Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda tuzla pişirme yontemidir..Bundan sonra bu Yöntem ile adamları yok etmek lazım.
Kokusuz dertsiz.
Teşekkürler Millan.
Peki tuzlayayım da kokma derler ya, bu Yöntem hakkında ne düşünüyorsun?
Çok teşekkürler işime yarayacak gibi bu durum.Oda tuzla pişirme yontemidir..
Pişen et kokmaz hesabı..uygundur alternatif olarak kullanılabilir..
kendimi Sherlock Holmes edasında konuya attım ki konu buzdolabıymış.![]()
Sormussunuz cevap vereyim Hayır görmedim.Yahu hiç pikniğe gittiğinizde falan kırda ölmüş hayvana denk gelmediniz? Bahçenizde kirpi vs ölüsü olmadı mı hiç? Konu sahibinin morga gidip ceset koklayacak hali yok genel bir deyimdir yani bu "pöff biri mi ölmüş ne biçim koku bu?" diye.
Bu arada zanlı kıymaymış ama patateslere de bi bak derim. Ovvv çürük patates çok feci. Çürük patates çok fena.
hanımlar tiksindirici bir derdim var.. Dört beş gün evde yoktum. Buzlugun kapısını açık unutmuşuz aceleyle evden çıkarken. Buzlukta da kıyma rt filan vardı. Onlar erimişler. Buzdolabının neresine girdiyse artık sular , buzdolabı ve mutfağım ceset kokuyu resmen buzdolabının içini temizledim ,çekip altını temizledim ama koku geçmedi.. Aranızda benzer durum başına gelen var mı? Bu iğrenç koku geçmiyor hala![]()
Başlığı okuyunca biri cinayet işleyip sizin buzluğa sakladı sandımhanımlar tiksindirici bir derdim var.. Dört beş gün evde yoktum. Buzlugun kapısını açık unutmuşuz aceleyle evden çıkarken. Buzlukta da kıyma rt filan vardı. Onlar erimişler. Buzdolabının neresine girdiyse artık sular , buzdolabı ve mutfağım ceset kokuyu resmen buzdolabının içini temizledim ,çekip altını temizledim ama koku geçmedi.. Aranızda benzer durum başına gelen var mı? Bu iğrenç koku geçmiyor hala![]()
Dolabın iç borularından Sirkeli karbonatlı sular döküp temizlemezseniz asla çıkmaz o koku. Buzluğun mazgallarından suyu döküp arkasından alın. Tecrübeyle sabithanımlar tiksindirici bir derdim var.. Dört beş gün evde yoktum. Buzlugun kapısını açık unutmuşuz aceleyle evden çıkarken. Buzlukta da kıyma rt filan vardı. Onlar erimişler. Buzdolabının neresine girdiyse artık sular , buzdolabı ve mutfağım ceset kokuyu resmen buzdolabının içini temizledim ,çekip altını temizledim ama koku geçmedi.. Aranızda benzer durum başına gelen var mı? Bu iğrenç koku geçmiyor hala![]()