Mutfak salon

DXIXLHAN SXIXMAY

prensesım dogum gunu
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
691
1
296
İstanbul
kızlar sızen bır rıcam olacak ben salonumun duvarını kırdırıp mutfak salon bırlestırmek ıstıyorum sıyah kırmızı beyaz renlerde genel dusuncem acep soyle guzle modellerı olan varmı ellerınde eklersenız sevınırım:teytey:

iyi düşündün mü canım,ben pek tavsiye etmem,mutfakta pişen yemeğin kokosu ,buharı ,yağı,temizlik derdi........bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi,yinede sen bilirsin

benim evim öle mutfak+oturduğumuz oda çok da rahat mesela bi misafirin geldiğinde 2 arada gezinmiyorsun onlarla birlikte oluyorsun daha sıcak bi ortam oluyor öle düşünüldüğü kadarda yemek kokusu vs olmuyor zaten ev sürekli havalandırılıyor ve yemek yaparken aspiratör açılıyor tavsiye ederimben çok memnunum ....

Ben de 2 yıl önce birleştirdim oturma odası ile mutfağı. Çok güzel ve kullanışlı oldu. Yalnız tabii ki her zaman düzenli tutmak gerekiyo. Öyle yemek kokusu fln kalmıyo camı açıp havalandırıyorum ve yemek pişerken aspiratörü çalıştırıyorum. Eşim oda kısmında oturuken ben bulaşıkları makinaya koyıyorum mesela. Hem de arada konuşabiliyoruz. Ksacası ben çok memnunum. Ama çok fazla kızartma yapmadım doğrusu. Tavsiye ederim.:1rolleyes:

Resim çekebilirsem eklerim.

canım benimde mutfağım salonla değil ama yanındaki oda ile birleşik

ben çok memenunum bi arkadaş falan geldiğinde hem işimi yapıyorum hemde sohbet ediyoruz espiratörü açınca öle koku da rahatsız etmiyor .. kışında sıcacık oluyo bütün kış çıkmıyorum orda oturuyorum ayrıca diğer odalarda hiç batmıyor böyle olunca ..

benimde oturma odam ve mutfağım birleşik ben çok memnunum. eğer kaliteli ve yemek kokularını sızdırmayan bir aspiratör vs. varsa hiç dert olmuyor. bende başda kırmızı döşeyecektim ama arkadaşlar kırmızının agresif bir renk olduğunu söyleyince yeşilde karar kıldım ve çok iyi yaptım hihoyyyt

arkadaşım iyi düşün derim,ben kullandım,kullanışı zahmetli.mesela normalde misafirin geldi mutfağın dağınık çekersin kapıyı olur biter,ama bunda her zaman düzen şart.yemek kokuları dağılıyo,eşyalarına perdelerine sinecek oda zor ,yinede tabiki karar senin.

benim mutfak ve oturma odası açık... ayrıcada salonum olduğu için sorun yaşamıyorum..ama oturma odası ve mutfak bir olması çok rahat ...kullanışlı tavsiye ederim.yarın fotoda ekleyebilirm...

dilhann benim oturma odam ayrı senin de ayrı bir oturma odan varsa yaptırr ama yoksa ilayda arkadaşınn yazdıklarına katılıyorumm

bidaha eve gecersem oyle olmasini cok isterim.....cunku cok hevesim var oyle evlere....ne biliyim mesela ben yemek yaparken cocugumda masada oturup kitap okusun,,,esim yanimda olsun hem yemek yapiyim hem muhabbet edelim...............cok guzel bence.......:1rolleyes:

canım kesinlikle kır dok acık mutfak yap cok rahat oluyor
artık davlumbazlar var yemek kokusunu falan sorun etme
bizim evde duvar falan kırmadık
salonumuz buyuktu salona mutfak yaptırdık ve böylece 3+1 evden 4+1 yaptıkkaydirigubbakcemile3
fikir benimdi tabiki, babamlar da uyguladılar sırnaşık şey
resimleri ekleyim fikir olsun sana yerimseniben

burası mutfak kısmı

burası da oturma kısmı

ev de dagınık cıkmıs valla kusura bakmayın kız olayım da toplayayım-tatlicadiarzu-:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…