- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Thallosofili
Anladım. Ben de tam tersi yazara hiç bakmam. Hoşuma gitsin yeter . Ama genel olarak agatha kristin romanlarini begenirim ki onu önerecektim.Aslinda türden çok yazara daha cok önem veriyorum sanirim ben..Zülfü livaneli,Sabahattin Ali,Dostoyevski en en favori yazarlarim tabi ki tüm kitaplarini okudum ,okuyorum ama bir kitabi okudugumda ve bittiginde o kitap icin işte bu diyebilmek istiyorum.Örnegin ,bilim kurgu,salt aşk romanı sevmem.Agatha christie yi cok zeki buldugum ve analiz yetenegimi yükselttigi icin okudum cok romanini da mesela.Ucurtma avcisinin yazarinin kitaplari da 10 numaradir benim icin.Elif Şafak tarzini da severim.En son ece temelkuran Düğümlere üfleyen kadinlar okudum.Cok iyiydi.Bittiğinde bir kitap beni ne kadar yolculuga çıkarmışsa içsel dünyamda o kadar cok seviyorum o kitabi.Bugün ilber ortayli ,bu hayat böyle gecer mi almayi düşünüyorum.Belli bir türüm yok.Bana kattığı şeyler olan kitapları seviyorum.Dümdüz bir aşk romani okumam mesela..Umarım doğru ifade edebilmişimdir.
Prof Mehmet Kanoğlu yazarı ilk Türkçe kitabıymış İngilizce yazıyormuş daha önce.Kime ait?
Tavsiyeler icin cok tesekkur ederimAnladım. Ben de tam tersi yazara hiç bakmam. Hoşuma gitsin yeter . Ama genel olarak agatha kristin romanlarini begenirim ki onu önerecektim.
Bir de " dünyayı değiştiren 5 denklem" kitabına bayılmıştım. Bilimsel yazılara ilgin varsa tavsiye ederim.
Ahmet ümit " aşk kopekliktir" onu da çok beğendim.
Evlilikle alakalı sema maraslinin öyküleri çok hoşuma gidiyor. Eğer evliysen onu da tavsiye ederim.
Cok tesekkurlerProf Mehmet Kanoğlu yazarı ilk Türkçe kitabıymış İngilizce yazıyormuş daha önce.
Zülfü Livaneli yi seviyorsanız ve okumadıysanız kardeşimin hikayesi huzursuzluk Leyla’nın evi ve konstaniyye oteli en güzel romanlarıdır ama son ada ve elia ile yolculuk kitaplarını beğenmedim ben. Tavsiye etmemAslinda türden çok yazara daha cok önem veriyorum sanirim ben..Zülfü livaneli,Sabahattin Ali,Dostoyevski en en favori yazarlarim tabi ki tüm kitaplarini okudum ,okuyorum ama bir kitabi okudugumda ve bittiginde o kitap icin işte bu diyebilmek istiyorum.Örnegin ,bilim kurgu,salt aşk romanı sevmem.Agatha christie yi cok zeki buldugum ve analiz yetenegimi yükselttigi icin okudum cok romanini da mesela.Ucurtma avcisinin yazarinin kitaplari da 10 numaradir benim icin.Elif Şafak tarzini da severim.En son ece temelkuran Düğümlere üfleyen kadinlar okudum.Cok iyiydi.Bittiğinde bir kitap beni ne kadar yolculuga çıkarmışsa içsel dünyamda o kadar cok seviyorum o kitabi.Bugün ilber ortayli ,bu hayat böyle gecer mi almayi düşünüyorum.Belli bir türüm yok.Bana kattığı şeyler olan kitapları seviyorum.Dümdüz bir aşk romani okumam mesela..Umarım doğru ifade edebilmişimdir.
Mrb,cinayet ve gizem kitaplarını seviyorsanız john verdon-kitaplarını tavsiye ederimMerhaba ,Şimdiye dek pek cok kitap okudum .Kitap konusunda seçiciyim.Öyle kitap adları söyleyin ki bana hayatinizda okudugunuz en etkilendiginiz kitaplar olsun ve varsa nedeni de olsun.Tesekkur ederim
Adını duydum ama okumadım. Filler de hatırlar ve doğu ekspresi cinayeti aklımda kalan romanlar.Tavsiyeler icin cok tesekkur ederimAgatha christie nin on küçük zenci yi okudunuz mu? En sevdigim romanidir.şeker portakal i kaldi benim bir de cok okumak istediklerimde.
Evet okudum hepsini,söylediklerinize katiliyorum.Livaneli nin en sevdigim kitabi da Serenat dır.Zülfü Livaneli yi seviyorsanız ve okumadıysanız kardeşimin hikayesi huzursuzluk Leyla’nın evi ve konstaniyye oteli en güzel romanlarıdır ama son ada ve elia ile yolculuk kitaplarını beğenmedim ben. Tavsiye etmem
Böğurtlen kışi nin turu ve konusu nedir? Cok duydum onu ama okumadimKaren Kingsbury-ŞANS
Sarah Jio-BÖĞÜRTLEN KIŞI
Senai Demirci-DAR KAPIDAN GEÇMEK
Hasan Yılmaz-ÖĞRETMENİM, LÜTFEN BU KİTABI OKUR MUSUN?
Dostoyevski-SUÇ VE CEZA
Tesekkur ederimMrb,cinayet ve gizem kitaplarını seviyorsanız john verdon-kitaplarını tavsiye ederim
Akıcı bir dil okumak isterim dersende sarah jio kitaplarını tavsiye ederim
RomanBöğurtlen kışi nin turu ve konusu nedir?