Mutfaktaki ceset kokusu

Daha çok yeni bizim de başımıza geldi. Biraz temizledik hatta arkasını bile açtık ama sonra o koku gitmedi. Servisi aradık bir iki bi şey yapmamızı söylediler sonra servis gelip kokusunun gitmesi için bi uygulama yapıyo ve tabi her yerinide temizliyolar.. En kısa zamanda servisi arayın

Konu sahibi ilgi ceksin diye mi yazdi bilmem ama insanoglu ceset kokusunu tanirmis ve diger kokular gibi burnun alismasi soz konusu olmazmis.
Ben basligi okuyunca tuglerim diken diken oldu heralde biri dalga geciyo diye dusundum hehe

Bazi dolaplarin arkasinda su biriken bir kap var bi kontrol edin.

başlığı görünce inanılmaz heyecanlandım panik içinde girdim bir baktım dolapmış
canım evi sürekli havalandır kaliteli temizlik maddeleri ile sürekli sil bir süre sonra koku gider zaten

Şimdi bozulmuş et kokusu desen anlarım da ceset kokusu nedir yani...
Ölmüş ve beklemiş kedi ve fare kokusunu biliyorum sadece ceset kokusuna dair. Pis yani.

Mutfaktaki koku psikolojik olarak yerleşmiş de olabilir size.
Aynı şey benim de başıma geldi. Buzdolabındaki kokudan uzun süre kurtulamamıştım.
Süt kahve vs işe yaramıyor. Tek ilacı kömür.
Buzdolabına bir tabak kömür bırakın, bütün kokuyu emecektir kısa sürede.

Asla çamaşır suyu kullanmayın sakın. icindeki gözenekleri camasır suyu kokutursunuz bu sefer. Bir arkadaş naftalin demiş naftalin mi kaldı yahu...buzluga mangal kömürlerinden koyun, diger yerlerede koyabilirsiniz. 1 gece kalsın öyle. koyuyu çeksin diye yetkili servisler önerir bunu bilin istedim. Bol bol karbonatla silin. içinize sinmezse yetkili servisi arayip ne yapacagınızı sorun.

Son düzenleme:

psikolojik olacagını sanmam. buzdolabının içi plastik tarzı bir maddeden yapılıyor. plastikte gòzenekler vardır..bu gòzenekler kokuyu emer. kötü kokunun geçmemesinin nedeni de budur. kòmür fikrinizde hem fikirim.

Doğru buzdolabından zor çıkıyor. Ben mutfak genelinde varsa diye söyledim. Yoksa o kapak her açıldığında çarpar insanın yüzüne.
Bir dönem kaldığım evde soba zehirlenmesinden son anda kurtuldum.
Duman kokusunu çıkarmak için çeşit çeşit deterjanla silmiştim her yeri. Her gelene de soruyordum kokuyor mu diye. Çünkü ben hep alıyordum. :) Şimdi bile o deterjanları kullanamam, bence lavanta değil is kokuyorlar :))

Biz tatildeyken bir kere olmustu ayni sey. Inanilmaz pis kokuyordu, temizledik hala koku geliyordu. Aylar sonra koku azalmisti ama yine vardi biraz. Sonra dondurucu bozuldu yenisini aldik.

o eriyen kıymaların Suları kanları dondurucunun deliklerine dolmuştur
Temizlemeniz gerekli bunun içinde servis çağırmanız lazım
Yoksa kolay kolay gitmez o koku
Çok fazla değilse 4-5 poşet çayını ıslatıp bir kabın içine koyup dolabın içine koyun birazda olsa işe yarıyor

Dolabın arkasında su biriken bir kutucuk varmı bir bakın derim,şayet varsa onu temizlemeden geçmeyecektir koku. Arkadaşımın başına geldi bir benzeri,servis yönlendirmesi ile temizlediler.

Ben cesetleri bol çamaşır suyuyla yıkayıp aralarına lavanta taneleri serpip öyle istifliyorum hiç koku neym yapmıyorlar..
Bundan sonra bu Yöntem ile adamları yok etmek lazım.
Kokusuz dertsiz.
Teşekkürler Millan.
Peki tuzlayayım da kokma derler ya, bu Yöntem hakkında ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…