- Konu Sahibi DXIXLHAN SXIXMAY
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında elimde bayağı fotograf var fakat nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum?
http://www.kadinlarkulubu.com/foruma-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar-t44372/index.html
burdan bakarak yapabilirsiniz yanlız denemelerinizi deneme tahtası bölümünde yaparsanız sevinirim a.s.
teşekkür ederim yardımlarınız için...
kesinlikle katılıyorum bende kendi evimi yaptırıcam bu yaz nasipse.salon tipi mutfak istiyorum.eşim işten geldiğinde konuşmaya fırsatımız olur.eşim beni iş yaparken seyretmeyide seviyor.bu yaz nasipse minicik bebeğimizde olucak.babası bebeğimize bakarken bende mutfakta işlerimi yerine getirebilirim yada yemek yapmak için girdiğimde bebeğime göz kulak olabilirim.hem hoşuma gidiyo sıcak ortam :))Ben de 2 yıl önce birleştirdim oturma odası ile mutfağı. Çok güzel ve kullanışlı oldu. Yalnız tabii ki her zaman düzenli tutmak gerekiyo. Öyle yemek kokusu fln kalmıyo camı açıp havalandırıyorum ve yemek pişerken aspiratörü çalıştırıyorum. Eşim oda kısmında oturuken ben bulaşıkları makinaya koyıyorum mesela. Hem de arada konuşabiliyoruz. Ksacası ben çok memnunum. Ama çok fazla kızartma yapmadım doğrusu. Tavsiye ederim.:1rolleyes:
Resim çekebilirsem eklerim.