• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak masası modeli, kararsızım..

ezel06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
41
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba ,
mutak masası alacağom fakat kararsız kaldım cammı , ahşapmı.. elinizde modeler varsa paylaşabilirmisiniz.:)

tsk ederim fikirlerinizi bekliyorum

.

bizde yeni aldık mutfak masası
cam çok şık duruyo bide sade beyaz sandalyeler aldık güzel oldu
resimini eklicektim ama mesaj sayımdan ötürü ekleyemedeim malesef akannehir

canım bunları bulabildim bak bakalım bu şekilde ekleyebildimyerimseniben

Eklentiler

• $2m4uo0m.webp
    $2m4uo0m.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 209
  • $2w3avfd.webp
    $2w3avfd.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 237
  • $14lhli.webp
    $14lhli.webp
    5 KB · Görüntüleme: 243
  • $34xpzzo.webp
    $34xpzzo.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 274
  • $bhgh8j.webp
    $bhgh8j.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 211
devamııı..

Eklentiler

• $mutfak-masasi-300x227.webp
    $mutfak-masasi-300x227.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 7.285
  • $svrxoy.webp
    $svrxoy.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 209
  • $masa_sandalye.webp
    $masa_sandalye.webp
    4 KB · Görüntüleme: 319
  • $aga-safir.webp
    $aga-safir.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 162
  • $szxsab.webp
    $szxsab.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 213
devamııı

Eklentiler

• $2n9jndw.webp
    $2n9jndw.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 217
  • $6fwqko.webp
    $6fwqko.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 203
  • $%7B8D93A480-2323-438F-B26A-8443EACCB236%7D.webp
    $%7B8D93A480-2323-438F-B26A-8443EACCB236%7D.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 186
asla koseli takim tavsiye etmiyorum cok kullanissiz ve yer kapliyo onun yerine katlanip toplanabilen cok amacli seylere yonelin

bende köşeli düşünmüyrm ama cammı ahşapmı karrasızım elinizde farklı modeller varmı.. cevapları için çok sağılun arkadaşlar:)

benimkisi su sondaki masaya benziyo beyaz olunca daha ferah oluyo cam olsa surekli leke parmak izi olur sandalyelerimde katlamali ama bundan onceki takimim koseliydi ise yaramadigi gibi bide yer kapliyorduki sorma ustelik hicde hos bi goruntu olmuyo

evet bende lake olarak düşünüyorum . renk hoş gerçekten .. peki sandalyelere kale olsa çokmu uyumsuz olur acaba .

bende önceleri köşe takımı beğeniyordum ama artık cam masa takımları daha hoşuma gidiyor

benim mutfak masam cam ve asla üstüne muşamba örtmeden kullanamadım toz parmak izi yemek yağı filan...bide çocuğum küçük sürekli üstünde abur cubur yiyor.yani ben böyle cici bir örtü serip üzerine meyveliğimi filan koyamadım.bide onlrın kırılmazları oluyor çok pahalı .kırılabilenlerde riskli.bence en iyisi verzalit.çok uzun süre dayanıyor ve çizilip bozulmuyor.çok güzel renkeleride var.şekil olarakda yuvarlak masayı tek geçerim..

arkadaşlar merhaba ,
mutak masası alacağom fakat kararsız kaldım cammı , ahşapmı.. elinizde modeler varsa paylaşabilirmisiniz.:)

tsk ederim fikirlerinizi bekliyorum

kesinlikle cam tavsiye etmem..mutfak sonuçta sürekli getir götür derken ufak bi darbede çatlıyor hatta köşeleri kırpılıyor..ahşap al sapasağlam yıllarca kullan..istersen katla istersen yasla duvara..çok kullanışlı

evet bende lake olarak düşünüyorum . renk hoş gerçekten .. peki sandalyelere kale olsa çokmu uyumsuz olur acaba .

lake ye karşıyım..üzerine değil sıcak hafif ılık bişey koysan kabarıyo bozuluyor..cam riskli..verzalit te pek kullanışlı değil diyorlar..ahşap en sağalam ve şık..

Back
X