- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.276
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Cok sagolunİskender pala OD
Çok etsinde kalmıştım tavsiye ederim..
Fi ,Çi ve Pi üçlemesini okumuştum o yazarin sadece.Evet güzeldi ve altı çizilesi cok cümle vardi gercektenAzra Kohen'in kitapları.
Birbirinden derin anlamları ve verdiği mesajlarla benim İYİKİ listemde en baştadır.
Tavsiye ederim.
1984 ü cok duydum,Konusu nasil acaba? Haklisiniz sevilen tür de cok önemli ama bir kitap hakkinda pek cok insan konuşuyorsa ve eskidikce daha da anlam kazaniyorsa kesinlikle türe bakmadan okumak lazim diyenlerdenim.Cok tesekkurlerokuduğum kitaplar arasında en sevdiğim, en çok etkilendiğim "1984"adlı eser. kesinlikle okunmalı. Son ada, oblomov, 21. yüzyıl 21 ders çok sevdiğim kitaplar arasında. ne tür kitaplar sevdiğinize bağlı.
Arastiricam cok sagolun.Yazari iyi biliyorum kitabi duymamistim.Kesinlikle Hasan Ali Toptaş'ın Ben Bir Gürgen Dalıyım kitabı...
Gör Beni ve Aeden'i de ısrarla tavsiye ederim.Fi ,Çi ve Pi üçlemesini okumuştum o yazarin sadece.Evet güzeldi ve altı çizilesi cok cümle vardi gercekten
can sıkıntısına bire bir. çünkü bir olay örgüsü var ve çok güzel mesajlar içeriyor. sürükleyici. diğer önerdiklerim biraz sıkıcı gelebilir1984 ü cok duydum,Konusu nasil acaba? Haklisiniz sevilen tür de cok önemli ama bir kitap hakkinda pek cok insan konuşuyorsa ve eskidikce daha da anlam kazaniyorsa kesinlikle türe bakmadan okumak lazim diyenlerdenim.Cok tesekkurler
George Orwell listeme aldimcan sıkıntısına bire bir. çünkü bir olay örgüsü var ve çok güzel mesajlar içeriyor. sürükleyici. diğer önerdiklerim biraz sıkıcı gelebilir
Onlari okumadim.Tarz olarak Fi çi pi ye benziyor mu?Fi ,Çi ve Pi üçlemesini okumuştum o yazarin sadece.Evet güzeldi ve altı çizilesi cok cümle vardi gercekten
Knut Hamsun açlik cok duydum okumadim.Kafka milena ya mektuplar ve dönüşüm okudum harikuladeydi.Stefan Zweig ve Saramago yazarlarin türleri nasıl?Knut Hamsun-Açlık
Kafka'nın tüm kitapları
Stefan Zweig'ın tüm kitapları
Saramago'nun tüm kitapları
Kime ait?Ben de kesinlikle Ahlaki zeka tavsiye ediyorum kitap yeni çıkmış sanırım. Günlük hayattaki davranışlarla daha iyi insan olmaya yönlendiriyor. Okurken çok yerde “yaa evet hiç farketmemişim.” Dedim. Farkındalığın arttı. Bu arada çok da kişisel gelişim kitabı gibi değildi.
Aslinda türden çok yazara daha cok önem veriyorum sanirim ben..Zülfü livaneli,Sabahattin Ali,Dostoyevski en en favori yazarlarim tabi ki tüm kitaplarini okudum ,okuyorum ama bir kitabi okudugumda ve bittiginde o kitap icin işte bu diyebilmek istiyorum.Örnegin ,bilim kurgu,salt aşk romanı sevmem.Agatha christie yi cok zeki buldugum ve analiz yetenegimi yükselttigi icin okudum cok romanini da mesela.Ucurtma avcisinin yazarinin kitaplari da 10 numaradir benim icin.Elif Şafak tarzini da severim.En son ece temelkuran Düğümlere üfleyen kadinlar okudum.Cok iyiydi.Bittiğinde bir kitap beni ne kadar yolculuga çıkarmışsa içsel dünyamda o kadar cok seviyorum o kitabi.Bugün ilber ortayli ,bu hayat böyle gecer mi almayi düşünüyorum.Belli bir türüm yok.Bana kattığı şeyler olan kitapları seviyorum.Dümdüz bir aşk romani okumam mesela..Umarım doğru ifade edebilmişimdir.Ne tür kitap seversin? Ona gore cevap vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?