• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak perdesi

miyya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
540
134
123
İstanbul
kızlar mutfağım küçük ve buraya perde için karar veremiyorum
şuan zebra perde aldım ama sürekli yağ falan sıçrıyor evin önü de açık değil perdeyi açmak istemiyorum yemek yaparken acaba ip perde nasıl olur bu aralar onu düşünüyorum fikir verirseniz çok sevinirim $140058985unu.webp$140058985unu.webp mutfağın aldığımdaki hali buydu
perde de buna benzer düz simli zebra şuan

kızlar mutfağım küçük ve buraya perde için karar veremiyorum
şuan zebra perde aldım ama sürekli yağ falan sıçrıyor evin önü de açık değil perdeyi açmak istemiyorum yemek yaparken acaba ip perde nasıl olur bu aralar onu düşünüyorum fikir verirseniz çok sevinirimEki Görüntüle 1191722 Eki Görüntüle 1191722 mutfağın aldığımdaki hali buydu
perde de buna benzer düz simli zebra şuan

merhaba... resimdeki hasır jaluzi zannedersem.... çok karanlık olmuş mutfağın... bi ara bende kullandım onlardan ama şimdi değiştirdim BRİZ model perde yaptırdım çok memnunum... tavsiye ederım... ve fiyatı da uygun du. eger yağdan dolayı çabuk kirleniyorsa hemen yıkanır kolay olur senin için üstelik açma problemi de yok. takması da kolay... ben iki cama 75 tl ye yaptırdım 6 ay önce... tavsiye ederim...

Back
X