Mutfak tadilati fiyatlarindan haberdar olan var mi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
kizlar bodrum kattaki gelin evimi bir cogunuz gormussunuzdur.evimi cok seviyordum ama kismet oldu borcu erken bitti satalim baska alalim dedik filan simdi evimi degistiriyorum.

Ev sifir ama mutfaginda dolap sayisi az o yuzden biraz degisiklik yapmam lazim bir kac dolap filan ekletmem gerekiyor ancak cok fazla da masraf edemem. Yakin zamanda mutfak yenileyen oldumu icinizde? Fiyatlar hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Hayırlı uğurlu olsun canım.evini biliyorum çok da güzeldi ama eminim yeni evini de çok çok güzel döşersin ve bizlerde goruruz.

Fiyatlar hakkında bilgim yok hayırlı olsun demek istedim

Hayırlı uğurlu olsun canım.evini biliyorum çok da güzeldi ama eminim yeni evini de çok çok güzel döşersin ve bizlerde goruruz.

Fiyatlar hakkında bilgim yok hayırlı olsun demek istedim
Sagol canim:) tasinmam biraz zaman alacak ama mutlaka yeni evimi de paylasirim burda. Dekorasyona cooook musait bir ev tam benlik:)

Sagol canim:) tasinmam biraz zaman alacak ama mutlaka yeni evimi de paylasirim burda. Dekorasyona cooook musait bir ev tam benlik:)

Çok sevindim canim. Gerçi sen musait olmayan bir evi bile gayet musait yapıyorsun o da ayrı :KK66:

İnşaallah çok az maliyetle hayalindeki evi yaparsın canım, bodrum kattan çıktığına da sevindim inan gerçi sen bodrum katın o boguculugunu yok etmistin ..

Çok sevindim canim. Gerçi sen musait olmayan bir evi bile gayet musait yapıyorsun o da ayrı :KK66:

İnşaallah çok az maliyetle hayalindeki evi yaparsın canım, bodrum kattan çıktığına da sevindim inan gerçi sen bodrum katın o boguculugunu yok etmistin ..
Aslinda evimi cok ama cok seviyordum ve uzun yillsr cikmayi dusunmuyordum. Ama bu yaz hamile kaldim hic beklemedigim halde ve eve bebekle birlikte sigmak cok zorlayacakti evi satisa cikarttik, sonra bebegimi kaybettim ama bu vesileyle bebek istedigimi fark ettim. Ve madem bu eve onunla sigmayacagiz o zaman degistirmeye bakalim dedik, sattik cok sukur simdi yeni bir yer aldik kismet oldu. Bakalim orada beni neler bekliyor:)

Tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin. İnsallah allah en guzellerini herkese nasip etsin

Aslinda evimi cok ama cok seviyordum ve uzun yillsr cikmayi dusunmuyordum. Ama bu yaz hamile kaldim hic beklemedigim halde ve eve bebekle birlikte sigmak cok zorlayacakti evi satisa cikarttik, sonra bebegimi kaybettim ama bu vesileyle bebek istedigimi fark ettim. Ve madem bu eve onunla sigmayacagiz o zaman degistirmeye bakalim dedik, sattik cok sukur simdi yeni bir yer aldik kismet oldu. Bakalim orada beni neler bekliyor:)

Tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin. İnsallah allah en guzellerini herkese nasip etsin

Rabbim en kısa ve hayırlı vakitte nasıl etsin inşaallah misler gibi evladını kucağına al bende yeni evimw geçince hamile kaldım :KK66: bodrum kat bir ev aldık seki ay oturduk orda aynı sebeplerden bizde erken odedik çok sukur kızım 37 günlüktü bir başka ev aldık bodrum katı satıp

Yanı hamilelik ve kızım çok bereketli geldi 4.5 yıllık evliyim üçüncü evim tanı kiraya evlendim 1.5 yıl kıradan sonra bodrum katı almıştık Yenibosna daydı yapamadık orada çok ust üste.

Yeni eve bebisle girin inşaallah canım su mübarek aksamda

Rabbim en kısa ve hayırlı vakitte nasıl etsin inşaallah misler gibi evladını kucağına al bende yeni evimw geçince hamile kaldım :KK66: bodrum kat bir ev aldık seki ay oturduk orda aynı sebeplerden bizde erken odedik çok sukur kızım 37 günlüktü bir başka ev aldık bodrum katı satıp

Yanı hamilelik ve kızım çok bereketli geldi 4.5 yıllık evliyim üçüncü evim tanı kiraya evlendim 1.5 yıl kıradan sonra bodrum katı almıştık Yenibosna daydı yapamadık orada çok ust üste.

Yeni eve bebisle girin inşaallah canım su mübarek aksamda
Canim benim sagolasin. Ben ev uguruna cok inanirim, subat sonu gibi cikicam evime kismetse,allah yeni evde bebegimi nasip eder insallah bir an once,ne mutlu sen bebegini almissin kucagina evini duzenini de kurmussun darisi basima artik:)

ikea gibi yerlerden yaptırırsan belki maliyet düşebilir.
yinede 3-4 dolaba işcilik vs 2 bin tutar.
bu aralar bende araştırıyorum :)
bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inş canım.

ikea gibi yerlerden yaptırırsan belki maliyet düşebilir.
yinede 3-4 dolaba işcilik vs 2 bin tutar.
bu aralar bende araştırıyorum :)
bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inş canım.
İkeanin mutfaklarina bayiliyorum aslinda ama ev sifir mutfagindaki dolaplar yetersiz ilave yaptirmam gerekiyor ikeaya gidemem o yuzden sifir mutfagi komple kiramam ilave yaptiracaklarim da tekir bekir olur o zaman.

2 bin bisey degil de 5-10 bin cikarirlarmi diye dusunuyorum

Kesinlikle küçük odalarda bile ne güzellikler yapmıştı yeni evi çok merak ediyorum.Eminim çok güzel olacak:KK39:

Sıfır ev olunca müteahhit firmadan markayi imalatciyi ogrenseniz oradan ekstra dolap alırsınız.. Mutfak büyük mu nasıl bilmiyorum ama çok tutacağıni sanmam..

yeni eviniz hayırlı olsun.Allah yeni eve yeni bebek nasip etsin.eğer kırım döküm işi olmayacaksa ve dolaplar tümden değişecekse 4 yada 5 bin tutabilir.tabi malzemenin kalitesi ve dolap azlığına göre daha ucuz da tutabilir.hayırlı olsun şimdiden

X