• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak salon

my.php

meraba
bende bişi danısmak ıstıyorum benım salonum kare mutfagımın orta cephesını acmak ıstıyorum ama mutfakta balkonun kapısı tam acılacak yere gelıyor salon kapısı mutfak kapılarıda oraya gelıyo araya bıraz daha araya ufak yaparsam gelmıyor gercekten rahatlık acısında ıyı olur dıye dusunuyorum ne yapıcam karar vermedım yardımcı olursanız sevınırm:uhm:

Bende mutfakta tek başına vakit geçirmeyi sevmeyenlerdenim oturacağımız odayla mutfağı en azından bir pencereyle açmayı bende düşünüyorum

Bizim evinde mutfak ve salonu bitişik ama şahsen gelen misafirin mutfağı izlemesi çok rahatsız edici bir durum. Kapatmayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremedik :1no2: araya masa üstten çekmeli perde düşünüyoruz. Şimdi birde kapı olabilri diye düştü aklımıza en azından kalabalık misafir geldiğinde yine açılıp araya masa çekilebilir.yerimseniben inş dogru karar veririz de şık birşey çıkar ortaya...

bizim giris yani antre salon mutfak hepsi ayni yer..direk mutfaga giriliyor yani.yasadigim yerin evlerinin %90 boyle..kisin surekli birseyler pistigi icin ev surekli sicak oluyor..aspiratorde calistigi icin kesinlikle koku sinmiyor odalara..cok agir yemek yapacagim zamanda,oan hem aspratoru hemde tum camlari acik birakiyorum..5 dk da koku dagiliyor..biz turk kadinlari gunumuz temizlikle gectigi icinde,esyalara,koltuklara kokulari sindirmeye firsat vermeyiz zaten:))oyuzden 8 yildir bu sekilde yasadigim icin alistim artik mutfak oda ayni yerde olmasina..tr'ye dondugumdede bende mutfagimin duvarini kirip giris salona katicam mutfagimi..mutfagi surekli temiz tutmak gerek diyen bayanlarada mesajim:)misafir icin degil kendi goz zevkiniz ve sagliginiz icin zaten pek daginik birakmiyorsunuzdur sanirim:)vede heran misafir basacagi icin daha tetbirli davranip,surekli temiz birakirsiniz mutfaginizi.zaten bulasik makineleri cikali,mutfakta fazla zaman gecirmiyoruz artik degilmi..

İnsanların karşıdan siz iş yaparken izleme durumu çok sıkıcı bir durum ama bir de o sorun var?..:sinifsinif:

Ben de 2 yıl önce birleştirdim oturma odası ile mutfağı. Çok güzel ve kullanışlı oldu. Yalnız tabii ki her zaman düzenli tutmak gerekiyo. Öyle yemek kokusu fln kalmıyo camı açıp havalandırıyorum ve yemek pişerken aspiratörü çalıştırıyorum. Eşim oda kısmında oturuken ben bulaşıkları makinaya koyıyorum mesela. Hem de arada konuşabiliyoruz. Ksacası ben çok memnunum. Ama çok fazla kızartma yapmadım doğrusu. Tavsiye ederim.:1rolleyes:

Resim çekebilirsem eklerim.
kesinlikle katılıyorum bende kendi evimi yaptırıcam bu yaz nasipse.salon tipi mutfak istiyorum.eşim işten geldiğinde konuşmaya fırsatımız olur.eşim beni iş yaparken seyretmeyide seviyor.bu yaz nasipse minicik bebeğimizde olucak.babası bebeğimize bakarken bende mutfakta işlerimi yerine getirebilirim yada yemek yapmak için girdiğimde bebeğime göz kulak olabilirim.hem hoşuma gidiyo sıcak ortam :))

Back
X