• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak salon

duvar yıktırmak için herhangi br yerden izin almak gerekmiyormu

yani apartmanda böyle bir şeye izin veriliyormu şahsen ben kimsenin bu kadar tadilat yapmasını güvenlik açısından olumlu bakmam. hatta sorun bile çıkartabilirim.

duvar yıktırmak için herhangi br yerden izin almak gerekmiyormu

yani apartmanda böyle bir şeye izin veriliyormu şahsen ben kimsenin bu kadar tadilat yapmasını güvenlik açısından olumlu bakmam. hatta sorun bile çıkartabilirim.

biz de ev aldığımızda bayağı bir tadilat yapmıştık.mutfağın yerini değiştirmiş,girişe geniş bir hol yapmıştık.tabi bunun için duvarlar da kırıldı.kırdığımız gün üst kat komşusu bizi belediyeye şikayet etmiş :kolonları kırıyorlar diye!!!! ya be oturacağım evin kolonunu neden kırayım :oklava::jeyyar: sonra tabi biri gelip evi mühürledi.eşim cinnet geçirmek üzere..bir de benim doğum yapmama 1 ay kalmış.üstelik kayınpederim de hastanede yatıyor..kafamçokkarıştı neyse sonra belediyeye gidildi.izin alındı mühür söküldü.tadilata devam edildi..bize o zaman söylenen kolon ve kirişlere dokunulmadığı takdirde bir zararının olmayacağı idi...aksine duvar sayısının azaltılması binaya binen yükü de azaltıyormuş ama ne kadar doğrudur bilmiyorum

çok rahat edeceğinden emin olabilirsin özellikle kışın gerçi sobalı ev değilse farketmez ama misafirin geldiğinde çok iyi oluyor benim evimde bu tarzdı ve orda ettiğim rahatı hiç bir evimde edemedim...

arkadaşlarrr bende resimm eklemiştimm sizceee iyi olmamış mıı ben bi arkadaştan iyi yorum almadım daa siz ne diyceksinizz merak ettimm çok muu kötüüüüü

malesef bende arkadaşa katılıyom,zaten pek sıcak bakmasamda,oturma odasını bi nebze anlayabiliyorum ama,yatak hiç olmamış canım,ama sen rahat ediyorsan bize laf düşmez,mutluluk huzur olsun,gerisi boş

evet saolun ama bekarlık odam onu da almak istedim napıyımm yatağmı nereye koyumm bi süre kalması lazım daha sonra bişey düşünücez mersii yorumlar için

valla annemlerin de mutfakla solanlari bir bir ara gittigimde resim ceker koyarim.mutfakla solanu sadece servis etmek icin yer koymuslar o sekilde ön kismi tmamaen acik degil,böylece ön kismi kitaplik olrak da kullaniliyor.havalndirsan yemek kokusu olmuyor ama yinede ben seviymiorum ayri olmasi daha güzel.

canım benim evimde bu şekilde. oturma odası ile mutfak birleşik benim. Bir misafirim geldiğinde gene kapsını çekip salonumda ağırlıyorum. bu akşam fotolarını çekip yarın eklerim ben çok beyeniyorum ve çevremden hep olumlu tepkilr aldım mesela ev almayı düşünen bir akrabam evime geldiktren sonra kesinlikle böğle olmalı benim evimde demişti. Ayrıca ben çalışıyorum eşimle çok vakit geçiremiyoruz bu şekil mutfak bize vakit kazandırıyor. mutfakta iken sohbet edebiliyoruz ben tv izleyebiliyorum. gelen misafirlerim özellikle orda oturmak istiyor orası daha sıcak geliyormuş.

bizim evimiz öyle değil ama açıkcası ben bu amerikan tipi mutfaklara bayılıyorum, internetten de resim bulabilirsin aslında

Arkadaşlar ne kadar ekleselerde senin evinin planı nasıl bilmiyoruz, bir de kırmızı- siyah çok iddalı renkler yatak odanda kullanabilirsin ama sürekli görünen bir yerde hoş olmaz bence. İçini daha çok açan renkler kulalanbilirsin, hem ferah ve iyide hissedersin

bikaç tanede örnek buldum :)

amerikan_mutfak.jpg

Resize%20of%20Foto811.jpg

sunrisevillas2.jpg

Yazın tatile gittiğimizde bir ev kiralamıştık, mutfağın bir duvarı açıktı ondada masa vardı servis masası gibi bişeydi, çok güzeldi bence, her tarafı açık mutfakları hiç beğenmiyorum ben, televizyon izlerken gözüm sepetteki tencerelere, çöp kutusuna kayıyor, hoş bir görüntü olmuyor bence.

Back
X