yok...

Back
X