- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
-
- Konu Sahibi acembuselik
Tupu canimfırını mı sığdıramadınız tüpü mü sığdıramadınız?
Boyle canim iste resim yukledim tupu dolaba koymak lazim ama cekmeceye denk geliyoFırının bir tarafı duvara bir tarafı cekmeceli kısma mı denk geliyor anlamadım
Evet balkona cikiyo benim aklima da o geldi ama kisin falan sorun olur mu tupe bisi olur mu daha once hic tup kullanmadim da bilmiyorum o yuzden tesekkur ederim cevap icinyakında balkon varsa küçük bir delik açıp dedantörün hortumunu uzatarak dışarı koyabilirsiniz. ya da uygun yere kadar biraz uzatın.
Balkonda kışın kesinlikle donar boşuna balkona koyma mecbur firinin on kısmına koyacaksin başka bi şekilde olmaz veya hortumu çekmeceler in iç kismindan bir çekmeceden veya arkasindan oluyorsa arkasindan delik açıp tabi o çekmeceyi kullanmayacaksin acamayacaksin hortumu lavabonun öldugu yere karar tüpün hortumu gelecek lavabonun altındaki dolaba koyacaksinEvet balkona cikiyo benim aklima da o geldi ama kisin falan sorun olur mu tupe bisi olur mu daha once hic tup kullanmadim da bilmiyorum o yuzden tesekkur ederim cevap icin
Balkonda kışın kesinlikle donar boşuna balkona koyma mecbur firinin on kısmına koyacaksin başka bi şekilde olmaz veya hortumu çekmeceler in iç kismindan bir çekmeceden veya arkasindan oluyorsa arkasindan delik açıp tabi o çekmeceyi kullanmayacaksin acamayacaksin hortumu lavabonun öldugu yere karar tüpün hortumu gelecek lavabonun altındaki dolaba koyacaksin
Anladım canım doğu illerinde evler genelde böyle biz tüpün hortumunu uzun almıştık lavabonun altına yerleştirmiştik ama dolap sağlam mı sizce bizimkinde biraz çökme olmuştuBoyle canim iste resim yukledim tupu dolaba koymak lazim ama cekmeceye denk geliyo
mecbur ya dışarda duracak tüp ya da çekmeceliğin arka tarafından geçecek şekilde delik açılcak uzatma ile tüp sağ taraftaki dolaba çekilecek başka yolu yoktur..gölü görüyor mu bari ön etaplardan tutaydınız keşke :))Kizlar konuyu nereye acavagimu bilemedigim icin buraya yaziyorum bizim vana tayinimiz cikti van edremit tokiden ev tuttuk bina merkezi sistem ocak icin tup kullaniliyo. Benim ocagim alti firinli olanlardan iste yanda dolaba koyarim dedim ama tuttugumuz evde ocak yerinin yani cekmecelik ev zaten 80 mt falan mutfak kucucuk ev icime cok sindi ama tupu nasil yapicaz bi yol gosterebilir misiniz
Kışın soğukta gaz büzüşür yani tüpünüz çabuk biter.Yani bitmezde gaz büzüştüğü için daha kısa süre kullanırsınız.Evet balkona cikiyo benim aklima da o geldi ama kisin falan sorun olur mu tupe bisi olur mu daha once hic tup kullanmadim da bilmiyorum o yuzden tesekkur ederim cevap icin
Evet balkona cikiyo benim aklima da o geldi ama kisin falan sorun olur mu tupe bisi olur mu daha once hic tup kullanmadim da bilmiyorum o yuzden tesekkur ederim cevap icin
Gaz dönmez canım. Balkon en mantıklısi. Hem daha güvenilir. Komşularına sor farklı çözümler bulabilirsin.Dogru o da bi de vandan bahsediyoruz kesin problem olur soguk tup donma yapiyosa. Bu da mantikli denicez bakalim tesekkur ederim
mecbur ya dışarda duracak tüp ya da çekmeceliğin arka tarafından geçecek şekilde delik açılcak uzatma ile tüp sağ taraftaki dolaba çekilecek başka yolu yoktur..gölü görüyor mu bari ön etaplardan tutaydınız keşke :))