Mutfak tupu

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
Kizlar konuyu nereye acavagimu bilemedigim icin buraya yaziyorum bizim vana tayinimiz cikti van edremit tokiden ev tuttuk bina merkezi sistem ocak icin tup kullaniliyo. Benim ocagim alti firinli olanlardan iste yanda dolaba koyarim dedim ama tuttugumuz evde ocak yerinin yani cekmecelik ev zaten 80 mt falan mutfak kucucuk ev icime cok sindi ama tupu nasil yapicaz bi yol gosterebilir misiniz

yakında balkon varsa küçük bir delik açıp dedantörün hortumunu uzatarak dışarı koyabilirsiniz. ya da uygun yere kadar biraz uzatın.

yakında balkon varsa küçük bir delik açıp dedantörün hortumunu uzatarak dışarı koyabilirsiniz. ya da uygun yere kadar biraz uzatın.
Evet balkona cikiyo benim aklima da o geldi ama kisin falan sorun olur mu tupe bisi olur mu daha once hic tup kullanmadim da bilmiyorum o yuzden tesekkur ederim cevap icin

Evet balkona cikiyo benim aklima da o geldi ama kisin falan sorun olur mu tupe bisi olur mu daha once hic tup kullanmadim da bilmiyorum o yuzden tesekkur ederim cevap icin
Balkonda kışın kesinlikle donar boşuna balkona koyma mecbur firinin on kısmına koyacaksin başka bi şekilde olmaz veya hortumu çekmeceler in iç kismindan bir çekmeceden veya arkasindan oluyorsa arkasindan delik açıp tabi o çekmeceyi kullanmayacaksin acamayacaksin hortumu lavabonun öldugu yere karar tüpün hortumu gelecek lavabonun altındaki dolaba koyacaksin

Dogru o da bi de vandan bahsediyoruz kesin problem olur soguk tup donma yapiyosa. Bu da mantikli denicez bakalim tesekkur ederim

dolabı delip hortumu çekmecelerin arkasından geçirip lavabonun altına tüpü koyacaksınız. bizimkide birebir aynısı. biz bu şekilde kullanıyoruz. tayininiz hayırlı olsun...

mecbur ya dışarda duracak tüp ya da çekmeceliğin arka tarafından geçecek şekilde delik açılcak uzatma ile tüp sağ taraftaki dolaba çekilecek başka yolu yoktur..gölü görüyor mu bari ön etaplardan tutaydınız keşke :))

İmkanınız var ise elektrikli ocak alın derim ben,zaten küçük bir mutfak,birde tüp girince işin içine,saklama alanınızın büyük kısmı tüp ile dolmuş olacak. Bizim evde merkezi ısıtma ,tüp tercih etmedim bu sebeple elektikli ocak kullanıyorum.

Kışın soğukta gaz büzüşür yani tüpünüz çabuk biter.Yani bitmezde gaz büzüştüğü için daha kısa süre kullanırsınız.

Tam golun karsisinda canim unuttum simdi etebani da 3 mu neydi

O sagdaki alanda eccik daga boşluk kalmiyo mu fotoya baktim da ?
Cekmeceye denk geluyo demissiniz de nasi oluyo anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…