hayırlı ugurlu olsun mutfagınız ben olsam desenli camlardan secerdimarkadaşlar dolapları beyaz yaptırdım. tezgahı da beyaz düşünüyorum. duvar için mozaik yaptırıyorlar genelde ben çok sevmiyorum. duvar kağıdı nasıl durur ya da seramik olarak önerebileceğiniz modeller var mı?
desenli camları görmedim hiç nasıl birşeyhayırlı ugurlu olsun mutfagınız ben olsam desenli camlardan secerdim
çok teşekkürlerhayırlı ugurlu olsun mutfagınız ben olsam desenli camlardan secerdim
nerden bulabilirim . internetten bulma şansım var mı?bak şunlar çok güzeller
evet canım bulabilirsin tezgah dolap arası cam diye aratırsan googleden bulursun...nerden bulabilirim . internetten bulma şansım var mı?
teşekkür ederim :)evet canım bulabilirsin tezgah dolap arası cam diye aratırsan googleden bulursun...
rica ederim...teşekkür ederim :)
ilk resmidekini beğendim sade ve güzel ordaki normal fayans mı?metal gorunumlu seramıkler var onlarada bı goz atmanı onerırım. bırde bunlar benım begendıklerım. bende yaptırıyorum mutfagı derın bı arastırma ıcındeyım suan. cam tezgah arasınıda dusunmustum ama fıyatı duyunca vazgectım. m2 sı 100 dolarmı neydı. 3. resımdekı seramık degılde dogal tas yanı yuzeyı tıtrıklı fayans gıbı degıl yaglar yapısabılır benım temızlıkle aram ıyı olmadıgından onu eleyecegım forumdan bırı yaptırmıs memnunum cok guzel dıyordu. Eki Görüntüle 1468612 Eki Görüntüle 1468600 Eki Görüntüle 1468603 Eki Görüntüle 1468604