• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfakta halı seçimi

cicilimelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
13
0
86
39
Denizli
arkadaşlar mutfağıma yeni bir halı almaya düşünüğyorum.sizce mutfağıma nasıl bir halı alayım? bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Kesinlikle yün olmayan halılardan almalısınız ama bence de en güzeli kilim, sonuçta halının üzerine birşeyler dökülme olasılığı en yüksek yer mutfak :)

Bencede bildiğimiz halılardan almayın. mutfak perdenizle veya dolaplarınızın renginden bulunan tonları içeren, makinede yıkanabilecek türde bir şey alın.kilim olabilir.birde koyunluda görmüştüm rulo halinde istediğiniz genişlikte ve boyda kestirebileceğiniz ince ve kaymayan paspas tarzı vardı.hatta kullanan yakınlarım var.makinede de yıkanabiliyormuş.çok memnunlar.

bimde satılıyodu bir ara.uzun bir yolluk aldım ben pastel reklerde.sarı yeşil mavi ve çift tarflı kullanılama uygun onlardan almıştım.mutfağımda uzun ince zaten.atıyorum kirleniyo haliyle .mutfak en çok kullanılan yerdir bizde.atıyorum makinaya misler gibi yıkıyorum.en pratiği kilim tarzı bişiy bence.

benim mutfagimda canimannemin gondermis oldugu kilim var,o kadar rahatki,kirlendikce at makinaya yika,,,yerimseniben

arkadaşlar mutfağıma yeni bir halı almaya düşünüğyorum.sizce mutfağıma nasıl bir halı alayım? bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

sv500017.jpg

elinden gelıyorsa böyle birşy de yapabilrisin canım...

Markasını falan ne alırsan al canım kesinlikle kırmızı ,bordo ağırlıklı almamanı öneriyorum.
Çünkü üzerine ne düşerse belli oluyor , üstelik iki tane ,mutfağım büyük olduğu için çift almıştım.
Benim bu renk var illallah ettim ,en kısa zamanda değiştirmek istiyorum.

ya arkadaşlar 2 aya kadar evlenicem. Çeyiz adına hiç bir seyim yok. Kararımız cok ani oldu. bu halı gibi evime koyabileceğim yaratıcı fikirlere ihtiyacım var. Halı perde örtüler.. Lütfen yardım

dinar1y.png

biz dha yenı aldık bunun aynısınn kaymaz yolluğunu dinarsu dan...böyle yün değil tabiki çok hoş duruyor annem sermeye kıyamadığından bayramda sereriz dedi çok hoş bişrey tavsıye ederim kirde götürür hem...

Back
X