Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazi dolaplarin arkasinda su biriken bir kap var bi kontrol edin.hanımlar tiksindirici bir derdim var.. Dört beş gün evde yoktum. Buzlugun kapısını açık unutmuşuz aceleyle evden çıkarken. Buzlukta da kıyma rt filan vardı. Onlar erimişler. Buzdolabının neresine girdiyse artık sular , buzdolabı ve mutfağım ceset kokuyu resmen buzdolabının içini temizledim ,çekip altını temizledim ama koku geçmedi.. Aranızda benzer durum başına gelen var mı? Bu iğrenç koku geçmiyor hala![]()
2 ay mı? Sonra ne yaptınız o dolabı?ben de yaz tatiline giderken buzdolabında tavuk unutmuştum tammmmm 2 ay :)
ceset nasıl kokar eve girdiğim an anladım
Bende fare ölmüş zannettim.Basligi okuyunca mutfaktan ceset cikti sandim![]()
Mutfaktaki koku psikolojik olarak yerleşmiş de olabilir size.
Aynı şey benim de başıma geldi. Buzdolabındaki kokudan uzun süre kurtulamamıştım.
Süt kahve vs işe yaramıyor. Tek ilacı kömür.
Buzdolabına bir tabak kömür bırakın, bütün kokuyu emecektir kısa sürede.
Doğru buzdolabından zor çıkıyor. Ben mutfak genelinde varsa diye söyledim. Yoksa o kapak her açıldığında çarpar insanın yüzüne.psikolojik olacagını sanmam. buzdolabının içi plastik tarzı bir maddeden yapılıyor. plastikte gòzenekler vardır..bu gòzenekler kokuyu emer. kötü kokunun geçmemesinin nedeni de budur. kòmür fikrinizde hem fikirim.
Bundan sonra bu Yöntem ile adamları yok etmek lazım.Ben cesetleri bol çamaşır suyuyla yıkayıp aralarına lavanta taneleri serpip öyle istifliyorum hiç koku neym yapmıyorlar..