- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
- Konu Sahibi beyazmelek
Merhaba arkadaşlar,bizde sonunda bir ev aldık,aldığımızda temeli yeni atılmıştı şimdi sonlara yaklaştık içinin işçilikleri ile uğraşıyoruz.Pek çok şeye hemen hemen karar verildi gibi,ama bugünlerde kafamı mutfak tezgahı kurcalıyor,hiç aklımda olmayan birşeydi çünkü kesin beyaz yaptıracaktım ama ne malzeme ne de başka bişeyi bu zamana kadar düşünmemiştim.Mutfak dolaplarım beyaz alt dolaplar ise kırmızı,zeminde gri karolar olacak tezgahı beyaz tezgah alnını da yine füme cam mozaik olarak düşünmüştüm.Ama dün müteahhititn anlaştığı mermerciye gittik,renk seçmek için anlaşmamızda granit olacağı yazıyor,ben granit taşıda ilk defa orada gördüm ama neredeyse bütün modelleri kırçıllı gibi,bende hiç sevmem pekçok yerde gördüm artık bıkmıştım hiç aklımdan geçen bişey değildi.Sadece siyahı var,oda çok boğacak mutfağı birde onun için 600 lira fark ödememiz gerekiyor.Çimstone önermiyoruz dedi oradakiler daha yapay olduğu için ama benim istediğim tarz bir tezgah yani beyaz gibi bir tezgahı çimstone da bulabilicem sanırım birtek.Çimstone için de ekstra 1100 lira fark ödememiz gerekiyormuş,banyoyuda ondan yapacaklarmış çimstone seçersek çünkü kalıp halinde gelecekmiş onunda metresi hem banyoya hem mutfağa yetiyormuş,yoksa o parça ellerinde kalıyormuş falan filan.Netten biraz araştırdım kafam daha da karıştı,işin açıkçası çok fazla açılmak istemiyorum maddi olarak,zaten ev borcu olacak,ee bazı mobilyalarımız yenilenecek,ekstralarımızda var bir mutfak tezgahı için de bu kadar vermek istemiyorum grili beyazlı kırçıllı bir renk vardı en uygun o olacak gibi granit seçersem ama bir türlü karar veremedim,içime de sindiremedim.Bilenler bu ürünleri evinde kullananlare varsa hangisini tavsiye edersiniz,ikisininde avantajları dezavantajları nelerdir ya da bunların dışında önerebileceğiniz bir ürün var mı?Mermeritte olmasın dedik başka bişey kaldımı bilmiyorum???