- 29 Kasım 2022
- 34
- 8
- 16
- 33
- Konu Sahibi sophieee123
-
Tüm paketli gıdalara dahi bakın bizdede aynısı olmuştu.Nohut paketinden ciktiKonuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açıyorum. Yanlış yere açtıysam taşınabilir
kızlar delirmek üzereyim. bu kurtları mutfak musluğumun üstündeki dolabın alt kısmında gördüm ilk kez. umursamadım, çünkü 10-15 dk önce yeşillik yıkamıştım. ordan geçti herhalde dedim.
1 hafta sonra falan yine gördüm, bu sefer şaşırdım. çünkü o gün hiç mutfağ girmemiştim.
Az önce de koridorda duvar köşesinde gördüm. delircem
Yüksek girişte yaşıyoruz yanımızda inşaat var alakası var mı bilmiyorum lütfen bi fikir verin
Erzakları kontrol edin bişeyler kurtlanmış.Konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açıyorum. Yanlış yere açtıysam taşınabilir
kızlar delirmek üzereyim. bu kurtları mutfak musluğumun üstündeki dolabın alt kısmında gördüm ilk kez. umursamadım, çünkü 10-15 dk önce yeşillik yıkamıştım. ordan geçti herhalde dedim.
1 hafta sonra falan yine gördüm, bu sefer şaşırdım. çünkü o gün hiç mutfağ girmemiştim.
Yüksek girişte yaşıyoruz yanımızda inşaat var alakası var mı bilmiyorum lütfen bi fikir verin
Ay hem uzuldum hem icim kalktiYok bunlar dışardan değil evde bişeyden olmuş. Benim bi kere oldu allahim kurt yürümüş gidiyor kileri indirdim herseye baktım hicbiseyde yoktu sonra birde ne göreyim kv dem petekli bal vermişti plastik bir kaptaydi allahim kurt kaynamış o petek cikanlarda evi turluyordu. Ağlaya ağlaya temizledim şükür olmadi daha
Birde oğlum birinci sınıfa gidiyordu canlı derslerin olduğu zaman her ders yanında duruyordum tabi temizlerken girmedim o gün birde ramazandi her teneffüs yanıma gelip, bir tenefüs öğretmenime annem kurt temizliyor diyeyim mi diyordu,bir tenefüs babanneme kizma o da böyle olsun istemezdi diyordu.Aklımda onda kalıyordu derse ,diyecek diye ona demedi ama babaannesiyle ilk konuşmasında bidaha kurtlu bal getirme,annem sana kizmadi demişti. Bunlara gülüyorum o gün ağlasamdaAy hem uzuldum hem icim kalkti
Bazı sinek türleri var onlarda böyle kurt bırakabiliyor havalar soğudu ya içeri ye dadanmis olabilirKonuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açıyorum. Yanlış yere açtıysam taşınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?