• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak Perdesi

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
98
40
Mrb kızlar ben de yeni eve taşınacağım mutfak dolapları krem olacak masam da krem rengi perde seçiminde kararsız kaldım mutfağımda camlar yere kadar olduğundan stor olmaz diye düşünüyorum english home perdelerini çok beğeniyorum nasıl durur sizce mutfakta yoksa başka mı bakayım? önerileriniz ne olabilir böyle bir mutfağa nasıl perde yaptırsam güzel durur? $Ekran Alıntısı.webp$phoca_thumb_l_membran-mutfak-1.webp

merhabalar benim de mutfak pencerem yere kadar hatta kapılı. ben de zebra stor düşünüyordum, sen stor olmaz deyince hayal kırıklığına uğradım şimdi. hatta fon olarak da senin paylaştığın desenlerde bir perde düşünüyordum. neden uzun cama stor olmayacağını düşünüyorsun canım öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
Benim de surgulu balkon kapisi zebra yaptirdim yanlarada ip perde astim pek guzel oldu tavsiye ederim

perdeciye gittiğimizde bilirkişi gelip pencereleri değerlendiriyor ve önerilerini sunuyor.tabi uyduruk perdeciler değil.ben nasip olursa yeni evime taşındığımda böyle düşünüyorum.onlar daha profesyonel düşünüyor.

merhabalar benim de mutfak pencerem yere kadar hatta kapılı. ben de zebra stor düşünüyordum, sen stor olmaz deyince hayal kırıklığına uğradım şimdi. hatta fon olarak da senin paylaştığın desenlerde bir perde düşünüyordum. neden uzun cama stor olmayacağını düşünüyorsun canım öğrenebilir miyim?

sizin yaptıracanız gibi ben bircok evde zebra stor perde gördüm. gayet şık ve güzelller bence deneyin denemeden olmaz:))))

Aysracım ben yere kadar uzanan zebra ve storlardan hoşlanmıyorum tül ve güneşlik daha hoş görünüyor yoksa şu anki mutfağımda stor var ama camlar sürgülü deil yani yere kadar değil imkanım olursa fotodakini yaptırmayı düşünüyorum sizce fotodaki perde ve dolap uyumlu olur mu??

ben olsam ip perde kullanırdım engilish home bende cok beğenirim ama mutfakta nasıl olur bilemedim

kesinlikle zebra...benim mutfağımda önceden ip perde vardı..görüntü hoş ama artık modası geçti..şimdi acı kahve/krem zebra yaptırdım..

oktay ustanın yeşil elma programında mutfakta zebra perde ve tam da english home çiçekli pembeli fonu var ben bayılıyorum bi bak istersen...

evet ben de gördüm ve de muhteşem görünüyor iyi seçim yapmışlar ama oktay ustanın dolapları güzel deil yaa turuncu turuncu gerçi her sene deiştiryorlar sorun deil yanii

Back
X