• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfaktaki ceset kokusu

Başlık çok dehşet olmuş. Müge Anlı vakası olabilir dedim :))
Normalde etin kokusuna dayanamam kokmuş eti düşünemiyorum.. Sirkeyi deneyin bakalım..

Bundan sonra bu Yöntem ile adamları yok etmek lazım.
Kokusuz dertsiz.
Teşekkürler Millan.
Peki tuzlayayım da kokma derler ya, bu Yöntem hakkında ne düşünüyorsun?
Oda tuzla pişirme yontemidir..

Pişen et kokmaz hesabı..uygundur alternatif olarak kullanılabilir..

Mutfağınızda ceset var sandım :KK17: hoş ben korkmazdım cesetten falanda o kokuyu biliyormusunuz nasıl o_O ama et tavuk çok fena kokar iyi bilirim sirkeli su işe yarar diye düşünüyorum bide hep havalandırılması gerek :KK51: olmadı boyayın mutfağı

Bir ay once benim basima geldi. Buzdolabin buzlugundaki kanallara kanli su akmis. Onu servis cagirdik geldi temizledi. Baska turlu mumkun degil gecmez

S i r k e

Emin ol tek etki eden bu sirketi kaseye dök dolaba koy dolabıda sirkeli su ile sil geçiyor o zaman ama bu seferde sirke kokuyor tabi ..

Yahu hiç pikniğe gittiğinizde falan kırda ölmüş hayvana denk gelmediniz? Bahçenizde kirpi vs ölüsü olmadı mı hiç? Konu sahibinin morga gidip ceset koklayacak hali yok genel bir deyimdir yani bu "pöff biri mi ölmüş ne biçim koku bu?" diye.
Bu arada zanlı kıymaymış ama patateslere de bi bak derim. Ovvv çürük patates çok feci. Çürük patates çok fena.

Kaç defa ceset görüp kokusunu aldınız :KK48::KK51: mağazalarda satılaN buzdolabı koku gidericileri var onları alın geçebilir . . .

Dolabın içine demlenmis çayın çöpünu koyun bi tabakla. Saatte bir değiştirin yetkili servisler bunu tavsiye ediyor.

Yahu hiç pikniğe gittiğinizde falan kırda ölmüş hayvana denk gelmediniz? Bahçenizde kirpi vs ölüsü olmadı mı hiç? Konu sahibinin morga gidip ceset koklayacak hali yok genel bir deyimdir yani bu "pöff biri mi ölmüş ne biçim koku bu?" diye.
Bu arada zanlı kıymaymış ama patateslere de bi bak derim. Ovvv çürük patates çok feci. Çürük patates çok fena.
Sormussunuz cevap vereyim Hayır görmedim.

Ben et ve kıymayı buzdolabı poşetlerine koyup elimle iyice ezip, hani kolay çözülsün diye, öyle donduruyorum. Çözdürürken Buzluktan normal dolap kısmına koyduğumda poşetlerden nasıl oluyorsa kan akıyor. O poşetler nasıl deliniyor hiç anlamıyorum. Bazen altına tabak koymayı unuturdum cama iz şeklinde kan akardı. Sildikten sonra O koku karbonat da koysam ne yaparsam yapayım uzun süre geçmezdi. Valla çok zor. Ben artık unutmuyorum mutlaka altına tabak koyuyorum. Başka türlü çekilir gibi değil.
Acaba dolabın fişini çekip boşaltıp bir süre kapağı açık kalsa daha kolay geçer diye düşünüyorum.

hanımlar tiksindirici bir derdim var.. Dört beş gün evde yoktum. Buzlugun kapısını açık unutmuşuz aceleyle evden çıkarken. Buzlukta da kıyma rt filan vardı. Onlar erimişler. Buzdolabının neresine girdiyse artık sular , buzdolabı ve mutfağım ceset kokuyu resmen buzdolabının içini temizledim ,çekip altını temizledim ama koku geçmedi.. Aranızda benzer durum başına gelen var mı? Bu iğrenç koku geçmiyor hala :KK43:

O kokuyu benden iyi kimse bilemez inan Gecen sene kurbanda kurbani kestik eve geldik gecesi hepsni yerlestrdik ama daha dinlenmemisti et ertesi gun sabah erkenden sehir disina ciktik 3 4 gun evde degildk eve bi geldik mutfakda ölü gibi kokuyor resmen.
Acaba faremi grdi öldu dedik dolaba bakiyoruz temizliyorz yok yok koku gecmiyor en son buzdolabini bi cektik arkasinda bi legen gbi bi yer var borudan oraya akmis bütün kan nasil kokuyor esim cikardi onu temizle temizle borularin icine varasiya canimiz cikti sonra gtti o koku.
Gecende yine oldu elektirik gtmis bi parca et vardi dolapta bi koku var ama ben tahmn etmedim yinw bi baktik elektirk gtmisti o erimis suyu akmis yine arkaya temizledik.
Yani buzdolabinn markasi modeli ne blmyrm cnm ama benmkisi bosh genelde aynidir herlade arkasini cekip bi bakin oraya akiyor kan ..

bir arkadaşım bu koku sebebiyle taşınmak zorunda kalmıştı. umarım geçer. ama verdiğiniz ara çok uzun olmadığı için daha kolay atlatılrmış gibi geliyor bana.

hanımlar tiksindirici bir derdim var.. Dört beş gün evde yoktum. Buzlugun kapısını açık unutmuşuz aceleyle evden çıkarken. Buzlukta da kıyma rt filan vardı. Onlar erimişler. Buzdolabının neresine girdiyse artık sular , buzdolabı ve mutfağım ceset kokuyu resmen buzdolabının içini temizledim ,çekip altını temizledim ama koku geçmedi.. Aranızda benzer durum başına gelen var mı? Bu iğrenç koku geçmiyor hala :KK43:
Başlığı okuyunca biri cinayet işleyip sizin buzluğa sakladı sandım:KK17:

aynı durumu yaşadık, buzdolabının lastiklerini değiştirmemizi tavsiye ettilyetkili servis, değiştirdim, koku büyük oranda geçti zira denilene göre çözülen etten sızan su defalarca silinse bile lastikler arasında kalıyor.

Dolabın iç borularından Sirkeli karbonatlı sular döküp temizlemezseniz asla çıkmaz o koku. Buzluğun mazgallarından suyu döküp arkasından alın. Tecrübeyle sabit ;)

Back