Mutfak Takımı

hseasu

MİRA DENİZ =) KIZIM
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
95
1
96
İstanbul
Merhaba Annemle sürekli konuşuyoruz kızın çeyizinde olması gerektigini soyledigi kullanmasada evi serdiginde yerleştirdiğinizde ilk başta olması gerektigini söyledigi mutfak takımları ( dolap içi peçete vs ) hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar sizden fikir almak istiyorum

ben istemiyorum diyorum annem olsun diyor:)

Son düzenleme:
Çoğu kişi artık önemsemiyor. Ben de önemsemiyorum fakat bazıları o kadar şirinki sanırım ben de sıkılana kadar kullanacağım. Hoşuma gitmeye başladı. Fakat hoşlanmıyorsan sadece çeyizde ev serilince görünecek diye alma bence. Başkalarının görmesinden çok senin ne istediğin önemli

ben pek önemsemiyorum aslında hosuma giden bir mutfak takımıda olmadı açıkcası ne bileyim ilgine teşekkürler

benimde annem senin gibi illede olmalı diye düşünüyor . Bende istemiyorum ama zaten mutfağım nasıl olcak onu bilmeden kalkıp almam

annem boyama yapmıştı bana hem de beyaz :44: ama maalesef kullanışlı olmuyorlar hiç, ben şu anda kullanmıyorum bile mutfakta süse ne gerek var eksikliği belli bile olmuyor ama anneni kırmamak adına uygun bir şeyler aladabilirsin

bakıcam canım uygunda pek yok=) ama annemide kırmak istemiyorum :26:

canım tabı kı onemlı olan senın fıkrın bende kendı ellerımle ormustum hem de ıkı takım sımdı onları kumas pecetelere pıko sanırım yaptıracağız beyaz kumas ıstıyorum temızlemesı kolay olsun dıye bence cok sırın duruyorlar zaten okadar da cok parca ormedım sadece gorunecek yerlere koyacağım dantelı bende sevmıyorum ewde mutfak dolabımdan sarkan bır pecete ucu rahatsızlık verıcı oralara koymayacağım mesela . Sadece fıkır paylaşmak ıstedım dedığım gıbı onemlı olan senın tarzın ve fıkrın

canım tabı kı onemlı olan senın fıkrın bende kendı ellerımle ormustum hem de ıkı takım sımdı onları kumas pecetelere pıko sanırım yaptıracağız beyaz kumas ıstıyorum temızlemesı kolay olsun dıye bence cok sırın duruyorlar zaten okadar da cok parca ormedım sadece gorunecek yerlere koyacağım dantelı bende sevmıyorum ewde mutfak dolabımdan sarkan bır pecete ucu rahatsızlık verıcı oralara koymayacağım mesela . Sadece fıkır paylaşmak ıstedım dedığım gıbı onemlı olan senın tarzın ve fıkrın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…