• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak lavabosundan çekirge geliyor

Merhaba arkadaşlar mutfakta sürekli siyah tarla çekirgesi buluyordum. 6.kat olmasına rağmen surekli çıkıyor. Bugun farkettim ki mutfak lavabosından geliyor. Başına gelen var mı lütfen yardımcı olabilir misiniz ? Ne yapabilirim bu durumda
Lavabo tıkaçlarından kullansanız faydası olmaz mi? Lavabodan çekirge geldiğini ilk kez duyuyorum.

Bana bir titreme geldi şahsen , nefret ederim çekirgeden. Şu lavabo açıcılardan dökün bir sefer , borular falan temizlensin, yemek var diye gelmesinler. Plastikçilerden de tıkaç alın kullanmayınca kapatın. Öf ki öf. Aslında yöneticiye de söylemek lazım, belki kanalizasyonda problem vardır.

Ay canim nickini okuyunca bile tirsiyor insan bende hasereden cok korkarm. Ben istanbuldayim 1 kere tezgahta sari bi bocek gordum cok korktum muhtemelen benimdr lavabodan cikti diye dusundum geceleri kapatiyorum. Ama cam terebentin yagi al aktar dan onu damlat onun kokusuna gelmiyor diye duydum ama denemedim. Insallah kurtulursun

Eşim de boru için bundan almış henüz takmadık ama inşallah engel olur bidaha da olmaz teşekkürler 🙂
ilk kez duydum ama sizden çıkıyorsa komşulardan da çıkıyordur bence ,komşularla da konuşun kanalizasyonu,apartmanı,bahçe,depo,çatı gibi yerleri ilaçlatin.

Back
X